Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 80 arası toplam 80 sonuç

Konu: Antalyaspor Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

MUSTAFA ÖZKAN ANTALYASPOR YOLUNDA

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü formasıyla mücadele eden ve olaylı bir şekilde kulüpten ayrılan Mustafa Özkan'ın, Antalyaspor ile anlaştığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımda oynarken devre arasında sözleşmesi fesh edilen ve kulüpten alacakları ödenmediğini iddia ederek federasyona başvurup serbest kalan golcü futbolcunun önümüzdeki sezon kırmızı-beyazlı formayla mücadele edeceği öğrenildi.

Kaynak:Maraton.com.tr
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

nerde son kullanma tarihi geçmiş adam var hepsini alıyorlar takıma.Bu sene işi çok zor Antalya'nın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Böyle devam ederlerse umut yok.. 2 yıl önceki kadro bundan daha iyi olmasına rağmen düştüler.. Ki o zamanki lig ile bu zamanki lig arasında dağlar kadar fark var.. Bu kadarını bile düşünseler yetersiz kadro kurduklarını anlarlar... Asansör takım olmayacağız demekle bitmiyo herşey yönetim olarak biraz çaba gerekiyor..Hayırlısı olsun bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor, Bayern Münih'in Teknik Direktörü Jürgen Klismann'ın isteği üzerine, bu takımın kampına katılan ve hazırlık maçlarında oynayan Joseph Ngwenya ile Konyaspor'dan Sedat Ağçay'ı transfer etti.

Antalyaspor'un Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Hasan Akıncıoğlu ile Sedat Ağçay katıldı. Akıncıoğlu, geçen yıl Konyaspor'da oynayan Sedat Ağçay'ın bonservisinin elinde olduğunu ve futbolcu ile iki yıllık anlaşma imzaladıklarını söyledi. Akıncıoğlu, Ağçay'ın süper lig tecrübesi ile takımın gücüne güç katacağını kaydetti.

-JOSEPH NGWENYA ANTALYASPOR'DA-

Akıncıoğlu, Bayern Münih'in teknik direktörlüğünü yapan Jürgen Klismann'ın isteği doğrultusunda Alman ekibinin kampına katılan ve hazırlık maçlarında oynayan Joseph Ngwenya ile de üç yıllık anlaşma sağladıklarını ve futbolcunun, takımın Avusturya kampına katıldığını söyledi.

Ngwenya'nın Bayern Münih'in Köln, Borussia Dortmund gibi takımlarla oynadığı hazırlık maçlarında süratli ve teknik futbolu ile göz doldurduğunu belirten Akıncıoğlu, Zimbabwe milli takımında da forma giyen futbolcunun 2010 Dünya Kupası elemelerinde oynadığını kaydetti.

Akıncıoğlu, 27 yaşındaki futbolcu ile beraber kamp geçiren Türk futbolcu Hamit Altıntop'un da Ngwenya ile ilgili olumlu referans verdiğini kaydetti.

Bu futbolcunun transfer görüşmeleri sırasında Bayern Münih yöneticileriyle iyi ilişkiler kurduklarını belirterek, çeşitli konularda işbirliği kararı aldıklarını söyledi.

Akıncıoğlu, aktif transferi kapattıklarını, ancak Asbaşkan Sarkhan İsmailov'un Ukraynalı orta sahada ofansa dönük bir futbolcuyu takımın renklerine katacağını dile getirdi.

MARATON.COM.TR

Joseph Ngwenya ABD'de en iyi 10 oyuncu arasında gösteriliyormuş sanırsam.Bayern Münih ile idmanlara çıkmış,Antalya alırken Klismann ve Hamit iyi referans vermişler demek.Hadi bakalım hayırlısı olsun,iyi çıkacakmı acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Zituni'de gol kralı diye geldi traş makinesi çıktı bu adamda en iyi 10 oyuncu arasında gösteriliyomuş ama bir noktaya dikkat çekmek lazım baştan en iyi mi sondan en iyimi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hikmet Karaman belirsizliği!..

Antalyaspor Hikmet Karaman ile yollarını ayırırken tecrübeli teknik adam Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada bu olaydan haberinin olmadığını söyledi. Ajanslardan geçen habere göre sezon başlamadan teknik direktör kıyımı kendini gösterdi. Antalyaspor, teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdı. Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, anlaşmazlıklar sonucunda teknik direktör Hikmet Karaman ile ilişiğini kesti. Antalyaspor Yönetim Kurulu, bu akşam toplanarak teknik direktör konusunu masaya yatıracak.

Süper ligde kalıcı olmak isteyen Antalyaspor yönetiminin takımın başına yabancı, muhtemelen de Alman bir teknik direktör getirmek üzere görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Hikmet Karaman yönetimden devamlı kadrosunun güçlendirilmesini istemiş ve bu isteğini de verdiği röportajlarda dile getirmişti.

KARAMAN: "BENİM HABERİM YOK"
    Bu haber üzerine kendisine ulaştığımız teknik direktör Hikmet Karaman "Benim böyle birşeyden haberim yok. Bana ulaşan hiçbir şey yok. Ben de anlamadım nasıl bir iş bu? Ben de bu haberi sizden duydum" açıklamasını yaptı. Karaman "Yönetimle aranızda bir sıkıntı var mıydı?" sorumuz üzerine "Olsa niye söylemeyeyim" dedi.
    Lig Tv

Oh be inşallah doğrudur bu haber.Eğer doğruysa gerçekten çok doğru bir karar alınmış demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Antalyaspor yönetimi, Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala, teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdı

Antalyaspor'da teknik direktör Hikmet Karaman dönemi lig başlamadan sona erdi. Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, anlaşmazlıklar sonucunda teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdı.

Kırmızı-beyazlı kulübün yönetim kurulu, olağanüstü bir toplantı yaparak teknik direktör konusunu masaya yatıracak.

Turkcell Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Antalyaspor yönetiminin takımın başına yabancı, muhtemelen de Alman bir teknik direktör getirmek üzere görüşmeler yaptığı öğrenildi.

kaynak : ntvspor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Yabancı teknik direktör hata olur bence.Ligin başlamasına çok az kaldı, hoca takımı tanıyıncaya kadar çok zaman geçer.Bülent Korkmaz gibi genç bir hoca iyi bir tercih olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Joseph Ngwenya bakalım nasıl çıkacak.Merak ettim doğrusu.Sezonun başlamasına bir hafta hocanın gönderilmesi hangi akla hizmettir anlayamadım.Tamam bu işin Hikmet Karaman ile olmayacağı aşikardı ama bu iş şimdi mi yapılır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ngwenyayı merak ettim bende ama antalyanın transferlerine ve td yollaması olayına bakıyorumdsa seneye bank asyaya göz kırpıyolar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Rota yabancıya döndü !..

Antalyaspor'da hoca arayışları hızla sürerken gündemdeki 1 numaralı ismin yabancı bir teknik adam olduğu ortaya çıktı.
    Bir önceki haberimizde duyurduğumuz üzere başta Bahri Kaya olmak üzere birkaç Türk teknik adamı da gündeminde tutan ve Kaya'nın menajeri Çağdaş Ergin ile görüşen Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun kafasındaki asıl ismin yabancı bir hoca olduğu öğrenildi.

Bu ismi sır gibi saklayan ve görüşmeleri son derece gizli bir şekilde yürüten Başkan Akıncıoğlu'nun, B planı olarak da Türk teknik adamlarla bağını koparmadığı belirtiliyor.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başkanın kafasında biri var herhalde.Baksanıza 1 hafta kala hocayı gönderme cesaretini buluyor kendisinde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yabncı dedikleride Loranttır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Takımın başına şimdiye kadar Antalyaspor'un Süper Lig'de en fazla galibiyet ve puan alarak 6.sırada sezonu tamamladığı 1998-1999'da görev alan Jozef Jarabinksy getireleceğini duydum ne kadar doğrudur bilemiyorum, Hagi de düşünülen isimler arasında varmış..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Takımın başına şimdiye kadar Antalyaspor'un Süper Lig'de en fazla galibiyet ve puan alarak 6.sırada sezonu tamamladığı 1998-1999'da görev alan Jozef Jarabinksy getireleceğini duydum ne kadar doğrudur bilemiyorum, Hagi de düşünülen isimler arasında varmış..
    Fanatik'tede Jarabinsky'nin adı geçmiş.Daha öncedende söylemiştim.Bence birisi ile mutlaka temas varki hocayı 1 hafta kala yolluyorsun ama bu durum Antalya'ya sezon başı için pahalıya patlayabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Ya aslında yollanacağı belliydi açıklamaları çok çirkindi bence , yani bi teknik direktör takımının gücü ne olursa olsun biz bunu yapmalıyız yapacağız diye konuşmalı , o gitti yok bizim gücümüz belli yok bu kadar puan alırız anca yok bilmem ne, böyle şey olmaz her takım inançlı istekli ve hedefli olmalı, Antalyaspor'a pahalıya patlayacağını da düşünmüyorum neden mi çünkü 5 hafta da bir teknik adam değiştirmeye hazırlıklı hem futbolcusu var hem yönetimi hem taraftarı
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor'un teknik direktör sorununun 18 Ağustos Pazartesi günü çözüleceğini söyledi.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın sözleşmesini fesheden Antalyaspor, takımı Turkcell Süper Lig'de çalıştıracak yeni teknik direktör arayışlarına hemen başladı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yeni teknik direktörlerinin yabancı olacağını belirterek, ''Antalyaspor'u çalıştıracak teknik direktörün ismi pazartesi günü belli olur. Birkaç teknik adamla görüşmelerimiz sürüyor. Pazartesi yapacağımız son görüşmenin ardından yeni hocamızı belirleyeceğiz'' dedi.

Akıncıoğlu, yeni teknik direktörün, anlaşma yaptıktan sonra Antalyaspor'un kamp yaptığı Isparta Davraz'a giderek takımın başına geçeceğini bildirdi.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Antalyaspor'da bir eski dost !..

Türkcell Süper Lig'in başlamasına 10 gün kala teknik direktör değişikliğine giden Antalyaspor, Çek Joseph Jarabinsky ile anlaştı. Jarabinsky daha önce de Antalyaspor'da görev yapmış, ayrıca Gençlerbirliği, Samsunspor ve Ankaragücü'nü çalıştırmıştı.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yeni teknik direktör Joseph Jarabinsky ile düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta görevinden istifa eden Hikmet Karaman'ın yerine Jarabinsky ile iki yıllığına anlaştıklarını söyledi. Jarabinsky ile her konuda anlaştıklarını belirten Akıncıoğlu, şunları kaydetti:

''Jarabinsky'nin tecrübesine güveniyoruz. Jarabinsky dün akşam Antalya'ya geldi ve görüşmelere başladık. Kendisiyle her konuda anlaşmaya vardık. Ligin başlamasına bir hafta kala teklifimizi kabul etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İlk hedefimiz ligde kalmak, gelecek yıllarda da daha üst sıralarda bulunmaktır.''

Yönetim kurulunun teknik direktörlük görevinde değişikliğe gitme konusunda karar aldığını hatırlatan Akıncıoğlu, bunu da gerçekleştirdiklerini ve Süper Lig'de iyi mücadele eden, bu seneki hedefleri olan ligde kalma ve gelecekte planladıkları üst sıraları zorlama görevini Jarabinsky ile birlikte yürüteceklerini söyledi.

Joseph Jarabinsky de Akıncıoğlu ve yönetim kurulunun kendisine güven duymasından dolayı memnun olduğunu söyledi. Jarabinsky, şöyle konuştu: ''Gelecek yıllarda Antalyaspor için önemli projelerimiz olacak. Geçmişte burada bulunduğum gibi takımı yine iyi durumda görmek istiyorum. Zaman nedeniyle zor bir çalışma dönemine gireceğiz ama bunları Antalyaspor ve taraftarıyla aşacağız. Her takımda onikinci adam taraftardır. Taraftarların takımlarını en iyi şekilde desteklemelerini bekliyoruz.''

Konuşmaların ardından Akıncıoğlu ve Jarabinsky, sözleşmeyi imzaladı. Jarabinsky daha sonra Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'un Isparta Davraz'daki kampına gitti.

JARABINSKY KİMDİR?
    1974-1983 yılları arasında ülkesinin dev ekibi Sparta Prag’ın alt yapısında kariyerine başlayan Jarabinsky, Tatran Presov ve Plastika Nitra takımlarında görev yaptıktan sonra Sparta Prag’ın başına geçmişti.

İlk yurt dışı deneyimini 1990-91 sezonunda Gençlerbirliği’nde yaşayan Jarabinsky, sezon sonunda İspanya’nın Sevilla takımının başına geçmişti.

Ülkesinde sırasıyla Slavia Prag, Union Cheb ve Sparta Prag’da görev alan Jarabinsky, Yunanistan’ın Aris takımını çalıştırdıktan sonra 1996-97 sezonuda Ankaragücü’nü çalıştırdı.

1997-1998 sezonunda Samsunspor’da başarılı bir sezon geçirip Karadeniz ekibini 5. yapan Çek çalıştırıcı, 1998-1999 sezonunda Antalyaspor’un başına geçmişti. Çek hoca 1999-2000 sezonu başında da Göztepe'nin başına geçmişti.

LigTV

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Jarabinsky hayırlı olsun..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri