1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: D-a-k-pas

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

İlk defa bir taktiğini beğendim.Ama taktik hakkında bazı sorunlarım var.Fc ler sağa ve sola gidiyor her atakta topla buluşuyorlar.Ceza sahasında kimse olmayınca golü kim atacak ? Uzaktan şutlarla veya duran toplarla atıyorum golleri. Ama bu gol sıkıntısına rağmen topa sahip olan hep benim maçın ilk 30 dk'sı %70 lerde oluyor topa sahip olma yüzdesi.Rakip benim kaleme pek gelemiyor.Eğer şu ceza sahasına giren adam sayısını arttırırsan çok güzel bir taktik olacak.

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    İlk defa bir taktiğini beğendim.Ama taktik hakkında bazı sorunlarım var.Fc ler sağa ve sola gidiyor her atakta topla buluşuyorlar.Ceza sahasında kimse olmayınca golü kim atacak ? Uzaktan şutlarla veya duran toplarla atıyorum golleri. Ama bu gol sıkıntısına rağmen topa sahip olan hep benim maçın ilk 30 dk'sı %70 lerde oluyor topa sahip olma yüzdesi.Rakip benim kaleme pek gelemiyor.Eğer şu ceza sahasına giren adam sayısını arttırırsan çok güzel bir taktik olacak.

Çok doğru tespitlerde bulunmuşsun.Her taktiğin zayıf kaldığı bir yönü illa ki oluyor.Bu taktiğin de zayıf yönü bahsettiğin durum.
    Bir de şunu ekleyeyim.Forvet oyuncularnı mecburen kanatlara açıyorum.Bunu yapmadığım zaman oyun dar alanda kısa paslaşma olayından çıkıp sıkışmış bir hal alıyor.Forvetlerin kanatlara doğru giderek boş alan oluşturması ve defans oyuncularına pozisyonlarını terk ettirmeleri kanat oyuncularının içe katederek boş alanda gol bulmasına vesile oluyor.Böylece gol krallığı için takımımızdan birçok oyuncu yarışıyor.
    Last edited by yorumsuz1i : 25.Ağustos.2008 at 16:43

Mesaj Yetkileri