Olympiakos'un elenebilecek olması ihtimali güzel Fenerbahçe'nin 3 torba rakiplerinden sanırım.Ama yerine Rum takımı giderse yine üzücü.Bate Borisov'a tebrikler.Şimdiden sempati kazandılar.
Elesin Rum takımı da keşke bizim gruba düşseler.. Ne de çok isterim bunu.. Ama adamlar 3-0, 3-0 sallıyolar gelene gidene..
Açıkçası Anorthosis'in Kazanmasını Ben Bekliyordum. Bugün Kuponum Arsenal Maçında Olmayan 1 Gol Yüzünden Yattı.. Liverpool Tuttu, Anorthosis Bile Tuttu ama Arsenal Yatırdı..2. Maçta Yunanistan'da Olympiakos 5-1 Yener ve CL'Ye Katılır..
Anorthosise bende 10ç oynamıştım tuttu Olimpiakos bu maçı hediye etti kanımca İknci maçı 4 - 0 alır geçer
Dün : Anorthosis 3-0 Olympiakos
Bugün: AEK Atina 0-1 Omonia Nicosia
Bu iş iyice kıllanmaya başladı. İki günde iki yatış gibi duruyor.Amaç Rumları ön plana çıkarmak sanırımTahminimce 2. maçları Yunanlar kazanıp! hem kendileri tur atlayacak, hemde Rumlara puan ve prestij kazandırmış olacaklar...
Aek geçebilir de Olympiakos'un o kadar rahat geçeceğini düşünmüyorum
Memo Bu Kazandıkları Bir Maç Ülke Puanlarına Katkı Sağlıyor, 2. Maçlarda Yunanlar Mutlaka Turu Geçeceklerdir.
Katılıyorum, Yunanlılar geçer ....
3.ön eleme turu rövanş maçları sonunda Fenerbahçe'nin 3.torbadan girme şansı bulunuyor.Bunun için Schalke,Basel,Steua Bükreş,Panatinhaikos 4'lüsünden 3'ünün elenmesini bekliyoruz.Bakalım eleneceklermi bu takımlar.
Gruplara ilk bilet alan takımlar belli oldu.Barcelona,Juventus ve Panatinhaikos dünkü maçların ardından devler liginde gruplara kaldılar. Darısı bugün temsilcilerimizin başına
![]()
Söylediğin gibi oldugunu zannetmiyorum..O zaman 1-0 yensin hem Yunanların işi daha kolay olurdu..Attıgı gole bakarak puan vermiyorlar sonuçta..3-0 çevirmek çok zordur..Ama çevirirler mi orası belli olmaz..
Artmedia bir kaç sezon önce Celtic'i ilk maçta 5-0 yenmiş ikinci maçı 4-0 kaybetmesine ragmen Şampiyonlar Liginde gruplara kalmıştı..Bakalım Yunanlar bu akşam ne yapacak.
Belarus tan Bate Borisov ve Danimarka dan Aalborg Şampiyonlar Liginde ....
Olympiakos maçı 1-0 bitti , A.Madrid durumu 3-0 yaptıİşler yolunda gidiyor bakalım
İnşallah yarın yine şanslı oluruz da 4. torbadan Atletico Madrid , Fiorentina ve Kiev gelmez. Bu 3 takım haricinde kim gelirse gelsin pek sorun olmaz, en kötü 3. oluruz diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Off Gs gitti Liverpool'umda hüsran olmasın uzatmalarda bitiyor.
NOT: Haber yazıldığı sırada Liverpool'un maçı devam ediyordu. Eğer Liverpool elenirse Bayern Münich 1. torbaya yükselecek. Fenerbahçe ise 3. torbada olmaya devam edecek.
Kuyt attı 1-0.
AALBORG,CLUJ,ANORTHOSİS,BATE.EvLere şenLik bir şampiyonLar Ligi oLacak.![]()
Tühh be Liverpool da elense süper olacaktı. 1. torbada 4 İngiliz takımı var, birisi bize çıkacaktır muhtemelen.
"YÜCE ATATÜRK"