Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 348 sonuç

Konu: Geleceği Kurtarmak/Galatasaray

kardeş hangi antreman programını kullanıosun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaang View Post
    kardeş hangi antreman programını kullanıosun?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56742 bu antreman programını kullanıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben 2013 senesindeyim bir save'de, bu oyunculara baktım oradan.. Değerlerinde bir gelişme yoktu. Ondan dedim. Ama sen inşallah geliştirirsin.. O sağ bek iyi bir şeye benziyor ama defansif özellikleri kötü
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA KUPASI 1.TUR İLK MAÇ

Uefa Kupasi Grubum

TURKCELL SUPER LİG 8.HAFTA

Last edited by Romeo3405 : 21.Ağustos.2008 at 03:45

başarılar beşiktaş maçı güzel olmuş..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SUPER LİG 9.HAFTA

UEFA KUPASI GRUP 1.MAÇ

Last edited by Romeo3405 : 21.Ağustos.2008 at 03:43

sonuclar cok guzel az gol yiyip az atıyorsun.Futbolda ilk kural az gol yemektir.Gol nasıolsa atılır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SUPER LİG 10.HAFTA

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    sonuclar cok guzel az gol yiyip az atıyorsun.Futbolda ilk kural az gol yemektir.Gol nasıolsa atılır
    evet defansı sağlama aldım az gol yiyorum çok gol atmak önemli değil kazandıktan sonra

FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUP 1.MAÇ

TURKCELL SUPER LİG 11.HAFTA

UEFA KUPASI GRUP 2.MAÇ

Last edited by Romeo3405 : 21.Ağustos.2008 at 12:22

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Güzel gidiyorsun devam..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SUPER LİG 12.HAFTA

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Güzel gidiyorsun devam..
    teşekkür ederim

başarılar çok az gol atıyorsun 1-0 yada 2-1 gibi skorlar fazla..

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar çok az gol atıyorsun 1-0 yada 2-1 gibi skorlar fazla..
    daha ne canım ilk sezonda kazanmak önemli.Az gol yemek de futbolda başarının anahtarı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi sonuçlar çok iyi.. Acaba ilk 11'ini yazabilir misin ?
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sakatlık filan olmadığı sürece takım kadrom bu takım komutlarıda resimde

Kardeş sonuçlar güzelde geleceğe yatırım yapıp aldığın adamların hiçbiri bi işe yaramaz ne yazık ki emin ol... sen önce şun ki durumunu kurtar

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

SonuçLarın 1-0 feLan oLmasını sebebi defansif oyun.Çünkü arkadaşın kuLLandığı taktik 4-4-2 avcısı oLarak biLiniyor.Eğer bu taktiği ManUda dener ve defansifi ofansif yaparsınız korkunç sonuçLar aLabiLirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SUPER LİG 13.HAFTA

arkadaşlar sizin oyununuzda fazla gelişmeyen bir oyuncu baska birinin oyununda gayet iyi gelişebiliyor.Mesela CA'sı 100 olan bi oyuncunun PA'sı -9 ise her oyun acıldıgında 150 ile 180 arası bir PA alıyor her oyun acıldıgında deişiyor.150 aldıı zaman fazla gelişmez 180 almışsa gelişir.BU kadar basit.

arkadaşlar sizin oyununuzda fazla gelişmeyen bir oyuncu baska birinin oyununda gayet iyi gelişebiliyor.Mesela CA'sı 100 olan bi oyuncunun PA'sı -9 ise her oyun acıldıgında 150 ile 180 arası bir PA alıyor her oyun acıldıgında deişiyor.150 aldıı zaman fazla gelişmez 180 almışsa gelişir.BU kadar basit.
    doğru sölüyorsun bunu bende biliyorum ama arkadaşın aldığı oyunculara scouttan bi bak ne demek istediğimi anlayacaksın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scream_06 View Post
    doğru sölüyorsun bunu bende biliyorum ama arkadaşın aldığı oyunculara scouttan bi bak ne demek istediğimi anlayacaksın...
    bunu dedin merak ettim scoutu indirdim al sana profilini yollayım bendeki

Quote Originally Posted by Romeo3405 View Post
    bunu dedin merak ettim scoutu indirdim al sana profilini yollayım bendeki

sende böle mi gösteriyo bnde adam en fazla 150 oluyo oyüsden söledim oke pardon yola dvm et ama hepte genc oyuncu alma bence biraz da tecrübe al

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ben gözlemci tavsiyesi ile aldım herkez burda kötü diyince birde sen scouttan bak diyince scout indirdim ordan baktım 179 pa varmış zaten almanyayı bilen gözlemci önermişti birde profilinde geleceğin beckenbaueri olarak değerlendiriliyor yazıyor gerçewktete gelecek vaadeden futbolcu...Sende düşük görünmesi davidvillanın dediği gibi her oyunda farklı çıkıyor arda bir arkadaşta 175 çıkarken pa sı bende 163 mesela

Quote Originally Posted by Romeo3405 View Post
    ben gözlemci tavsiyesi ile aldım herkez burda kötü diyince birde sen scouttan bak diyince scout indirdim ordan baktım 179 pa varmış zaten almanyayı bilen gözlemci önermişti birde profilinde geleceğin beckenbaueri olarak değerlendiriliyor yazıyor gerçewktete gelecek vaadeden futbolcu...Sende düşük görünmesi davidvillanın dediği gibi her oyunda farklı çıkıyor arda bir arkadaşta 175 çıkarken pa sı bende 163 mesela
    ok ben değişik çıkar diyince sen farklı bi güncellemeden oynayınca farklı çıkıyo zannettim yeni oyun açınca değiştiğini bilmiyodum sağol bunuda öğrenmiş oldum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TÜRKCELL SÜPER LİG 14.HAFTA

TÜRKCELL SÜPER LİG 15.HAFTA

TÜRKCELL SÜPER LİG 16.HAFTA

UEFA KUPASI 3.MAÇ

Last edited by Romeo3405 : 22.Ağustos.2008 at 03:34

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi hadi Marko Marin'i anlarım.. Diğer aldığın oyuncuları denedim.. İlk 11'de dahi oynatamadım.. O sağ bek kadroya girdi ama Angulo dediğin adamdan formayı alamadı...

Abi geleceği kurtarmak istersen benimde bir sürü adamım var ama eğer oynatırsan başarılı olursun.. Haddime değil ama...

Gk: Sinan Bolat (250 k 'ye aldım.. Admaın değeri şu anda 2.5 M.. Ve Monaco takımı 4.4 M luk bir transferde bulundular ama satmadım.. Başka kalecim yok )

Fraga (Özellikleri o kadar da gelişmiyor ama ünlenince kendi ülkesinden almak isteyen kulüpler oluyor.. İyi bir fiyata gidebilir)

Defans: (sağdan Sola)

Angulo: Bilmeyen yoktur bu adamı 5 senelik sözleşme yap çünkü 1-2 sene sonra adam coşmuş oluyor, takımı istemiyor, daha büyük takımlara gitmek istiyor.. Gidince de sen o aldığın oyuncuyu oynatırsın.. Hem Uğur Uçar da Türk olarak alternatif olur...)

Cahais: 600 K 'ye aldım Gs'ye zamanında... O zamanki fiyatı 3 M olmuştu.. Ama aldıktan 3 sene sonra herkes bu adamı istiyecek... Kesinlikle satma..

Rafael Forstler: Brazilyalı işte Bu adam da Cahais gibi.. Çok gelişiyor.. Söyleyecek söz yok.. İstersen sol bek olarakta oynatabiliyorsun...

Ergun Teber: Belki garip gelicek ama daha sonra Türk Milli Takım formasını üzerine geçirip bırakmıyor... İstersen almayabilirsin nasıl olsa Volkan yaman, Hakan Balta ve Alparslan Erdem var Ama bak sonra lafıma gelirsin...
    -------
    Evet bunları alamadıysan... Bu ikisini alabilirsin..

Oded Gavish
    Mamadou Sakho
    Koray Ozturk (Sol kanatta ummadığın özelliklere gelebilir)

Orta Saha: (sağdan sola)

Lulinha: Bu adam wonderkid sanırım... İlk sene kiralıkta oynatabilirsin.. İkinci sene geldiğinde takımı alıp götürüyor.. Ondan sonra 8 M luk teklifler geliyor... Tabi daha büyük paraya satmak istersen seçim senin.. Yalnız bu oyuncuyu yaklaşık 2m a falan takıma getittirebilirsin...

Martin Galvan: Bu daha çocuk.. İlerki günlerde müthiş bir şey oluyor.. 20-21 yaşındayken en zirve oluyor.. Takımda daha 17 yaşındayken bile oynatabilirsin.. Marko Marin'i oyunda geçer..

Wijnaldum: Bu çocuğu al, takımın kurtulsun, o derece.. Ben oynuyordum az önce, adam 20 yaşında 15 M a gitti. Artık senin bileceğin iş...

Eren Albayrak: Geleceğin sol kanadı ama sende Arda var.. Arda'yı ileri ki günlerde satarsan belki aklında bulunsun..

-------

Bunlarda yedeklerin olabilir..

Fatih Kurtuluş: Cidden diyorum, önümüzdeki 5 sene içinde Türkiye de en çok başını ağrıtacak adamlardan biri.. Bir sezonda sözleşmesi biterken bonservissiz alabilirsin)

Koray Sanli (İlk sezon sonu alabilirsin bonservissiz.... Geleceğin Dm'si.. Al pişman olma.. Ben 17 yaşında oynattım adamı şimdiki değeri 2.1 M)

Phillip Langen: İnanırmısın 70k ye aldım adam şu anda 2.7 M.. İnanamassan resimle gösterebilirim.. Ama sol kanatta devamlı oynatmıştım.. Adamın hızlı 19, çevikliği 16, hızlanma 17.. Dğer bazı özellikleri iyi.. En başarılı transferim oldu bu çocuk Tamamen kendim buldum)

Daha var bir sürü ama aklıam gelmiyor şimdi...

Forvetler Bunca isme ihtiyacın olmayacak ama...

Yabancılar

Saivet(al kardeşim. Bu oyuncu seni kurtarır. Nondadan a lot better
    Stancu
    Dalla Valle
    Nazarith
    Millan

al diğerlerinide bea

Türkler

Sercan Yildirim (17 yaşındayken Bursaspordaki değeri 4.4 M artık sen düşün)
    İlhan Parlak(Ben ilk senemde, bir dahaki seneye anlaştım bu adamla tam 700 k ye.. Ama tabi daha sonraki satıştan bir şeyler vericektim Fb'ye)
    Özgürcan(Sende zaten, Bu adam avrupada gol kralı olmuştu bir kere..)
    Yaser Yildiz(Avrupa attığı gollerle tanındı bu çocuk.. Fiyatını 5.5 M yaptı.. ama sürekli oynarsa.. Ben PSV ye kiralık verdim sonra unuttum gitti bu adamı..)
    Batuhan(Özgürcanı oynatıcaksan anca yedeği oılur, çünkü aynı tipte oyuncular... Ama bonservisi ile iyi bir paraya satabilirsin belki)

Kardeşim açıkçası şunu söyliyim.. Ben yukarda yazdığın insanlardan bir takım kurabildim.. Hemde Gs değil tanınmışlık seviyesi çok daha düşük bir takımla.. Ama 2 sene sonra tüm oyuncuları istemeye başladılar.. Oyuncularım mutsuzlaştı Onları takımda tutsamda moralleri düşük olduğundan pek iyi verim alamıcaktım.. İlk 11'imden tam 9 oyuncuyu istediler anlatabiliyormuyum Bende şimdi yeni çıkan genç yetenekleri arıyorum..

Kolay gelsin
    Sentugo.

Quote Originally Posted by scream_06 View Post
    ok ben değişik çıkar diyince sen farklı bi güncellemeden oynayınca farklı çıkıyo zannettim yeni oyun açınca değiştiğini bilmiyodum sağol bunuda öğrenmiş oldum...
    Editorde PA'sı -1,-2,-3,-4,-5,-6,-7,-8,-9,-10 degerlerinden birini almış olan oyuncu oyun her açıldıgında farklı PA alıyor.
    Mesela CA 130 olsun PA -9 olsun;
    Bu oyuncunun PA'sı oyundan oyuna 140 ile 170 arasında değişir
    ya da
    X oyuncu CA'sı 40 olsun PA'sı -10 olsun(-10 normalde cok iyi demek ama CA'sı dusuk oldugundan...);
    Bu oyuncunun da PA'sı 50 ile 80 arası olur.

Editorde PA'sı -1,-2,-3,-4,-5,-6,-7,-8,-9,-10 degerlerinden birini almış olan oyuncu oyun her açıldıgında farklı PA alıyor.
    Mesela CA 130 olsun PA -9 olsun;
    Bu oyuncunun PA'sı oyundan oyuna 140 ile 170 arasında değişir
    ya da
    X oyuncu CA'sı 40 olsun PA'sı -10 olsun(-10 normalde cok iyi demek ama CA'sı dusuk oldugundan...);
    Bu oyuncunun da PA'sı 50 ile 80 arası olur.
    teşekkürler bu bilgiler için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Abi hadi Marko Marin'i anlarım.. Diğer aldığın oyuncuları denedim.. İlk 11'de dahi oynatamadım.. O sağ bek kadroya girdi ama Angulo dediğin adamdan formayı alamadı
    3 tane adam aldım üçünüde gözlemci tavsiyesi ile aldım. Biraz evel scout indirdim baktım marinde 179 pa var...Anguloyu biliyorum çok iyi adam ama ajax kaptı alamadım...ramonda 163 pa var bence iyi kalecide 154 pa var eh bu biraz gözlemci kazığı oldu ama ne yapalım...

Abi geleceği kurtarmak istersen benimde bir sürü adamım var ama eğer oynatırsan başarılı olursun.. Haddime değil ama...
    haddime değil ne demek burda paylaşım yaparak yardımcı olacağız birbirimize herkezin tavsiyelerine saygım var işşime yarayanı alırım

Defans: (sağdan Sola)

Angulo: Bilmeyen yoktur bu adamı 5 senelik sözleşme yap çünkü 1-2 sene sonra adam coşmuş oluyor, takımı istemiyor, daha büyük takımlara gitmek istiyor.. Gidince de sen o aldığın oyuncuyu oynatırsın.. Hem Uğur Uçar da Türk olarak alternatif olur...)

Cahais: 600 K 'ye aldım Gs'ye zamanında... O zamanki fiyatı 3 M olmuştu.. Ama aldıktan 3 sene sonra herkes bu adamı istiyecek... Kesinlikle satma..

Rafael Forstler: Brazilyalı işte Bu adam da Cahais gibi.. Çok gelişiyor.. Söyleyecek söz yok.. İstersen sol bek olarakta oynatabiliyorsun...

Ergun Teber: Belki garip gelicek ama daha sonra Türk Milli Takım formasını üzerine geçirip bırakmıyor... İstersen almayabilirsin nasıl olsa Volkan yaman, Hakan Balta ve Alparslan Erdem var Ama bak sonra lafıma gelirsin...
    -------
    Evet bunları alamadıysan... Bu ikisini alabilirsin..

Oded Gavish
    Mamadou Sakho
    Koray Ozturk (Sol kanatta ummadığın özelliklere gelebilir)
    sinan bolat bu kaleciyi alacam büyük ihtimal kalecide yabancı hakkı kullanmayacağım..Cahais iyi bir defans onuda daha önceki oyunlarımda almıştım. Alparslan erdem yok bende koymayı unutmuşum onu

dediğin tüm adamları inceleyeceğim işime yarayanları alırım takıma

Ben Zannetmiyorum Marko Marin o kadar da iyi bir transfer.. O sağ bek olana şimdi baktım bendeki değeri 750 k.. Oynatmama rağmen kötü değil..

Eh azıcıkta maçları koy artık Takip edelim
    pa sı - li olan adamlar her yeni oyun açıldığında farklı pa ile çıkıyor marin sende kötü olabilir ama bende süper valla

maçları koyuyorum merak etme

TÜRKCELL SÜPER LİG 17.HAFTA

Last edited by Romeo3405 : 22.Ağustos.2008 at 04:19

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BÜtün maçlar çok iyi tebrikler; bu arada bu adam süper oluyor Maximiliano Oliva...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA KUPASI 4.MAÇ

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri