1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Bundan iyisi şamda kayısı - Arsenal Untouchables(sadece arsenal için değil)

Hybrid View

genede paylasımın için saol ama benim bu taktikle 24 maclık yenilmezlik serim sona erdi..

şu ana kadar çokça taktik ve takım denedim ama böyle bir taktik daha görmedim ben bu taktikle arsenal oldum ve 802 patchi ile oynuyorum , ilk sezon sadece fiorentinadan frey ve mutuyu aldım , ikiside muhteşem oynadı ve premier ligi , lig kupasını , fa kupasını ve şampiyonlar ligini kazandım şuan 2010 yılında yine arsenaldeyim ve takım yine oldukça iyi gidiyor , 3 senedir ligi domine ediyorum , 3 kez lig kupasını aldım ve 2 kez de fa kupasını aldım . gerçekten muhteşem bir taktik zaten arsenal genç ve kaliteli bir kadroya sahip. emeğinize teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by bariba View Post
    genede paylasımın için saol ama benim bu taktikle 24 maclık yenilmezlik serim sona erdi..
    Hocam madem böyLe bir seri yakaLamışın niye taktik değiştirdinki ?

Quote Originally Posted by bariba View Post
    Kesınlıkle yanlıs yapmıssın.Takımın basarılıysa asla takımın taktıgıne dokunmayaccaksın. Sadece ovulmesı gereken oyuncuları dogru zamanda oveceksın okadar. Oyun ıcınde yaptıgın taktıklerde dahı 3-5-2den 4-4-2 ye yada 4-3-3 un varyasyonlarına donemen gerekır. Cunku oturan bır takım ne kadar kotu oyunculardan kurulu olsa da daıma ıyı ılerler. Mac sonunda kaybedılecek 2 puan takımın duzenınden onemlı degıl cunku.

Arsenalle baslayan arkadasa gelınce topu ayagında tutmasına sasırdım cunku ben EN AZ 10 farklı takımla oynadım ama hıc bı zaman possesionda ben onde olmamısımdır takım dıkıne oynadıgı ıcın genelde yan pas yapan takımlar hep benden fazla topu tutarlardı belkı arsenalle ılgılı bisedir

link olarak veremıcem.(beceremedım) Ancak tek tek oyuncuların mental ozellıklerını koycam. ss lerle umarım bu sayede basarılı olabılırım(Ki Sprinter forvet, M R/L Amc ve Dmcler Presleri ve long shotları harıcınde aynı mentale sahip) Hatta elım degmısken bi kac resım daha koyayım aynı taktıkle alınan sonuclardan yıne aynı arkadasla beraber bu sefer o everton aldı ben West Ham aldım.(Man Cityle oynamak kolay bılıyorum ama 2 gece once sabaha karsı 5te cıddı cıddı transfer dusunmeden acılmıs bı oyundur sabaha karsı kastırmak ıstemedım ılk sezondayım henuz. Onu tek oynuyorum.)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bekler (Sag ve sol)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Defanslar (2side)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kanatlar (Her ikiside)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dm ye giden MC

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Amc ye giden MC

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sprinter Forvetimiz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve geldık gol makınamıza
    Last edited by Countdelafey : 19.Ağustos.2008 at 18:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri