1 ile 30 arası toplam 348 sonuç

Konu: Geleceği Kurtarmak/Galatasaray

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Abi hadi Marko Marin'i anlarım.. Diğer aldığın oyuncuları denedim.. İlk 11'de dahi oynatamadım.. O sağ bek kadroya girdi ama Angulo dediğin adamdan formayı alamadı
    3 tane adam aldım üçünüde gözlemci tavsiyesi ile aldım. Biraz evel scout indirdim baktım marinde 179 pa var...Anguloyu biliyorum çok iyi adam ama ajax kaptı alamadım...ramonda 163 pa var bence iyi kalecide 154 pa var eh bu biraz gözlemci kazığı oldu ama ne yapalım...

Abi geleceği kurtarmak istersen benimde bir sürü adamım var ama eğer oynatırsan başarılı olursun.. Haddime değil ama...
    haddime değil ne demek burda paylaşım yaparak yardımcı olacağız birbirimize herkezin tavsiyelerine saygım var işşime yarayanı alırım

Defans: (sağdan Sola)

Angulo: Bilmeyen yoktur bu adamı 5 senelik sözleşme yap çünkü 1-2 sene sonra adam coşmuş oluyor, takımı istemiyor, daha büyük takımlara gitmek istiyor.. Gidince de sen o aldığın oyuncuyu oynatırsın.. Hem Uğur Uçar da Türk olarak alternatif olur...)

Cahais: 600 K 'ye aldım Gs'ye zamanında... O zamanki fiyatı 3 M olmuştu.. Ama aldıktan 3 sene sonra herkes bu adamı istiyecek... Kesinlikle satma..

Rafael Forstler: Brazilyalı işte Bu adam da Cahais gibi.. Çok gelişiyor.. Söyleyecek söz yok.. İstersen sol bek olarakta oynatabiliyorsun...

Ergun Teber: Belki garip gelicek ama daha sonra Türk Milli Takım formasını üzerine geçirip bırakmıyor... İstersen almayabilirsin nasıl olsa Volkan yaman, Hakan Balta ve Alparslan Erdem var Ama bak sonra lafıma gelirsin...
    -------
    Evet bunları alamadıysan... Bu ikisini alabilirsin..

Oded Gavish
    Mamadou Sakho
    Koray Ozturk (Sol kanatta ummadığın özelliklere gelebilir)
    sinan bolat bu kaleciyi alacam büyük ihtimal kalecide yabancı hakkı kullanmayacağım..Cahais iyi bir defans onuda daha önceki oyunlarımda almıştım. Alparslan erdem yok bende koymayı unutmuşum onu

dediğin tüm adamları inceleyeceğim işime yarayanları alırım takıma

Ben Zannetmiyorum Marko Marin o kadar da iyi bir transfer.. O sağ bek olana şimdi baktım bendeki değeri 750 k.. Oynatmama rağmen kötü değil..

Eh azıcıkta maçları koy artık Takip edelim
    pa sı - li olan adamlar her yeni oyun açıldığında farklı pa ile çıkıyor marin sende kötü olabilir ama bende süper valla

maçları koyuyorum merak etme

TÜRKCELL SÜPER LİG 17.HAFTA

Last edited by Romeo3405 : 22.Ağustos.2008 at 04:19

Mesaj Yetkileri