1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: Total Dominasyon Summer [8.0.2 versiyonu için] - Deniz, Kum, Güneş, FM...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    İlhan abi taktiğindeki dizilişi daha önce denemiştim.Bence en büyük eksiklik rakibin mr ve ml'si bolca pas alıyor.Yani topu çok rahat kanatlara yayıyorlar.Neredeyse her atakta mr ve ml orta açıyor.
    Not: Takımım Murcia
    Rakibin MR ve ML'si pası her türlü alır, bunu tamamen bitirmeye kalkarsak başka yerden açık veririz. MR ve ML'nin orta açması önemli değil, açılan ortanın gole dönüşmemesi önemli. Yoksa rakip güçlüyse ne olursa olsun orta açarlar, taktikle alakası yok.

Yine de zorlu deplasmanlarda AMR ve AML'yi MR ve ML'ye çek, ama okları FR ve FL'ye kadar gitsin.

Bir de dizilişle beraber takım komutları da önemli. bunu da unutmayın. Öz olarak taktiğimi deneyin, sonra üzerinden somut şeyler söyleyebilin ki hep beraber güzel kritikler yapalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Rakibin MR ve ML'si pası her türlü alır, bunu tamamen bitirmeye kalkarsak başka yerden açık veririz. MR ve ML'nin orta açması önemli değil, açılan ortanın gole dönüşmemesi önemli. Yoksa rakip güçlüyse ne olursa olsun orta açarlar, taktikle alakası yok.

Yine de zorlu deplasmanlarda AMR ve AML'yi MR ve ML'ye çek, ama okları FR ve FL'ye kadar gitsin.

Bir de dizilişle beraber takım komutları da önemli. bunu da unutmayın. Öz olarak taktiğimi deneyin, sonra üzerinden somut şeyler söyleyebilin ki hep beraber güzel kritikler yapalım.
    Mr Ml her türlü alabilir topu ama amr aml takım savunmasında etkisiz kalıyor.Onu söylemek istemiştim.Dediğin gibi yaparım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Mr Ml her türlü alabilir topu ama amr aml takım savunmasında etkisiz kalıyor.Onu söylemek istemiştim.Dediğin gibi yaparım artık.
    AMR ve AML sadece rakip savunma oyun kurarken savunma yapar. Geri kalan durumlarda yapmasınlar zaten. Yoksa takım hücuma çıkarken problemler yaşar. Siz onu o kadar kafanıza takmayın. Ha, rakip takım kanat ataklarından çok gol yapmaya başladıysa bana 3-4 maçı save edip buraya koyun, ben maçları izleyip size çözüm sunmaya çalışırım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Şuan Fiorentina kariyerimdeyim.Fc mevkiinde oynayan oyuncunun hem yerden hem de havadan iyi olması gerektiğini söylemişsiniz.Pazzini mi Gilardino mu ona karar veremedim.Sen olsan hangisini oynatırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nerailen View Post
    Şuan Fiorentina kariyerimdeyim.Fc mevkiinde oynayan oyuncunun hem yerden hem de havadan iyi olması gerektiğini söylemişsiniz.Pazzini mi Gilardino mu ona karar veremedim.Sen olsan hangisini oynatırsın.
    Pazzini Ama rotasyonu yap mutlaka.

Mesaj Yetkileri