Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

İsterse Güiza'yı okşamak olsun niyeti, ayağına gömüyorsa o penaltıdır. Niyetten banane?

Şöyle düşün, adam topu aldı gidiyor arkasından koşuyorum topu kapma niyetiyle, tamamen iyi niyet yani, tam diyorum ki kapacağım bu topu bir atlıyorum topa doğru ki adam topu bir dürtüyor öne, ben direkt adamın ayağına gömüyorum, ee ama benim amacım topa vurmaktı? Ne yani faul değil mi bu?

Güiza'nınki de bariz penaltı. Ben penaltı olayında değilim, demek istediğim Antepspor lehine görenler FB lehine görmüyorlar nedense. Penaltı bahanelerine sığınacak değilim. Antepspor'un penaltısını bas bas bağıranlara tepki olarak söyledim penaltı olayını da.

Haklısın eğer sen topu kapma bahanesiyle gelip topa dokunamadan direkt bana dalıyorsan bu tabiiki de faul ancak Deumi direk Güiza'ya vurmuyor ki.Yanlış gördün galiba posizyonu.Deumi ve Güiza neredeyse aynı anda vuruyor topa oldukları yer ve kullandıkları güç sonrasıda Güiza' yerde kalıyor budur olay.

Az önce de dediğim gibi ben hakem olsaydım ve posizyonu bir kere görme imkanım olsaydı bende penaltı verirdim ancak hata yaparmışım onu anladım.Hem sen merak etme ben kimin lehine kimin alehine olursa olsun gördüğümü söylerim taraflı bir yorum yapmam yani