Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Ve şimdi geliyor. Kariyerimin en önemli on maçından bir tanesi.
WOLFSBURG-NANCY
Wolfsburg Arena maçtan 2 saat önce tıklım tıklım dolmuştu. Seyirciler Nancy'yi yenip bir üst tura çıkmamız için inanılmaz destek veriyorlardı. Ardımıza aldığımız bu büyük desteği iyi kullanıp Nancy'yi yenmek için sahaya çıktık.
Açıkçası Nancy'nin ilk maç yaptıklarından korktum ve oyunu domine eden. Topu benim ayağımda tutan, kontrasız set hücumu yapan bir taktik oluşturup başladım maça.
Ve sonuçta dakika 89'da rakip takım defansının yaptığı penaltıyı gole çeviren Radu, bizi daha da zorlu bir rakibin önüne Sporting Lisbon'un önüne itti.
Nancy ile karşılaşacaklar için tavsiyem. Tam bir evsahibi takımı onlar. Dışarıda gol yemeden bitirdiğiniz takdirde içeride sık ayağa paslarla ve yavaş bir tempoyla maçı alırsınız.
Az önce de dediğim gibi yeni rakibim Lisbon. Lisbon'un kadrosuna şöyle bir bakıp gelenleri gidenleri yazayım sizlere birazdan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Liedson ve Miguel Veloso'yu satmışlar
elerim ben bunları
.
.
.
Bielefeld'i rahat geçtik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sporting Lisbon maçından önceki son maçım olan Stuttgart'ı rahat geçtik. Ayrıca Sporting'i geçersem Stuttgart-Lazio eşleşmesinden turu geçenle oynayacağım. Umarım Lazio gelmez. Yeniden 3 yemek istemiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASI YARI FİNAL MÜCADELESİ
Bir yanda Portekiz'in Lig Lideri
Diğer yanda Almanya'nın sürpriz ekibi.
Bir yanda Derlei, Jannick, Moutinho, De Zeeuw
Diğer yanda Marcelinho, Carvalho, Radu, Bagayoko
Maç 3-2 bitti. Bence avantajlı skor. Ancak anlamadığım kaleyi bulan tek şutum var. Ama 2 tane golüm var. Enteresan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Bundesliga'da puan farkını 3 e kadar indirdim ve şimdi maçım Bayern Münich'le. Ancak evden çıkmak zorundayım. Akşama Bundesliga'da şampiyonu belirleyecek olan maçı koyacağım.
İyi günler dilerim herkese.