1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Samet AHbaba! - O kim Ya?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kardeş Başarılar Dilerim Sana Tavsiyem Nihatı AMCye Alıp Edison Cavaniyi Sürekli Oynatman Çok Büyük Verim Alırsın

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Kardeş Başarılar Dilerim Sana Tavsiyem Nihatı AMCye Alıp Edison Cavaniyi Sürekli Oynatman Çok Büyük Verim Alırsın
    HMm Brienza ara sırada Miccoli AMC oynatıyorum. Orda iyi iş yapıyorlar. Miccoli yi oynattığım zaman ileri ok çıkarmayı unutmuyorum tabi. Önerin için teşekkürler deneyeceğim.

Quote Originally Posted by ReDDEVILS View Post
    samet AHbaba çok komik olmuş yanlız gülmekten öldüm gerçek ismin değil dimi öyleyse özürlerimi kabul et
    Yok hocam benim adım değil merak etme.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu haftadan itibaren zorlu bir viraja giriyorduk. Felipe Kırmızı Kart cezalısıydı.
    Fikstür:

Roma-Palermo
    Virajı alamadık ve ligde bir mağlubiyet daha aldık

UEFA Kupası Grup Maçı
    Villarreal-Palermo

Muhabir
    : Son haftada alınan mağlubiyetler hakkında ne diyeceksiniz.
    AHbaba: Taraftarımızdan özür diliyecem ve bundan sonraki maçta onları memnun edecek bir skor almaya söz vericem. Maçtan önce elleri ile 5 işareti yapmalarını isteyecem. Teşekkürler.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Palermo – Reggina
    Muhabir: Sayın Ahbaba geçen UEFA kupası maçı sonrası iddalaı açıklamalar yaptınız. Bu hafta nasıl bir futbol izleteceksiniz bizlere.
    AHbaba: Evet bu hafta taraftarımız koltuklarında oturamayacak. Gerçekten çok gollü bir maç izletmek istiyoruz.
    Muhabir: Peki bunu nasıl yapacaksınız?
    AHbaba: Top oynayarak yapacağız. Seni yapçak halimiz yok.

Ve bu maçla keyfimiz yerine geldi. Son maçlar:

Palermo-Siena

Nihat çok güzel bir maç çıkardı. Takım düzelmeye başlıyor.

Empoli-Palermo

Nihat güzel formunu sürdürüyor. Bugünde hatrick yaptı.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Salla Dela Sport

Şok!Şok!Şok!
    Palermoda UEFA Kupasında Everton maçı öncesinde kulübe yeni bir ismin daha katıllacağını açıkladı. Rusyanın CSKA Moskova takımından £3.7 Milyona alınan Daniel Carvalho 6 Şubat 2008 de sözleşmesinin bitmesiyle İtalyaya gelerek Palermoyla sözleşme imzalayacak. Oyuncunun Yıllık ne kadar para alınacağı ise henüz bilinmiyor.
    AA
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Palermo-Everton

Maç Sonrası Basın Toplantısı
    AHbaba: Bugün UEFA kupasında bir kötü sonmuç daha aldık. Çıkmayı zora soktuk henüz 2 maçımız olsada karşılaşacağımız rakiplerde biri gerçekten güçlü. Ama biz bu iki rakibide geride bırakarak gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bugün sahada çok kötü oynamasakta ufak tefek hatalar yaptık. Şu ana kadar gol sıkıntımız yok. Bugünde Everton takımının 11 şutuna karşılık 17 Şut attık ve 11 ide kaleyi buldu. Özellikle kanatlardan çok iyi hücum etmekteyiz. UEFA da bir sonraki tura çıkacağımıza inanıyorum soru almayacağım, Teşekkürler.
    Sıralama:

Udinese 1-4 Palermo

Palermo 2–0 Cataina

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Telecapri TV den CANLI YAYIN
    Ve Palermo için bu senenin en önemli maçlarından biri geldi çattı. Palermo gruptan çıkmamama yada çıkma şansını sürdürme maçına çıkıyor. Kaybederse belkide gruptan çıkamayacak. Hemen Hamburg da bulunan arkadaşımız Andrea Buso ya bağlanıyoruz. Buso söz sende
    Buso: Evet sayın izleyenler bu akşam Palermo çok önemli bir maça çıkıyor. Kesin kazanması gerken bir maç Palermo için ve yanımda belkide bu galibiyeti getirmekte en önemli payı olacak isim var. Sayın Samet AHbaba geçtiğimiz micadelelerde şanssız sonuçlar aldık bugün için ne düşünüyorsunuz.
    AHbaba: Valla o kadar para veridk hakeme Öhöhönnn aman yani o kadar transferler yaptık birsürü paralar harcadık iyi bir takım kurduk kazanmayı hakeden bir futbol oynuyoruz ve kazanmalıyız bugünde yoksa ISTIFAMI VERECEĞİM
    Buso: Evet sayın seyirciler Samet AHbaba büyük bir açıklamada bulundu eğer maçı kaybederse istifa ediceğini söyledi. Bu büyük maç yerel saatle 19:45 de başlayacak. Telecapri den canlı olarak izliyebilirsiniz. Söz sende tekrar Cladio.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    HSV-Palermo
    Soyunma Odası - Başlama düdüğünden 10 dakika öncesi
    AHbaba: Amauri bak bugün gol umudumuz sen olacaksın, Nihat sen ise Amaurinin arkasında dur ara sıra geri gel. Brienza asıl iş senin, bu maçta asist yapmassan benle beraber gidersin
    Nihat, Amauri, Brienza: Anladık hocam merak etmeyin. Tamamdır.
    AHbaba: Zebina eper kırmızı kart görüp bizi yalnız bırakırsan bidaha ki klübün TahtalıköybelediyeSpor olur. Did you copy?
    Zebina: Copy Sir.
    AHbaba: Ben, yani ben değilim, kaleci Ben bak bu maç senin çıkış maçın olacak, gol yemezsen 100Bin dolar prim vericez sana.
    Ben Foster: Oyoyoy her maç verin o kadar gol yemem bidaha.
    Ahbaba: Hazırmısınız
    Takım: Evett
    Ahbaba: Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun (Fatih Terimden (Ç)Alıntı)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Juventus 3-0 Palermo

Palermo 1-2 Inter

Basın Toplantısı:
    Muhabir: Sayın Ahbaba Hamburg maçı sonrası takımda büyük bir düşüş yaşandı üst üste iki mağlubiyet nasıl değerlendireceksiniz.
    AHbaba: Haklısınız büyük bir düşüş yaşadık, özellikle bütün konsantire ve gücümüzü Hamburg maçına verdik bu maçlara iyi konsantre olamadı takımımız ve zaten karşılaştığımız takımların çok yetenekli oyuncuları olan ve büyük mücadele vermeniz gereken takımlar olduğu için bu sonuçlar geldi.
    Last edited by fsavgi : 18.Ağustos.2008 at 14:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri