1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Vicento Calderon'a Hoş Geldiniz

Hybrid View

Nesil
    2007

başarılar ali kardeşim transferlerini bekliyoruz bu arada 2009 güncellemesiyle mi oynuyosun

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Keşke ortak kariyere devam etseydiniz o zevkLiydi baya.
    BaşarıLar diLerim ama transfer şart özeLLikLe ön Liberoya.Simaoyu satmanı öneririm işe yaramıyor.
    ortak kariyer devam ederdik ama önce ben tatile gittim tam geldiğimde yusuf tatile gitti ondan devam edemedik bence bu takımda transfere ihtiyaç yok Simaoyu yu ise satabilirim
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar...
    saol
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Başarılar Agüerodan Dolayı Çok Severim Atletico Madridi
    saol
    Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Başarılar Atletico iyi bir takım doğru transferle daha iyi işler yaparsın
    saol transfer düşünmüyorum
    Quote Originally Posted by TuTh View Post
    başarılar ali kardeşim transferlerini bekliyoruz bu arada 2009 güncellemesiyle mi oynuyosun
    saol kardeşim ama transfer yok genç oyuncuda almayacağım bu arada evt Fm 2009 güncelleştirmesi ile oynuyorum.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Reklamlar
    Fm 2008 i 2009 gibi oyna...Mükemmel bir ekleme ile bu mümkün aşagıdaki siteden indirmen yeterli bu zevki yaşamaya değer
    http://rapidshare.com/files/13461888...rmesi.rar.html

detaylı bilgi için
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65128

Bu yamayı yapan BeeTLeJuiCe ye teşekkür ederim
    --------------------------------------------------------------------------
    Atletico Madridden Haberler

Seitaridis Gitti.

At.Madrid takımının sağ kanat oyuncusu Seitaridis Aston Villa ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Seitaridis mutlu olduğunu Ada oynama fırsatı yakaladığı için mutluyum dedi.Ali Göçmen ise kadroyada giremezdi gitmesi iyi oldu ve bize iyi para kazandırdı dedi.
    Agüero İle 5 Yıl Daha

Transferi ile ilgili pek çok spekülasyon yapılan Sergio Agüero At.Madrid ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.Mutlu olduğunu söyleyen Agüero At.Madrid ile çok büyük başarılara imza atarız diye düşünüyorum bu sezon belki gelecek senelerde gidebilirim ama bu onlar için pahalıya mal olur dedi.

Mesaj Yetkileri