Sayfa 130 / 142 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon
3,871 ile 3,900 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Villareal'in 8 m € falan satacagını sanmıyorum... 13-14 falan olabilir; ama benim kendi görüşüm bu yaştaki bi oyuncuya 10 dan fazla vermek iyi bir iş olmaz. Şimdi diyeceksiniz: "32 yasındaki adama 10 dan fazla verilmez mi?" diye. Bence verilmez. Eger senna bi R10 falan gibi bir star olsaydı verilir; ancak Senna o kadar star oyuncu degil. 10 veya 10 dan asagı bir fiyata alırsa Fb iyi bir transfer yapmış olur...
    Dediğin doğru ama para konusunda bazı istisnalar olabilir düşüncesindeyim.Aragones'in İspanya'daki sistemin de Senna çok önemliydi, her tarafa koşuyor her görevi yapıyordu.Kupanın kazanılmasındaki en önemli isimdi bana göre.Çok kaliteli futbolcu ve Aurelio'nun boşluğunu rahat doldurur hatta daha iyi işler yapar, FB'nin aradığı oyuncu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

26-27 yaşında kariyerinin zirvesinde oyuncuları Türkiye'ye getirmek çok zor. Kariyerinin zirvesinde Euro2008'in yıldız karmasına girmiş, La Liga'nın 2. takımının kaptanını almak büyük iş olur. Aziz Yıldırım kulübün finansını hepimizden iyi bilir, zarar etmeyecek şekilde bonservis ödenir. Senna (gelirse) 2-3 yıl oynayacağı futbolla bonservisinden bahsettirmez bile.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sennaya 10dan fazla para verirse kazıklanmış olur fb aziz yıldırım en büyük hatası bence aurelioyu 700 bin gibi falan bir rakama kaybedip hem bonservisli adam almak hemde maaşına daha çok ödemek ki senna ile aurelio arasında bir fark yok kanımca

Senna gelsin hemen Fenerium'a gider 19 - Senna forması alırım, birçok kişi de bunu yapar, zira Senna EURO 2008'deki futboluyla bütün dünyayı büyüledi. Hem bizim spor yazarlarımızı, hem bizim futbol severlerimizi, hem de yabancı futbol severleri oldukça etkiledi. Senna alınsa tartışmasız Türkiye'de yılın transferi olacağı gibi, Avrupa'nın da en iyi 3 transferinden biri olur.

Luis Aragones faktörüyle Senna ikna edilmiş gibi görünüyor, tek problem Villarreal'i ikna etmek, onlar da bu işe sıcak bakabilirler, zira 32 yaşına gelmiş bir futbolcuyu satmak kar sağlar. Çok astronomik bir rakam olmadıkça, iyi bir bedele alabiliriz Senna'yı.

Senna'nın gelmesi takdirde ön libero sıkıntısı çekmeyiz, 2-3 yıl, kariyerini bizde noktalar Senna ve çok başarılı olur. Nasıl ki Alex 4 yılını doldurup istikrarlı ve sağlam bir görüntü çizip, bonservisinin, maaşının karşılığını verdiyse, Senna da pekala verebilir. Kezman için 8 milyon Euro ödedik de ne oldu, adamdan hiçbir şekilde fayda alamadık. Appiah için de ödediğimiz bedel iyiydi ama kaprisler, sıkıntılar ve diğer şeylerle o da gitti (gerçi tazminat alabiliriz, orası ayrı) ama sonuç olarak istediğimizi tam olarak alamadık. Senna 6 yıldır Villarreal'de istikrarlı bir görüntü çizmiş bir futbolcu, bence bu tarz karakteri düzgün, kaliteli ve istikrarlı oyuncuları takıma kazandırmalıyız, Fenerbahçe'yi kariyeri için bir basamak gören futbolcular çok fazla sıkıntı çıkarıyorlar.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero
    Sennaya 10dan fazla para verirse kazıklanmış olur fb aziz yıldırım en büyük hatası bence aurelioyu 700 bin gibi falan bir rakama kaybedip hem bonservisli adam almak hemde maaşına daha çok ödemek ki senna ile aurelio arasında bir fark yok kanımca
    Aurelio konusu sadece para konusu değil, oyuncunun menajeri esas bunda başroldü, yoksa Aurelio ikna edilirdi. Menajeri aklını çeldi, kendisine çok fazla para istedi ve Fenerbahçe de buna pabuç bırakmadı. Eğer Aurelio konusunda taviz verilse, ileride bunun önüne geçilemezdi, her oyuncuda taviz verilirdi.

Senna ile Aurelio arasında dağlar kadar fark var, Senna çok daha kaliteli bir oyuncu, bunu tartışmak bile anlamsız.

Nesil
    2006

Senna gelirse multaka forma almamız gerek. Çünkü; yönetim transfere büyük bir para harcamış olacak ve bu paranın karşılığındada biz forma alarak küçük bir yardım yapmış olabiliriz ama; şunu unutmamak gerekiyor Senna'nın son sahibi olacağız.

Paris Saint Germain ile anlaşma sağlandı

Daha önce futbolcumuz Mateja Kezman'ın Fransa'nın Paris Saint Germain takımına transferi konusunda sağlanan anlaşma atılan imzalar ile resmiyet kazandı. Mateja Kezman, Fransız kulübünde bir yıl kiralık olarak oynadıktan sonra, önümüzdeki yıl bonservisi kesin olarak bu kulübe verilecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Kulüpten salı günü böyle bir açıklama gelmiş, sitede görmemiştim bunu, forumda da bulamadım, kopyalayayım dedim, benim gibi görmeyenler olmuş olabilir. Kesin olarak bonservisi verileceğine göre, acaba ne kadara anlaşıldı, inşallah iyi bir bedele satmışızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Senna alınabilirse bence çok iyi bir transfer olur.Aurellio'nun yerini doldurur,ondan daha iyi verim verir hatta.Bence 10 dan fazla verilirse kazık yenir mantığı yanlış.Çok astronomik rakamlar verilmedikçe hiç bir zaman kazık yememiş olur Fenerbahçe.Çünkü Senna mutlaka futbol olarak verilen paranın karşılığını verecektir.

Bu arada sanırım Villarreal'in ŞL'de yarı finale çıktığı sezondan sonra Man.Utd Senna ile baya ilgilenmişti.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Ağustos.2008 at 14:57
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ronaldinho kıyaslaması yapılmış.Ronaldinho bölgesinin en değerli oyuncularından.Senna'da şuanda bölgesinin en değerli oyuncularından biri.Bir kulübün bütçesi müsaitse verilen 15 M Euro çok çok fazla bir para değildir bana kalırsa.

İki tane forma alıcam birine Güiza yazdırıcaktım.Artık birinede Senna yazdırırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Senna ile Aurelio arasında dağlar kadar fark var, Senna çok daha kaliteli bir oyuncu, bunu tartışmak bile anlamsız.
    Bence senna 10/10luk oyuncuysa aurelioda 10/9luk bir oyuncuydu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte sen de diyorsun Senna daha iyi diye. Hem Aurelio olayı para olayı değil, hiç bir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir, menajer oyunlarına gelmedi ve kapıyı kapattı Fenerbahçe, bir duruş gösterdi.

Senna gelmez ama gelirse müthiş transfer olur yorumları vardı, şimdi gelme ihtimali doğru çok para veriliyor, yaşlı, işe yaramaz yorumları da gelir her transferde olduğu gibi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bence senna 10/10luk oyuncuysa aurelioda 10/9luk bir oyuncuydu
    Sen diyorsun ki Senna Avrupa'nın en iyi ön liberosu, Aurelio da dünyanın en iyi ön liberolarından birisi, bunu mu diyorsun?

Senna otoriteler tarafından Avrupa'nın en iyi ön liberosu olarak gösteriliyor. Aurelio istikrarlı, kaliteli bir futbolcu, fakat Senna ile kıyaslamak anlamsız. Senna hem daha tecrübeli, hem daha iyi bir futbolcu, Aurelio ise özellikle geçtiğimiz yıl çok iyi bir çıkış yakaladı, Betis'te de kendini kanıtlamalı senin dediğin ayarda olabilmesi için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Senna iyi futbolcu olabilir ama Senna dan kaç gömlek üstün ön liberolar var..bu kadar fazla abartmamak gerekir bence..

avrupada ön libero ve oyun kurucu kavramının neredeyse tamamen silindiği dönemlerde ligimizde bu bölgelere alınacak oyuncuların bu kadar fazla merak uyandırması da avrupa dan geri olduğumuzun bir başka göstergesi zaten..

Fenerbahçe alırsa hayırlı olmasını dilerim ama Senna ya o kadar fazla para ödeyeceğine çok daha genç bir oyuncu alınabilir..biraz klasik bir laf ama gerçek bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aurelio'nun takımı La Liga'nın küme düşmemeye oynayan Betis, Senna'nın kaptanı olduğu takım ise La Liga ikincisi Villarreal.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Senna iyi futbolcu olabilir ama Senna dan kaç gömlek üstün ön liberolar var..bu kadar fazla abartmamak gerekir bence..
    Kimler var ? Maliyetleri ne kadar ? Türkiye'ye gelmeyi düşünürler mi ?

Esasen daha netleşmiş bir transfer yok. Tutup burda bizim Senna'yı savunmamız için pek gerekçe de yok. Zira Euro2008'in altın karmasına girmiş, Fabregas, Xabi Alonso gibi oyuncuları yedek kulübesine itmiş, kariyerinin zirvesindeki bir oyuncu. Hala transferinin çok zor olduğuna inanıyorum ama gelirse 2-3 sene çok üst düzey bir orta saha ile mücadele ederiz.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Senna gelmez ama gelirse müthiş transfer olur yorumları vardı, şimdi gelme ihtimali doğru çok para veriliyor, yaşlı, işe yaramaz yorumları da gelir her transferde olduğu gibi...
    Ek olarak; Fenerbahçe'den giden bulunmaz Hint kumaşı oluyor gelen (gelmesi muhtemel) ise abartılmaması gereken sıradan bir oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aurelio'nun takımı La Liga'nın küme düşmemeye oynayan Betis, Senna'nın kaptanı olduğu takım ise La Liga ikincisi Villarreal.

Kimler var ? Maliyetleri ne kadar ? Türkiye'ye gelmeyi düşünürler mi ?

Esasen daha netleşmiş bir transfer yok. Tutup burda bizim Senna'yı savunmamız için pek gerekçe de yok. Zira Euro2008'in altın karmasına girmiş, Fabregas, Xabi Alonso gibi oyuncuları yedek kulübesine itmiş, kariyerinin zirvesindeki bir oyuncu. Hala transferinin çok zor olduğuna inanıyorum ama gelirse 2-3 sene çok üst düzey bir orta saha ile mücadele ederiz.
    ben Sennayı kötülemek anlamında söylemedim sadece son transferini yapacak bir oyuncuya bahsedilen düzeylerde bir fiyatın verilmesinin yanlış bir politika olduğunu ve Senna nın iyi bir oyuncu olmasına rağmen çok fazla abartıldığını söyledim..

Senna nın üzerine 1 liste oyuncu çıkarılır ama o oyuncu bana göre iyi olsa da Fenerbahçeliler Senna daha iyi diyeceklerdir..bu yüzden sana yazacağım oyuncuların ne anlamı olacak ?

benim anlatmak istediğim ise Türkiye ye gelen her yabancının "nedendir bilinmez" kalitesi 1 ise 2 -3 olarak lanse ediliyor,gösteriliyor..bunun mantıksızlığıdır..bu konudaki örnekler de bunu kanıtlar niteliktedir..kezman,lincoln vs..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de hala geleceğini sanmıyorum ama gelirse Fenerbahçe'ye yapacağı katkıyla ŞL'de 1 tur geçmesini sağlasın her sezon zaten verilen parayı fazlasıyla çıkaracaktır. Astronomik olmadıktan sonra (Senna için mesela 20 milyondan fazla) takıma yararlı olacağı düşünülüyorsa her oyuncuya fazla para verilebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Senna kim peh Oyuncu mu be bu adam ? Diyor rakip takım taraftarları içinden burayada kibarca aktarıyorlar anlıyorum.

Ancak şu bir gerçek ki Fenerbahçe'de şu anda bence tek eksik mevkii için en süper olacak oyuncu adayı Senna.

Gelir mi ? Niye gelmesin bence her oyuncu gelebilir.Hele hele Aziz Yıldırım yönetimindeki Fenerbahçe'ye.Aziz bey bir yolunu bulup illaki alacaktır.

Ayrıca Senna gelirse Fenerbahçe'ye bence F.Bahçe form yakaladıktan sonra kolay kolay yenilmez Bunu da açık yüreklilikle söyleyeyim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ben Sennayı kötülemek anlamında söylemedim sadece son transferini yapacak bir oyuncuya bahsedilen düzeylerde bir fiyatın verilmesinin yanlış bir politika olduğunu ve Senna nın iyi bir oyuncu olmasına rağmen çok fazla abartıldığını söyledim..

Senna nın üzerine 1 liste oyuncu çıkarılır ama o oyuncu bana göre iyi olsa da Fenerbahçeliler Senna daha iyi diyeceklerdir..bu yüzden sana yazacağım oyuncuların ne anlamı olacak ?

benim anlatmak istediğim ise Türkiye ye gelen her yabancının "nedendir bilinmez" kalitesi 1 ise 2 -3 olarak lanse ediliyor,gösteriliyor..bunun mantıksızlığıdır..bu konudaki örnekler de bunu kanıtlar niteliktedir..kezman,lincoln vs..

Henüz ortada resmi bir anlaşma yok, resmi bir rakam yok. Bahsedilen rakamlar genelde doğru çıkmıyor. Güiza için 17 m € denildi 14 m € karşılığında taksitli olarak alındığı açıklandı, Emre için 6 m £ denildi, 4.6 m € karşılığında alındığı açıklandı. Para medyanın cebinden çıkmadığı için medya 20 de der 30 da der. Aldanmamak gerekir. Ayrıca kulübün finansını herkesten iyi bilen yöneticiler var. Onlar da parayı sokağa atmıyor.

Senna abartılacak kadar iyi bir oyuncu. Senna üzerine 1 liste oyuncu çıkarırsın '' sence, bence '' olayının pek önemi yok. Önemli olan genel kanıdır.

Euro 2008'in Şampiyon takımında ilk 11'de oynayan, La Liga ikincisinin kaptanı olan bir oyuncu zaten üst düzeydir. Yani zaten zirvededir daha fazla yükseltilemez. Kezman, Lincoln kariyerinin zirvesinde Türkiye'ye gelmedi. Olur da Senna gelirse kariyerinin zirvesinde gelmiş olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ek olarak; Fenerbahçe'den giden bulunmaz Hint kumaşı oluyor gelen (gelmesi muhtemel) ise abartılmaması gereken sıradan bir oyuncu.
    Söylediklerine ilave olarak güzel bir atasözü:
    Kel ölür, sırma saçlı olur; kör ölür, badem gözlü olur.

Aurelio ve Kezman'ın dışında diğer takımdan ayrılanlar için de geçerli bu, birden Fenerbahçe'den gidince gidenler kıymete bindi. Birçok yerde okuyordum da Kezman için "Güiza Kezman'ı aratır.", "Fenerbahçe Kezman'ın değerini bilemedi.", "PSG'de eski günlerine döner." gibi sözler söyleniyor, Aurelio da birden Senna ayarında bir oyuncu oluverdi. Kemal hakkında da "Geçmişte yaptıkları belli, Ümit Milli Takımın kaptanıydı, eski günlerine döner." sözleri söylenebilir her an. Ha Serdar Kulbilge'nin Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu da unutmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Henüz ortada resmi bir anlaşma yok, resmi bir rakam yok. Bahsedilen rakamlar genelde doğru çıkmıyor. Güiza için 17 m € denildi 14 m € karşılığında taksitli olarak alındığı açıklandı, Emre için 6 m £ denildi, 4.6 m € karşılığında alındığı açıklandı. Para medyanın cebinden çıkmadığı için medya 20 de der 30 da der. Aldanmamak gerekir. Ayrıca kulübün finansını herkesten iyi bilen yöneticiler var. Onlar da parayı sokağa atmıyor.

Senna abartılacak kadar iyi bir oyuncu. Senna üzerine 1 liste oyuncu çıkarırsın '' sence, bence '' olayının pek önemi yok. Önemli olan genel kanıdır.

Euro 2008'in Şampiyon takımında ilk 11'de oynayan, La Liga ikincisinin kaptanı olan bir oyuncu zaten üst düzeydir. Yani zaten zirvededir daha fazla yükseltilemez. Kezman, Lincoln kariyerinin zirvesinde Türkiye'ye gelmedi. Olur da Senna gelirse kariyerinin zirvesinde gelmiş olacak.

Senna iyi bir oyuncu ama bu kadar abartmamak gerekir..3. defa aynı şeyi yazıyorum çünkü 3.defadır yanlış anlıyorsun..

Senna Fb ye yarar sağlayabilecek bir oyuncudur fakat (genel de gerçek rakama 2-3 milyon euro yakınlıkta olan ) çıkan rakamlar üzerinden "bence" çok makul bir transfer olmaz..haa Fb yönetimi paramız var harcarız derse orası ayrı..şayet aksi bir sonuç alınırsa gerekli açıklamayı Fb Divan Kurulunda yaparlar..

ben kendi fikirlerimi söylüyorum..

Sen parayı değerlendireceğine, oyuncunun kalitesini değerlendirsene, senin cebinden çıkıyor da para bizim mi haberimiz yok?

Paraya mı bağlı makul bir transfer olup olmayacağı, yoksa kalitesine mi? Verilen para mı oynayacak sahada, futbolcu mu?

Bahsedilen rakamlar da yanlış, yok 20 milyon Euro'ymuş, yok 32 milyon Euro'ymuş, bunlar hepsinin basının uydurması. Doğru rakamı dün NTV Spor verdi haberlerde, 8 milyon Euro dedi, o civarlarda bir teklif yapılıyormuş. En fazla 10-12 milyon Euro verilir bonservise, fazlası verilmez.

Finans olarak da durumumuz oldukça iyi, finansı bizden iyi bilenler var işin başında ve ne kadar verilmesi gerekiyorsa verirler ve alırlar. Deniz Barış davası sonuçlandı Yargıtay tarafından ve Gençlerbirliği'ne 2-3 yıl evvel ödediğimiz 1 milyon Euro'yu vekalet ücreti ve mahkeme masraflarıyla birlikte geri alacağız. Keza yine Aurelio ve Appiah davaları sonuçlanacak, oradan gelir elde edilmesi muhtemel.

100. yılında Fenerbahçe'nin toplam harcamasının 55 milyon Euro olduğu da unutulmasın, o kadar para harcandığında kimsenin sesi çıkmadı da Şampiyonlar Ligi'nden muazzam bir para gelip gelirlerin artmasına rağmen ödenen ücretlere neden şimdi herkes sesini çıkarır oldu? Bizim görevimiz değil ücretleri takip etmek, kulübün gelirleri ve giderleri var, bunlar doğrultusunda kongrenin görevlendirdiği bir yönetim kurulu var ve onu denetleyen Divan Kurulu var. Ödenecek ücretlerden endişelenecek kişiler belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Senna iyi bir oyuncu ama bu kadar abartmamak gerekir..3. defa aynı şeyi yazıyorum çünkü 3.defadır yanlış anlıyorsun..

Senna Fb ye yarar sağlayabilecek bir oyuncudur fakat (genel de gerçek rakama 2-3 milyon euro yakınlıkta olan ) çıkan rakamlar üzerinden "bence" çok makul bir transfer olmaz..haa Fb yönetimi paramız var harcarız derse orası ayrı..şayet aksi bir sonuç alınırsa gerekli açıklamayı Fb Divan Kurulunda yaparlar..

ben kendi fikirlerimi söylüyorum..
    Bence bir oyuncu abartılacak kadar iyi oyuncuysa abartılmasında hiç bir mahsur yoktur.

Aziz Yıldırım parayı saklayacak değiliz demişti. Şampiyonlar Ligi'nde gelecek başarı olası Senna transferinde Senna'ya ödenen parayı kimseye hatırlatmaz. Bir kulüp çok zengin olabilir fakat ortada başarı olmazsa taraftar mutlu olmaz. Futbola yansımayan paranın taraftara ne faydası olabilir ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sen parayı değerlendireceğine, oyuncunun kalitesini değerlendirsene, senin cebinden çıkıyor da para bizim mi haberimiz yok?

Paraya mı bağlı makul bir transfer olup olmayacağı, yoksa kalitesine mi? Verilen para mı oynayacak sahada, futbolcu mu?

Bahsedilen rakamlar da yanlış, yok 20 milyon Euro'ymuş, yok 32 milyon Euro'ymuş, bunlar hepsinin basının uydurması. Doğru rakamı dün NTV Spor verdi haberlerde, 8 milyon Euro dedi, o civarlarda bir teklif yapılıyormuş. En fazla 10-12 milyon Euro verilir bonservise, fazlası verilmez.

Finans olarak da durumumuz oldukça iyi, finansı bizden iyi bilenler var işin başında ve ne kadar verilmesi gerekiyorsa verirler ve alırlar. Deniz Barış davası sonuçlandı Yargıtay tarafından ve Gençlerbirliği'ne 2-3 yıl evvel ödediğimiz 1 milyon Euro'yu vekalet ücreti ve mahkeme masraflarıyla birlikte geri alacağız. Keza yine Aurelio ve Appiah davaları sonuçlanacak, oradan gelir elde edilmesi muhtemel.

100. yılında Fenerbahçe'nin toplam harcamasının 55 milyon Euro olduğu da unutulmasın, o kadar para harcandığında kimsenin sesi çıkmadı da Şampiyonlar Ligi'nden muazzam bir para gelip gelirlerin artmasına rağmen ödenen ücretlere neden şimdi herkes sesini çıkarır oldu? Bizim görevimiz değil ücretleri takip etmek, kulübün gelirleri ve giderleri var, bunlar doğrultusunda kongrenin görevlendirdiği bir yönetim kurulu var ve onu denetleyen Divan Kurulu var. Ödenecek ücretlerden endişelenecek kişiler belli.

finans konusunda yorum yapmak istiyorsam bu seni kesinlikle ilgilendirmez çünkü bana ait bir düşüncedir..

son transferini yapacak bir oyuncuya bu kadar para vermek bence akıl karı degildir..

bu benim fikrim katıl yada katılma çok fazla ilgilendirmiyor beni..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Aziz Yıldırım parayı saklayacak değiliz demişti. Şampiyonlar Ligi'nde gelecek başarı olası Senna transferinde Senna'ya ödenen parayı kimseye hatırlatmaz. Bir kulüp çok zengin olabilir fakat ortada başarı olmazsa taraftar mutlu olmaz. Futbola yansımayan paranın taraftara ne faydası olabilir ?
    bu düşüncene katılıyorum ama dediğim gibi 20 milyon eurolardan bahsediliyor şayet öyleyse bence makul degil..

onun dışında dediklerine katılıyorum futbola yansımayan paranın taraftara bir faydası olmaz..

ama sende beni anladın sanırım..ülkemiz şartlarında değerlendirince bana katılacaksın diye düşünüyorum..
    Last edited by erdemzorer10 : 21.Ağustos.2008 at 18:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

finans konusunda yorum yapmak istiyorsam bu seni kesinlikle ilgilendirmez çünkü bana ait bir düşüncedir..

son transferini yapacak bir oyuncuya bu kadar para vermek bence akıl karı degildir..

bu benim fikrim katıl yada katılma çok fazla ilgilendirmiyor beni..
    8-12 milyon Euro çok mu Senna için? Son transferini yapacak Senna için sence kaç milyon Euro verilmeli, bunu çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

bu düşüncene katılıyorum ama dediğim gibi 20 milyon eurolardan bahsediliyor şayet öyleyse bence makul degil..

onun dışında dediklerine katılıyorum futbola yansımayan paranın taraftara bir faydası olmaz..

ama sende beni anladın sanırım..ülkemiz şartlarında değerlendirince bana katılacaksın diye düşünüyorum..
    Anlatmak istediğini anladım. Fakat basında yazılan rakamlar abartılı rakamlar. Bizim medyamızın kendisini geliştirmesi gereken çok nokta var. Bizim medyamızın pazarlık payı açısından fiyatı daha düşük yazması gerekirken, daha da abartıyorlar ve Aziz Yıldırım'ın dediği gibi pazarlık payını ortadan kaldırıyorlar. Yani bu rakamlar abartı.

Bence de 10-12 m € arası bir bonservis normaldir. Zira Euro2008 Şampiyonu takımda ilk 11'de oynayan, La Liga'nın ikincisi olan takımın kaptanı olan, iyi reklamı olan oyuncu. ( Ne kadar doğrudur bilinmez ) Fenerbahçe Valencia'dan Aurelio için 7 m € istemişti. Ülkemizde yine görüyoruz Mehmet Topuz için 11 m € geri çeviriliyor. Kaliteli bir ligden kaliteli bir oyuncu almak biraz tuzlu oluyor. Fakat öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde Kezman Sevilla'ya gol attığında kaç kişi çıkıp da bu adam niye yıllık 3 m € alıyor demiştir ki ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

8-12 milyon Euro çok mu Senna için? Son transferini yapacak Senna için sence kaç milyon Euro verilmeli, bunu çok merak ediyorum.
    8-10 milyon Euro arası bir fiyat verilmeli bence en fazla..

çıkan rakamlar ise 20 milyonları buluyor..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Anlatmak istediğini anladım. Fakat basında yazılan rakamlar abartılı rakamlar. Bizim medyamızın kendisini geliştirmesi gereken çok nokta var. Bizim medyamızın pazarlık payı açısından fiyatı daha düşük yazması gerekirken, daha da abartıyorlar ve Aziz Yıldırım'ın dediği gibi pazarlık payını ortadan kaldırıyorlar. Yani bu rakamlar abartı.

Bence de 10-12 m € arası bir bonservis normaldir. Zira Euro2008 Şampiyonu takımda ilk 11'de oynayan, La Liga'nın ikincisi olan takımın kaptanı olan, iyi reklamı olan oyuncu. ( Ne kadar doğrudur bilinmez ) Fenerbahçe Valencia'dan Aurelio için 7 m € istemişti. Ülkemizde yine görüyoruz Mehmet Topuz için 11 m € geri çeviriliyor. Kaliteli bir ligden kaliteli bir oyuncu almak biraz tuzlu oluyor. Fakat öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde Kezman Sevilla'ya gol attığında kaç kişi çıkıp da bu adam niye yıllık 3 m € alıyor demiştir ki ?
    benim demek istediğim de neredeyse bu..

ülkemiz şartlarında Senna 10 milyon Euro ya geliyorsa kimse birşey demez zaten..ama çok uçuk rakamlar var söylenen..

ben bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe nin transfer harcamalarına dikkat etmesi gerektiğini savunuyorsam bu benim iyi niyetimi gösterir diye düşünüyorum...

anlayışın için teşekkürler..
    Last edited by erdemzorer10 : 21.Ağustos.2008 at 18:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu yıılki transfer bütçesini Aziz Yıldırım 40 milyon € olarak açıkladı.Aldığımız oyuncuları altalta yazarsak;
    Güiza=14M€(3M€ peşin)
    Emre=4.5M€
    Burak=Tam bilmemekle beraber 1 ila 1.5M€ olarak tahmin ediyorum
    Genel Toplam=20 Milyon €uro ki bu paranın 11 M€'su taksitle.
    Yani anlatmak istediğim Senna'ya 20 M€'da versek bu bizi sarsmaz.Zaten 30.000'e yakın kombine satmışız,onbinlerce forma satmışız bizi sarsmaz bu tür olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bu yıılki transfer bütçesini Aziz Yıldırım 40 milyon € olarak açıkladı.Aldığımız oyuncuları altalta yazarsak;
    Güiza=14M€(3M€ peşin)
    Emre=4.5M€
    Yani anlatmak istediğim Senna'ya 20 M€'da versek bu bizi sarsmaz.Zaten 30.000'e yakın kombine satmışız,onbinlerce forma satmışız bizi sarsmaz bu tür olaylar
    Ama Senna'ya 20 m € verilmez işte

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eğer 8 milyona alabileceksek yılın transferi olur ama 12-13 milyon € gibi fiyatların üsütüne çıkarsak kazıklanmış oluruz.
    a.arıcı-11´isimli üyeden Alıntı
    Güiza=14M€(3M€ peşin)
    Emre=4.5M€
    Yani anlatmak istediğim Senna'ya 20 M€'da versek bu bizi sarsmaz.Zaten 30.000'e yakın kombine satmışız,onbinlerce forma satmışız bizi sarsmaz bu tür olaylar.

yorumlarında kendinle çelişmişsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

NTV'deki 8 milyon euro teklifi doğru olabilir ama bence Villareal'in Senna'yı minimum satacağı fiyat aralığı 14-16 milyon eurodur.Herkes Fenerbahçe'nin bu sene avrupadaki başarıyı tekrarlamak istediğinden bahsediyor.Villareal'in şuanki durumu Fenerbahçe'den daha iyi öncelikle onların ŞL'ne katılması garanti durumda daha sonra kadro olarakta en az Fenerbahçe kadar iyiler Senna ayrıca bu takımda bide kaptan yani Senna'nın Fenerbahçe'yi seçmesi için Luis Aragones faktöründen daha fazla fedakarlık yapması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yorumlarında kendinle çelişmişsin
    Arkadaş bütçemizin 20 m € vermeye müsait olduğunu anlatmaya çalışmış. Senna'ya 13'den yukarı verirsek hala kazık yiyeceğimizi düşünüyor.

Mesaj Yetkileri