sürekli burada yazılanları takip ediyorum ve şunu anladım diğer ülke araştırmacıları 1-şişirme yapıyorlar 2-diğer ülke gözlemcileri yetenekleri direk ouna yansıyorlar olmazsa düşüyor. Buda bizim türk ligini oynanmaz yapıyor demiyelimde zorlaştırıyor.Mesela selçuk şahin oyunda maldano yu kesebilirmi vaya semih kezman ı biz kendi değerlemizi bilmiyoruz.Olabilir hatalar eksikler ama bariz farklar çıkıyor.Merak ediyorum fb ile oyun açsanız oyunda kimleri takımdan yollarsınız kimleri 11 de oynatırsınız ve takımın yıldızı yaparsınız.Arda bile o p.a ile yedek kalıyor benim açtığım oyunlarda nasıl iş anlamadım dünyada en sıradan sağ bekler g. gönülden daha iyi oyunda gerçek hayatta g.gönül ün yerine transfer yaparmısınız,yaparsanız kimi alırsınız o bölgeye (diyeceksiniz ki daha yeni oldu ama olacağı belli idi zaten oyunun güzelliği burda olmadan olacağını görmek olduktan sonra heyecanı kalmıyor kaç sefer g. gönül hakkında yazdım burda hepimiz futbol seyrediyoruz yetenekli adamları 2 defa seyrettiğin zaman bu adamda iş var dersin bence türkiye de p.a değerli bazı oyuncularda az veriliyor zaten buda belli oluyor oyunda hiç kimseyi satamıyorsun bedava versen alan yok bu normal mi?Bence p.a değerini beklentisi olduğunuz oyunculara verilmeli olmazsa düşülmeli bu bence daha zevkli oyun yapar fm yi.zaten türk oyuncularda sıkıntı çekiyoruz birde olması gereken değerlerin altında olduğu zaman (ben diğer ülke oyuncularına kıyasen diyorum) hepten iş zor ve zevksiz oluyor.