1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Galatasaray - Steaua Bükreş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne alakası var Oliver Kahn, Taffarel vs. kalecilerde şapka takıyorlar ama hiçbir etkisi olmuyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Ne alakası var Oliver Kahn, Taffarel vs. kalecilerde şapka takıyorlar ama hiçbir etkisi olmuyor
    Yahu ne alakası var. Şapkayla özel bi hareket yapmıyosunki. Ama hem çiyneyip hemde oyuna odaklanamazsın. Bi dene bakayım bi yanda sakız çiynerken bi yanda topa uçabilir misin, hamle yapabilir misin?

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Yahu ne alakası var. Şapkayla özel bi hareket yapmıyosunki. Ama hem çiyneyip hemde oyuna odaklanamazsın. Bi dene bakayım bi yanda sakız çiynerken bi yanda topa uçabilir misin, hamle yapabilir misin?
    Sakız çiğnemek bence bir kaleci için problem teşkil etmez. Kalecilerin en büyük sorunu konsantrasyondur sakız çiğnemek bence insanın konsantrasyonunu olumlu etkiler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bir saçmalığı ilk kez senden duyuyorum kusura bakma Gökay abi.Ben de kaç yıldır basketbol oynuyorum ve bilerek maçlarda sakız çiğnerim..Sakız çiğnerken blok koyup,3lük attığımı falan da çok iyi hatırlıyorum.Küçücük sakıza odaklanmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Böyle bir saçmalığı ilk kez senden duyuyorum kusura bakma Gökay abi.Ben de kaç yıldır basketbol oynuyorum ve bilerek maçlarda sakız çiğnerim..Sakız çiğnerken blok koyup,3lük attığımı falan da çok iyi hatırlıyorum.Küçücük sakıza odaklanmayın.
    Fazla uzatmayalımda basketbolla futbol aynı şeyler değil be kaanali.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fazla uzatmayalımda basketbolla futbol aynı şeyler değil be kaanali.
    Ben de onun için basketbolu örnek verdim..Basketbol daha hızlı ve nerede ne olacağı belli olmayan bir oyundur.Refleksler çok önemlidir.Orada da Aykut'u engelleyen sakız olamaz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Bu kadar olur?

İtalya liglerinde bütün maçlar gündüz oynanıyor(derbi ve birkaç maç hariç). Burada oynayan kaleciler güneşten etkilenmemek için hep şapka takıyorlar ve hiçbir yan etkisi yok. O kaleciye ait bir özellik şapka takıpda hatalı gol yemenin ne alakası var?

Zaten Futbol'da sakız yasak olmalı. Bir ters darbede oyuncunun boğazında kalarak boğulmasına sebep olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben anlamıyorum neden avrupadaki hermaçta bize böyle hakemler çıkıyor. Maçın hakkı beraberlik olsa tamam birşey demem ama hakem yüzünden kaybetmek (bana göre bu skor kaybetmekdir)insana çok koyuyor.

Aykut bence hatasını uçarak telafi etti. Gerçekten çok fotojenik uçtu Sadece ilk yarıyı izleyebildim çünkü 2. yarıda fenere geçtiler
    Steau nun taraftarını kutlamak lazım tabi onun yanında bizim polisleride kutlamak lazım o stada 50 tane meşalenin girmesine nasıl izin veriyorsun ?

İnşallah rövanşta alırız.

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Skibbe'ye şimdiden istifa!!!!!!!!!!!!
    Bir maça göre ne kaleci ne futbolcu nede td takımdan atılmaya çağırılır. sizin görüşünüze göre bakarsak dünyada bir tane futbolcu bir takımda 1 sene boyunca kalamaz.Ozaman maradona da penaltıyı kaçırdığında takımdan atılsaydı.Koskoca bir maradona nasıl penaltıyı kaleye tutturamaz demi ? Her futbolcunun yada td nin kötü bir günü yada bir hatası olur oda bugündü.Her kul hata yapar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri