1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben 2 gol kaçırdı diye 16-17 demedim. bir çok gol kaçırdı bu da bunlardan 2 si dedim. sadece attıklarını görüyorsunuz kaçırdıklarını göremiyorsunuz. fanatiksiniz çünkü diyorum. ,

(fanatiklik körü körüne sevmek demektir. olumsuz yönlerini kabullenememek olumsuz yönlerini görememek sadece büyük bir aşkla sevmektir.) fanatizm bana göre her konuda berbattır ama kimseye fanatik diye saygı duymamazlık etmem. ancak bu konuda fanatizm olmaz. burda taraftarlık olur ancak fanatizm olmaz
    Fikirlerim burada

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by extensor View Post
    ben 2 gol kaçırdı diye 16-17 demedim. bir çok gol kaçırdı bu da bunlardan 2 si dedim. sadece attıklarını görüyorsunuz kaçırdıklarını göremiyorsunuz. fanatiksiniz çünkü diyorum. ,

(fanatiklik körü körüne sevmek demektir. olumsuz yönlerini kabullenememek olumsuz yönlerini görememek sadece büyük bir aşkla sevmektir.) fanatizm bana göre her konuda berbattır ama kimseye fanatik diye saygı duymamazlık etmem. ancak bu konuda fanatizm olmaz. burda taraftarlık olur ancak fanatizm olmaz
    Sende ona kalırsa Servet'in kaçırdığı adamları yaptığı hataları kaybettirdiği maçları görmezsin, Serveti över durursun..
    Benimkinin fanatiklikle alakası yok ben Semih'in oyun tarzını beğenmem, Semih Profili yapsam 15 in üzerindeki 1-2 özellik olur, biride Heading olur.. Ben sadece gördüğüm, gözlemlediğim birşeyi buraya aktarıyorum..
    Bende sadece gollere bakarak söylemiyorum ama Semih topa kafasıyla çok iyi yön veriyor, kafa vuruslarının hepsini güzel yerlere göndermek istiyor, buda attığı gollerde bariz görünüyor.. Bu nedenle attığı gollerin örneklerini veriyorum.. Bak sende Hakan Şükür için demişsin şunu attı şunu attı diye.. Niye çünkü attığı gollerde belli oluyor özellik.. Bu özelliğin 18 olması hiç kafa golü kaçırmayacağı anlamına gelmez zaten..

Mesaj Yetkileri