Öncelikle belirteyim Manisa'yım. Dk.80e kadar Klasik Total Dominasyon ile oynadım, daha sonra Summer Update'e geçtim. Dk.84te golü buldum. Bİr önceki maçtan baştan itibaren summer update ile oynadım. Bursa'ya kendi evimde 4-3 yenildim. Belirtmek istediğim, zaten konuyu komple okudum, danışan arkadaşların çoğu büyük takımlardan örnek vermişler, Normal Totale göre Summer Update daha kaliteli takım ve daha yetenekli oyuncular isteyen bir taktik olmuş bana göre, Yani bir Barça - R.Madrid maçında, örnek veriyorumki, Barça ile oynuyorsanız, deplasmanda Madrid'i ezebilirsiniz. Fakat, bir Anadolu takımı ile Üç büyüklerden birini yenmek Klasik Total'e göre biraz daha zor olmuş. Summer Update, orta kalite ve çok kaliteli takımların kendi sınıflarındaki takımlarına karşı ezmekte daha başarılı, fakat küçük ve sınırlı kalitedeki takımların, büyük ve kaliteli takımları ezme konusunda biraz vasat kalmış klasik taktiğe göre, çünkü summer update daha profesyonel olmuş, fakat küçük takım oyuncuları o kadar profesyonel değil, Klasik taktik ile bir süre ilerlemeden, direk summer update ile küçük takımlarda başlamayın derim ben.
Küçük takımlarda, Klasik total gibi başarılı olabilmek için, ya çok şanslı olup çoğu mevkiye ileride yıldız olacak genç oyuncular bulmanız lazım, ya da çok fazla irdeleyip, analiz etmeniz lazım..