Taktiği denedim bayağı bir maç oynadım ama tek sorunum avrupa maçlarında çok zorlanıyorum.Ön elemeleri zor geçtim.Ondan sonrada grubumda Real Madrid ve Werder Bremen gibi zorlu takımlar çıktı.Werder Bremen maçı öncesi aldığım sonuçları ve Takımın dizilişini koyacağım..

Takımın dizlişi böyle Delgado sakattı onun için zafer yeleni aldım cisse yi orta sahaya çektim serdar kurtuluşu liberayo chelseaden p.ferreria yı 6 aylık kiraladım ara transferde eski taktiğime döneceğim delgado ve rico sakatken özellikle KORAY ŞANLI dan çok iyi verim aldım daha çok genç olmasına rağmen 6 asist 2 gol attı oynadığı maçlarda..Birde bu sistemde Nobre çok gol atıyor bobo sakattı onun için nobreyi koydum 8 gol 4 asistlik performans sergiledi.Arasıra taktiğin dizilişiyle oynayıp classic 4-4-2 yapıyorum birşey farketmedi ama bu taktikte şu ana kadar çok memnunum ve çok az gol yedim..Birde AML ucuz ve kaliteli bir oyuncu onerirseniz sevinirim.

Buda şu ana kadar yaptığım maçlar ;

Buda son Werder Bremen maçım birtek atak yapamadım genelde hakimiyet paslarda filan üstünümde..