Gittigim macta takimimin kupa kazandigini görmek mutlu etti beni.
Sezona kupayla baslamak takimi moralmen cok iyi etkileyecektir,takimn özgüveni yerine gelecektir muhakkak.
Ayrica takimin daha hazir olmadigini biliyoruz,nedeni takimdaki as futbolcularin sakatliklari,formsuzluklari ve Skibbenin hazirlik maclarinda daha cok forma sansini genclerden yana kullanmasi olarak görüyorum.Ama artik resmi maclar basladi ve Skibbe de akillandi,yönetimin bir uyarisi olmustur mutlaka Steau macindan sonra teknik direktörümüze.Nitekim Skibbe dogru bir kadro cikardi ve yerinde degisikliklerle maci kazanmamizi sagladi.

Ilk yarida kötü bir futbol vardi,defansif acidan iyiydik ama hücum anlaminda ileride cogalamayan,son paslari iyi yapamayan,pas trafiginde sorun yasayan bir Galatasaray vardi.Kayserispor´un genc,dinamik,hirsli oyunuyla bizi cok zora soktugunu söyleyebilirim.
2.yarida ise durumlar tamamen degisti.Galatasaray istedigimiz arzulu,mücadeleci,baskin oyununu oynamaya basladi.Kayseriyi inanilmaz bunaltti ve gecenin kahramani Kewell bizi hayran birakacak sekilde oynayip gollerimizin altina imzasini atti.Cok begendim onu,25 dakika izleyebildik sadece onu ama tadi damagimda kaldi diyebilirim.Bu Kewell sakatliklar falan yasamazsa bu lige damgasini vurur diyebilirim.

Galatasaray´in negatif yönünden bakarken de takimin ilk önce icinde oldugu durumlari ögrenin,belleyin sonra gelin burada takimin hangi yönlerden eksik oldugunu elestirin ve kendi takiminizla kiyaslayin lütfen.Yoksa ortam bosu bosuna bozuluyor,mesajlar abes kaciyor.