Ağzına sağlık.
Abicim sen klasik taraftarsın, takım kötüyken herkesi eleştiren, kötü diyen, iyiyken de göklere çıkaransın. Kötüyken de bir kere gel de "Şu iyi, bu iyi" falan de, ne biçim taraftarsın? Hep destek, tam destek deniliyor ama bu hep lafta.Originally Posted by Fernando_Gago
4 maçla eleştirenler hakkaten ileride ne diyecekler onu merak ediyorum. Sezon bitsin, adamı o zaman değerlendiririz veya daha fazla maç oynadığında, daha adam takım arkadaşlarıyla uyumunu bile tamamlamadı. Kolay bir şey sanıyorsunuz herhalde. Euro 2008'de 2 gol atmış, La Liga'da gol kralı olmuş adamı herhalde 4 maçla yerden yere vuran başka bir taraftar anlayışı var mıdır acaba?
İsterse Güiza'yı okşamak olsun niyeti, ayağına gömüyorsa o penaltıdır. Niyetten banane?
Şöyle düşün, adam topu aldı gidiyor arkasından koşuyorum topu kapma niyetiyle, tamamen iyi niyet yani, tam diyorum ki kapacağım bu topu bir atlıyorum topa doğru ki adam topu bir dürtüyor öne, ben direkt adamın ayağına gömüyorum, ee ama benim amacım topa vurmaktı? Ne yani faul değil mi bu?
Güiza'nınki de bariz penaltı. Ben penaltı olayında değilim, demek istediğim Antepspor lehine görenler FB lehine görmüyorlar nedense. Penaltı bahanelerine sığınacak değilim. Antepspor'un penaltısını bas bas bağıranlara tepki olarak söyledim penaltı olayını da.