Şimdi Galatasaray kabuk değiştiriyor. Galatasaray Galatasaraylılıkla özdeşleşmiş hucum press anlaşını bırakırıp farkı bir yapıya bürünmek amacında. yani 2-3 sene önceki barcelona ofansı hedefleniyor devamlı yer değiştirebilecek 4 lü hucum hattı ve takımı atağa taşıyabilecek ön liberolar.
yanlız bu geçiş dönemi çok sancılı olacak bu aşikar.
öncelikle galatasaray karşısında ikinci lig kalitesinin bile altında bir takım buldu.
ve kaliteli ayaklar sonucu getirdi. zaten hedefte buydu kaliteli ayakların sorumluluğu altındaki galatasaray yaratmak...
yanlız bir kaç handikap var eğer bu sistemde oynayacaksanız top sizde kalacak defansta topu meiraya vereceksiniz ortasahada ayhana top sizde kalacak ve 2-3 pasta duvar pasında dikine pasta sonuca gideceksiniz.
ha bizzim türk oyuncular hala sanıyorki ilerde hakan var şişiiiiirr yokkkk yok öyle
hakan balta sabri galatasaray korner direğine yakın yerden taç atacaklar eski alışkanlık topu alır almaz hemen ileri yöneliyorlar yookkk. ileri o topu şişirme orta saha çevresinde hava atışı yapmaktır... top kimde kalır %50
artık sabricim hakancım meira ya vereceksin. oyun kuracaksın.
yine ön liberolar zaten hiç ilerde basmayan denizliye karşı gelip savunmadan top çıkarmayacaksın. o iş savunma press yaparken baskı yerken yapılır sen geliyorsun 20 30 metreden topla çıkıyorsun serveti meira yı kilitliyorsun. hayır sen iniesta xavi olacak aralara gireceksin. bırak meira servet hucuma kalksın.
Bilmiyorum bu sisteme dönüş ne kadar başarılı olur. ama zor olur onu biliyorum. sistem denemesi seni şampiyonlar ligine gitmekten alı koyar ilk haftalar sancılı geçer sanırım ilk 10 hafta sonra açılırsın. yanlız bu sistemi değiştirmeye gerek varmıydı ondan emin değilim.
araştırma hakkında oyunculardan bahsedecek olursak... aykut yine aykut çıldırtacak temel eksiklikler mental eksiklikler. kale sahası içinde ellerine gelen top tutamama.. onu bırak adam akıllı yere yumruklayamama... bazen çıkamama .. bugün yedirdiği gol. süper kupa maçında direkten dönen kafa şutu (puroviç)
olmuyor. feldkamp baba söylüyor. bu kalecilerle avrupa olmaz ligte idare eder diyor doğru diyor. üstatı dinlemek lazım. çok bilmişlik yapmamak lazım olmuyor. sahip çıkalım bizim evladımız ayaklarını geçin. ben çalışan eksiklerini kapatmaya heves eden adama sahip çıkarım benim evladım olsun olmasın ben servete sahip çıkarım 6 senedir topa vurmayı öğrenemeyen 6 senedir yan top çalışıp şu işi öğrenemeyen adama sahip çıkmam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 tanede dağlara vurdu 13-14 idealdir.