1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: FM 2008'de Yamaları Atacağımız Alanlar

Hybrid View

Arkadaslar benim sorum su : 8.02 versiyonu yuku ve 2008 son transferlerin bulundugu yamayi indirdim.Masa ustune sikistirlmis dosya olarak geldi.Fakat ondan sonrasini bir turlu kuramadaim.Yardimlariniz icin simdiden tesekkuler.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Meira1905 View Post
    Arkadaslar benim sorum su : 8.02 versiyonu yuku ve 2008 son transferlerin bulundugu yamayi indirdim.Masa ustune sikistirlmis dosya olarak geldi.Fakat ondan sonrasini bir turlu kuramadaim.Yardimlariniz icin simdiden tesekkuler.
    Dosyayının içinde bulunan yamayı;

Belgelerim/Sportsİnteractive/Football Manager 2008/db

buraya çıkartmalısın.

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post

buraya çıkartmalısın.

Sayin Mehmet Bey dosyanin icindeki yama derken neyi kastettiniz.Zip dosyasini actim icinde dat uzantili bir suru dosya var. Bunlardan hangisi .Dosyanin icinde sadece dat uzantili ve 1 adet xml uzantili dosya var.Bilgisayar bilgim bu tarz programlarda pek fazla yeterli degil.Yardimlariniz icin tsk.
    Last edited by Meira1905 : 24.Ağustos.2008 at 20:10

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post

buraya çıkartmalısın.
    Mehmet Bey dosyanin icindeki yama derken neyi kastettiniz.Zip dosyasini actim icinde dat uzantili bir suru dosya var. Bunlardan hangisi .Dosyanin icinde sadece dat uzantili ve 1 adet xml uzantili dosya var.Herhangi bir exe dosyası yok.Bilgisayar bilgim bu tarz programlarda pek fazla yeterli degil.Acil Yardımlarınızı bekliyorum.

Mesaj Yetkileri