Arkadaşlar daha 1 resmi maç oynadık bazılarımız hemen ipi çekmiş bu kadar acımasız olmayın yahuBen bir Galatasaray taraftarı olarak 2-2 lik skora o kadar üzülmedim 2-0 dan oyunu çevirebilmekte bir marifet sonuçta. 3-2 de bitirebilirdik ama şunu unutmayalım karşımızdaki takımda iyi bir takım, bence deplasmanda yenip turu da geçebiliriz 2-0 dan sonra skoru korumaya çalıştılar 2 gol yediler şimdi deplasmanda da büyük ihtimalle en azından berabere kalmak için oynayacaklar yani gene yenebiliriz. Bizde her an oyunu değiştirebilecek oyuncu sayısı onlardan fazla. Ama elensek bile medyadaki skoryazarları gibi yapmayalım bence en azından bir süre sabretmek lazım
![]()

Ben bir Galatasaray taraftarı olarak 2-2 lik skora o kadar üzülmedim 2-0 dan oyunu çevirebilmekte bir marifet sonuçta. 3-2 de bitirebilirdik ama şunu unutmayalım karşımızdaki takımda iyi bir takım, bence deplasmanda yenip turu da geçebiliriz 2-0 dan sonra skoru korumaya çalıştılar 2 gol yediler şimdi deplasmanda da büyük ihtimalle en azından berabere kalmak için oynayacaklar yani gene yenebiliriz. Bizde her an oyunu değiştirebilecek oyuncu sayısı onlardan fazla. Ama elensek bile medyadaki skoryazarları gibi yapmayalım bence en azından bir süre sabretmek lazım