Quote Originally Posted by Belgorth View Post
Hocam, acımasız bir eleştiri olacak ama sen Galatasaray'la ilgili bir yere bir şey yazma rica edeceğim. Bir defa da hayırlı bir şey çıksın ağzından Galatasaray'la ilgili. Tamam taraf tutulur ama bu kadar da bariz olmaz, tamam bir takım sevilmeyebilir ama bu bu kadar belli edilmez. Senin okuduğum 5 mesajının tamamı böyleydi açıkcası. İkinci yarıdaki Galatasaray presini çok sevgili Fenerbahçe'n yese bakalım çıkabiliyor mu kendi sahasından. Ayıptır bu yaptığın.
Yöneticilerden isteğim hem benim hem de ABOO'nun mesajının buradan silinmesidir...
Arkadaşa katılıyorum...Kazandık, centilmence tebrik edin. İlk yarıda kötü olduğumuzu da kabul ettik. Diğer Fenerbahçe'li arkadaşlar neden düşmanca yazmadılar acaba ? Onlar da Fenerbahçe'li değiller mi. Bu iş centilmenlik ve sindirip sindirememe meselesi bana göre. Sindiremeyenler de böyle mesajlar yazarlar. Neyse uzatmadan maçla ilgili yorumlarımı yazayım...

İlk yarıda çok etkisizdik ve Kayseri'nin üstün bi oyunu vardı. O kaçan goller de biraz tecrübe biraz da yetenek eksilikliğinden kaynaklandı bence. İkinci yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı sahada. İyi pres yaptık Kewell'ın girişi 2 gol getirdi. Son dakikalarda da Kayseri haklı bir pres yaptı ve gol buldu. Onun ardından pres devam etti ancak tecrübe konuştu diyorum ben...