Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
bu düşüncene katılıyorum ama dediğim gibi 20 milyon eurolardan bahsediliyor şayet öyleyse bence makul degil..

onun dışında dediklerine katılıyorum futbola yansımayan paranın taraftara bir faydası olmaz..

ama sende beni anladın sanırım..ülkemiz şartlarında değerlendirince bana katılacaksın diye düşünüyorum..
Anlatmak istediğini anladım. Fakat basında yazılan rakamlar abartılı rakamlar. Bizim medyamızın kendisini geliştirmesi gereken çok nokta var. Bizim medyamızın pazarlık payı açısından fiyatı daha düşük yazması gerekirken, daha da abartıyorlar ve Aziz Yıldırım'ın dediği gibi pazarlık payını ortadan kaldırıyorlar. Yani bu rakamlar abartı.

Bence de 10-12 m € arası bir bonservis normaldir. Zira Euro2008 Şampiyonu takımda ilk 11'de oynayan, La Liga'nın ikincisi olan takımın kaptanı olan, iyi reklamı olan oyuncu. ( Ne kadar doğrudur bilinmez ) Fenerbahçe Valencia'dan Aurelio için 7 m € istemişti. Ülkemizde yine görüyoruz Mehmet Topuz için 11 m € geri çeviriliyor. Kaliteli bir ligden kaliteli bir oyuncu almak biraz tuzlu oluyor. Fakat öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde Kezman Sevilla'ya gol attığında kaç kişi çıkıp da bu adam niye yıllık 3 m € alıyor demiştir ki ?