Yanlış anlamışsın galiba ben Ayhan'ın ciğerinden bahsetmedim, Ayhan'ın yanında çok koşan ve fizik olarak güçlü bir adam olmasından dolayı rahatladığını ve çok daha iyi oynadığını söyledim. Bu açıdan fikrini savunduğun yön yanlış olmuş.
Doğru taktik dediğin anda adam seçimlerinin de doğru olduğunu düşündüğünü anlıyorum ben. Sahaya 4,5 stoperle çıkman için karşındaki takıma 10 filan atacağını düşünüyor olman lazım. Şayet bu taktiğe doğru taktik diyorsan ya benim ya da senin görüşünde bir gariplik, bir terslik var demektir. Diziliş olarak doğru bir diziliş olabilir ama adam seçimleri son derece yanlış ve şova yönelikti benim görüşüme göre ve de işe yaramadığı gibi "yeni direktör" kredisinin de büyük kısmını harcadı. Yanlış zaman, yanlış maç böyle bir hareket için.
Bu konu altında yazdığın için bu konu altında cevap verdim, forum başlık içeriğinin tamamen dışında tabi ki bu mesajlarımız. Şayet konu hakkında fikir alışverişine devam etmek istersen perpetua hocam, özelden devam edelim, başlığı daha fazla meşgul etmeyelim ve kirletmeyelim