Uğur Boral'a Euro 2008'de "yetersiz" dediğimiz zaman bize karşı çıkan arkadaşlar vardı. Haklı çıktığımızı düşünüyorum. Sürekli bir oyuncu olmadığı için her zaman göz önünde olamıyor. Bu da taraftarın hoşuna gitmiyor doğal olarak..
Uğur Boral'a Euro 2008'de "yetersiz" dediğimiz zaman bize karşı çıkan arkadaşlar vardı. Haklı çıktığımızı düşünüyorum. Sürekli bir oyuncu olmadığı için her zaman göz önünde olamıyor. Bu da taraftarın hoşuna gitmiyor doğal olarak..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Uğur yetenekli fakat istikrarsız bir oyuncu. Gün olur (Sevilla maçları gibi) karşısında Daniel Alves bile olsa dağıtır rakip takımı fakat gün olur karşısında sıradan oyuncular olsa bile etkili olamaz.
Gürhan bu sene geçen sene Gökhan'ın yaptığı patlamayı yapabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Orada karşı çıkılmasının sebebi elmizde ondan daha iyi bir sol açık yoktu o şartlarda.Tabi Arda,Tuncay gibi oyunculardan sonra.Yani zaten yedekti takımda.Sadce bir maçta ilk 11'de oynamış ve Almanya'ya hem golünü atmış hemde iyi oynamıştı.
İstikrarsız bir futbolcu olduğunu ve bu takıma bir sol açık almamız gerktiğini söylüyordum ne zmandan beri.Gürhan ligi birkaç maç dışında götürür ama Avrupada bişey yapamaz.