çok büyük olasılıkla dün başıma gelen olaydan sonra benim de gerçekleştireceğim eylemdir.6+1 sezonluk juve+hollanda maceramdan sonra araya bi soğukluk girmişti zaten.artık büyük bi takımla oynamanın zevki yoktu çünkü piyasadaki bütün kaliteli ama ucuz oyuncuları wonderkid leri biliyordum.
sonra beşiktaş'la oynamaya karar verdim.yabancı sınırlaması ve bütçe yüzünden oyuna başlar başlamaz genç yetenek avına çıkma şansım olmadığından ve gönül bağım olduğundan beşiktaş ı tercih ettim.yoksa tsl de oynamak pek hoşuma gitmiyor.
neyse efendim.3.sezonun ortalarındayken ve tsl beklediğimden çekişmeli geçereken(23 veya 24. hafta sonunda şampiyonluğu kovalayan 5 takım ve 1. ile 5. arasında 3 puancık vardı) yaşanan bir elektrik kesintisi sonucu the save game could not be loaded hatası almış ve araştırmalarım sonucu başka save dosyanız yoksa bu sorunun çözümü olmadığını öğrenmiş bulunmaktaydım.
oysa ki uefa şampiyonluğuna emin adımlarla ilerliyordum.ligde de fikstür avantajım sayesinde şampiyon olacağıma dair umutluydum.ancak olmadı.beşiktaşımla avrupa kupası alamadan oyuna veda ettirildim.rakiplerin parmağı olduğuna dair şüphelerim var
şimdi tekrardan başlamak falan imkansızmış gibi geliyo.şurda 2009 un çıkmasına sayılı günler kalmışken gereksiz buluyorum başlamayı.bıraktım gibi.du bakalım bi gazla aniden karar değişmezsem 2008 le vedalaşmış bulunmaktayım.