1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Naklen Yayınlar ve Spormax

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Digiturk kumandasından 'Options' tuşuna basın..Daha sonra 'Kurulum' menüsünden 'Dıgıturk Kurulumu'nu seçin..Daha sonra 'Eutelsat Uydusunu' seçin ve bekleyin..Güncellendikten sonra 78.Kanal'ın gelmesi lazım..

Bu arada Digiturk'te hangi pakete üye oldugunuzda önemli..Ben 59 Ytl'lik süper paket ile izleyebiliyorum..Zannediyorum spor paketine sahip olmanız gerekiyor..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Digiturk kumandasından 'Options' tuşuna basın..Daha sonra 'Kurulum' menüsünden 'Dıgıturk Kurulumu'nu seçin..Daha sonra 'Eutelsat Uydusunu' seçin ve bekleyin..Güncellendikten sonra 78.Kanal'ın gelmesi lazım..

Bu arada Digiturk'te hangi pakete üye oldugunuzda önemli..Ben 59 Ytl'lik süper paket ile izleyebiliyorum..Zannediyorum spor paketine sahip olmanız gerekiyor..
    Eutelsat'ta olmanız şart. Bu arada Plus üyesi iseniz maçları HD'de izleyebiliyorsunuz.

Eğer kanal yüklü değil ise kurulum yapın ve sonra standby konumuda bekletin ardından açın. Olmuyorsa fişi çekin biraz bekledikten sonra tekrar takın.

Ben Eko Spor + Moviemax(1,2), Dizimax, Wedding TV ve 9. kanal açık. Biz 30 YTL ödüyoruz. Bu aydan sonra 60 YTL olacak.

Mesaj Yetkileri