başarılar güzel bir kariyer olacak gibi
başarılar güzel bir kariyer olacak gibi
Teşekkür ederim, eğer destek vermeye devam ederseniz daha güzel bir kariyer olur.
Teşekkürler...
Sağol...
Olacak olacak siz yeter ki desteğiniz çekmeyin..
Evet yine gün içerisinde istediğim verimi alamadım seyirci sayısı olarak ondan ilk mesajın sahibi Ali'nin mesajını 2 mesaj saydım ve toplam 5 mesaj sayısına ulaştık...
Evet şimdi de biraz transferlere bakalım...
Luisss Martineeezzz
Bogdan Stancu
Valery-Nahayo
Matt Pickens
Pabloooo Piatti
Mika Aaritalo
Transferlerimizin yorumlarını yapayım...
Luis Martinez: Evet Luis Martinez'i kadromuza katarak kalemizi güvene aldık artık ligde az gol yememiz için hiç bir engel yok.
Bogdan Stancu: Açıkçası Stancu'nun teklifimi kabul edip gelmesi çok ilginçti. Umutsuz bir teklif yaptım kendisi gelmek istediğini belirtti. Artık forvetimiz güçlü..
Valery-Nahayo: Takımımızın en iyi defansı o. Teklifimizi kabul etti. Bu sene az gol yeriz diye düşünüyorum.
Matt Pickens: Aslında Martinez kadar iyi bir kaleci sadece bire biri bir puan düşük. Ayrıca bonservis ücreti çok düşüktü. Önce Matt Pickens geldi kadroma. Sonradan keşke Martinez'i transfer etmeseydim diye düşündüm ama kendisi bu sene iyi bir yedek olur belkide as olur...
Pablo Piatti: Arsenal'den, Lazio'dan teklifler varken onu alabilme umudum 0'dı. Ama kaderin bir cilvesi mi bilmiyorum kendisi bizi tercih etti.
Mika Aaritalo: Bu genç yıldıza Real Madrid, Levski ve FC Kobenhavn'dan teklifler vardı. Baktı ki en iyisi biziz bizi tercih etti.
Transferlere yorumları yapın ardından giden oyuncular ve hazırlık maçları...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada son yorumları yeni gördüm,teşekkürler arkadaşlar bu arada 8.0.0 ile oynuyorum.
Last edited by loladam : 22.Ağustos.2008 at 22:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)