Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
ben Sennayı kötülemek anlamında söylemedim sadece son transferini yapacak bir oyuncuya bahsedilen düzeylerde bir fiyatın verilmesinin yanlış bir politika olduğunu ve Senna nın iyi bir oyuncu olmasına rağmen çok fazla abartıldığını söyledim..

Senna nın üzerine 1 liste oyuncu çıkarılır ama o oyuncu bana göre iyi olsa da Fenerbahçeliler Senna daha iyi diyeceklerdir..bu yüzden sana yazacağım oyuncuların ne anlamı olacak ?

benim anlatmak istediğim ise Türkiye ye gelen her yabancının "nedendir bilinmez" kalitesi 1 ise 2 -3 olarak lanse ediliyor,gösteriliyor..bunun mantıksızlığıdır..bu konudaki örnekler de bunu kanıtlar niteliktedir..kezman,lincoln vs..

Henüz ortada resmi bir anlaşma yok, resmi bir rakam yok. Bahsedilen rakamlar genelde doğru çıkmıyor. Güiza için 17 m € denildi 14 m € karşılığında taksitli olarak alındığı açıklandı, Emre için 6 m £ denildi, 4.6 m € karşılığında alındığı açıklandı. Para medyanın cebinden çıkmadığı için medya 20 de der 30 da der. Aldanmamak gerekir. Ayrıca kulübün finansını herkesten iyi bilen yöneticiler var. Onlar da parayı sokağa atmıyor.

Senna abartılacak kadar iyi bir oyuncu. Senna üzerine 1 liste oyuncu çıkarırsın '' sence, bence '' olayının pek önemi yok. Önemli olan genel kanıdır.

Euro 2008'in Şampiyon takımında ilk 11'de oynayan, La Liga ikincisinin kaptanı olan bir oyuncu zaten üst düzeydir. Yani zaten zirvededir daha fazla yükseltilemez. Kezman, Lincoln kariyerinin zirvesinde Türkiye'ye gelmedi. Olur da Senna gelirse kariyerinin zirvesinde gelmiş olacak.