1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupa Final | Galatasaray - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kötü futbol, 3 pası ileride yapamayan, bal yapmayan arı Galatasaray.
    50.dkdan sonra kendi sahasından çıkamayan, korkak, ürkek, hep topu dolduran Kayserispor.

Hiç kimse karşı çıkmasın, Fenerbahçe ve Beşiktaş olsaydı ilk yarı 3lük olurdu Kayserispor.

Ahlar vahlar içinde geçer sezon böyler giderse Galatasaray'da..

Rezalet futbol, Ş.L. için çok kötü, kötü ötesi potansiyelli bir tablo.
    İçlerinden ise altın gibi parlayan bir genç, Abdullah Doruk..
    Cengiz abi, Galatasaray yıllardır sezona kötü başlıyor sonra bir şekilde toparlanıyor. UEFA'yı aldığı yıl bile Gaziantepspor'a yenilerek lige başlamışlardı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Cengiz abi, Galatasaray yıllardır sezona kötü başlıyor sonra bir şekilde toparlanıyor. UEFA'yı aldığı yıl bile Gaziantepspor'a yenilerek lige başlamışlardı.
    Orası öyle olabilir ama her sezona da öyle başlamak zor, biri baştan mağlubiyetsiz giderse bu kadar genç oyuncu çok zor devamlılık sağlar, geriden yakalar.

Ayrıca bu yenilgi değil, yenilgi de olsa sistem olur, pas trafiği olur, yok Galatasaray hiç değişmemiş, hatta geriye gitmiş geçen seneden.

İlk yarı çok sıkıldım, koltuğu tırlamadım zorla izlemek için..

Bırakın, ben görüyorum hepsini, takımınızı körkörüne savunmayı bırakın, var mı burada Galatasaray iyi oynadı diyebilecek biri?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bırakın, ben görüyorum hepsini, takımınızı körkörüne savunmayı bırakın, var mı burada Galatasaray iyi oynadı diyebilecek biri?
    Ben diyorum arkadaşımGalatasaray bu akşam 2. YARIDA iyi oynadı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orası öyle olabilir ama her sezona da öyle başlamak zor, biri baştan mağlubiyetsiz giderse bu kadar genç oyuncu çok zor devamlılık sağlar, geriden yakalar.

Ayrıca bu yenilgi değil, yenilgi de olsa sistem olur, pas trafiği olur, yok Galatasaray hiç değişmemiş, hatta geriye gitmiş geçen seneden.

Körükörüne savunmak degil , biz ilk yarıdaki kötü oyunu kabul ediyoruz. Rezil oynadık. 2. yarı da tam tersi . Tek devrelik oyunumuz yetti Körükörüne demişken siz körükörüne Galatasaray'ı kötülemeyi bırakın.

Galatasaray ile ilgili tüm yorumlarınızda böyle yapıyorsunuz . Yeri gelmişken söyleyeyim.

Nesil
    2006

Hasan Şaş hala sahada asabi şekilde tavırları var. Oyun olarak düşüşde ama; saha içinde ki davranışları hala değişmemiş futbolda olmayan davranışlar yapıyor. Bunu bırakması ve futbolu ile tekrar tırmanışa geçmesi gerek.

Mehmet Topuz'da tecrübesiz. Çok güzel pozisyonlara girdi tecrübe olsa mutlaka gole çevirebilirdi. Kayserispor bana göre tecrübesizliği ve takım uyumsuzluğundan kupayı verdi. Galatasaray'dan fazla bir eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Cengiz abi ne kadar haklı olsanda Galatasaray gene toparlanır ligde gene kazanmaya başlayacaktır.

Bu arada son paragtafı bana demedin herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hasan Şaş hala sahada asabi şekilde tavırları var. Oyun olarak düşüşde ama; saha içinde ki davranışları hala değişmemiş futbolda olmayan davranışlar yapıyor. Bunu bırakması ve futbolu ile tekrar tırmanışa geçmesi gerek.

Mehmet Topuz'da tecrübesiz. Çok güzel pozisyonlara girdi tecrübe olsa mutlaka gole çevirebilirdi. Kayserispor bana göre tecrübesizliği ve takım uyumsuzluğundan kupayı verdi. Galatasaray'dan fazla bir eksiği olduğunu düşünmüyorum.
    Takım uyumsuzluğundan ziyade eksik çok fazla Batuhan..Sakatlarda çok önemli isimler vardı..
    Hasan Şaş için maalesef aynı Hasan Şaş adam kaptan oldu bi kaptana bu tür hareketler yakışmıyor..

Mesaj Yetkileri