Ne alakası var Oliver Kahn, Taffarel vs. kalecilerde şapka takıyorlar ama hiçbir etkisi olmuyor![]()
Ne alakası var Oliver Kahn, Taffarel vs. kalecilerde şapka takıyorlar ama hiçbir etkisi olmuyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu kadar olur?
İtalya liglerinde bütün maçlar gündüz oynanıyor(derbi ve birkaç maç hariç). Burada oynayan kaleciler güneşten etkilenmemek için hep şapka takıyorlar ve hiçbir yan etkisi yok. O kaleciye ait bir özellik şapka takıpda hatalı gol yemenin ne alakası var?
Zaten Futbol'da sakız yasak olmalı. Bir ters darbede oyuncunun boğazında kalarak boğulmasına sebep olabilir.
Ben anlamıyorum neden avrupadaki hermaçta bize böyle hakemler çıkıyor. Maçın hakkı beraberlik olsa tamam birşey demem ama hakem yüzünden kaybetmek (bana göre bu skor kaybetmekdir)insana çok koyuyor.
Aykut bence hatasını uçarak telafi etti. Gerçekten çok fotojenik uçtuSadece ilk yarıyı izleyebildim çünkü 2. yarıda fenere geçtiler
Steau nun taraftarını kutlamak lazım tabi onun yanında bizim polisleride kutlamak lazım o stada 50 tane meşalenin girmesine nasıl izin veriyorsun ?
İnşallah rövanşta alırız.
Bir maça göre ne kaleci ne futbolcu nede td takımdan atılmaya çağırılır. sizin görüşünüze göre bakarsak dünyada bir tane futbolcu bir takımda 1 sene boyunca kalamaz.Ozaman maradona da penaltıyı kaçırdığında takımdan atılsaydı.Koskoca bir maradona nasıl penaltıyı kaleye tutturamaz demi ? Her futbolcunun yada td nin kötü bir günü yada bir hatası olur oda bugündü.Her kul hata yapar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved