Galatasaray şutlarla geliyor. Ama Cenk coştu bir kere. Ama aldık bu maçı bence.
Galatasaray
Denizlispor
Beraberlik
Galatasaray şutlarla geliyor. Ama Cenk coştu bir kere. Ama aldık bu maçı bence.
Ümit Aktan : "Kaleyi inanılmaz dövüyor Galatasaray"![]()
Kaleci Cenk bu maç devleşti kalede.Şanslı gününde (: Yaser'e ilk kez geldi top (:
Barış Özbek 3-1 oldu ...
3-1 oluyor.Golü atan Barış Özbek spiker yanılmıyorsaAldık maçı kazasız belasız.
GOllllllll Barış Aslanım barışş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
3 oldu.Barış attı.Biter bu iş..
So what?
Saike
Ümit Aktan öldürüyor beni ya. "Kalan süreyi toparlamaya çalışacağım" dedi en son.
Bu arada bi tane de Lincoln atsa da keyfini bulsa.
Dakika kaç şu anda?Normal saate göre bitmesi lazım o yüzden soruyorum![]()
90+4 dakika.Lincoln auta vurdu.
Mustafa denizki ne diyor acaba![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
LinGoln LinGoln LinGoln.4-1 oldu.Lincoln yine golle başladı lige.Ve maç bitti.
Lincoooooooln. Harika başladı lige.
Skor, Galatasaray için çok güzel ama; futbol skor kadar güzel değil. Denizlispor eksik kaldıktan sonra iyicre rakibine teslim oldu. Buda Galatasaray'ı pozisyonlara soktu ve rakibini son 15 dakikada duran toplardan gelen goller ile yıktı. Galatasaray önünde belki eksik kalmayan ve daha yetenekli bir takım olsa Galatasaray bu skoru elde edemiyebilirdi.
Murat Karakoç ilk sarı kartını haksız yere gördü. Hakem orada hatalı bir sarı kart çıkartığını düşünüyorum. İkinci sarı kartı gördüğü sırada maçı izlemediğim için doğru bir karar verip vermediğini bilmiyorum.
Tribünlerin boş olması üzdü. Lig yeni başlıyor daha ligin ilk maçı. O koltuklar dahada dolabilirdi. Dolu tribünler olunda TV'de futbol izlemek daha çok zevk veriyor.
Kötü oyunla 4-1 kazandık. Daha da farklı olabilirdi ama Denizli kalecisi Cenk kritik toplar cıkardı. Ne olursa olsun 3 puanla baslamak güzel...
skor kesinlikle aldatmamalı..
bir tane organize atağımız yok..2 gol yan top 1 gol duran top...
uzaktan şut atmakla Steau Bükreş elenmez..!!
Skibbe artık napıp edip şu takımı toparlamalı..orta saha bloğu ile hücum hattı arasında uçurum var ..
Lincoln ün daha geride oynaması lazım bu da Skibbe nin hatası bence..
Skor güzel ama oyun pek de iç açıcı değil..yanlış yapa yapa doğruyu bulma şansı YOK Galatasaray ın..Steau maçına kadar düzelir herşey umarım..
Ben yine beğenmedim Galatasaray'ı.Sabri beyin ortalar dışarıya, Lincoln'ün şutlar kalecinin kucağına, Hakan Balta gol atsada solda çok fire verdi.Nonda bana kalırsa o kadar etkili değildi bu sefer.Umarım ilerleyen haftalarda beklediğimiz GS mizi görebiliriz.
Kewell son dakikalarda oyundan kopsa dahi, diğerlerine nazaran daha etkliydi, ayrıca oynadığı güzel oyun için onu tebrik ediyorum.![]()
Galatasaray bu kadar kötü futbola rağmen böyle bir skoru elde etti gerçekten büyük kulüp olmak budur bence.Tebrikler G.Saray'a.Ancak şunuda söylemeden edemeyeceğim forvet şart![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
maç 46. dakikada bitti
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Skora bakıp aldanılmamalı Galatasaray iyi oynamadı bana göre. İlk dakikalar iyi geldiler Kewell'la golü buldular zaten baskı sonrasında Denizlispor beraberliği sağladı ancak 46. Dakikadaki kırmızı kart planlarını alt üst etti. Genede Galatasaray fazla iyi değildi duran toplar sonucu gelen gollerle bir anda skor 3-1 oldu ve son dakikada dağılmış bir Denizli'ye 4'ü atmak zor olmadı.
Mehmet Topalin direkte patlayan sutunu gordumde, o nasil bi vurustu oyle.
Ayrica Hasan'la Kewell in anlasmalari super, bu sene Galatasaraya cok yararlari olcak
Galatasaray hak etmediği bir skor aldı Denizli biraz daha akıllı olsa bu maçtan puan çıkarabilirdi tebrikler Galatasaray
bu sıcakda bu futbol iyi bile...
böyle bir havada 19.00 da maç oynatılır mı?
sadece Galatasaray için değil Denizlisporlu oyuncularda sıcakdan dolayı maçdan kopdu neticesinde üst üste goller yedi...
bu maçın yıldızı nefes almayı bile zorlaştıran bunaltıcı hava oldu...neyse bu tarz maçlardan 3 puanı alabilmek uzun maratonda avantaj sağlar...
Galatasaray yine çok iyi bir görüntü sergileyemedi ama farklı kazanmasını bildi.Bunda Denizli'nin kadro kalitesinin ve 2.yarıda 10 kişi kalmalarıyla işlerinin iyice zorlaşmasının etkisi vardı diye düşünüyorum.Ama her şeye rağmen Galatasaray büyüklüğü sayesinde kazanmasını bildi.Hemde farklı bir şekilde.Onlarında zamanla daha iyi bir oyun sergilemeye başlayacaklarını düşünüyorum.Yeterki bu süreçte özellikle Avrupa'da büyük kayıplar yaşanmasın.
Last edited by GeNç KaRTaL : 24.Ağustos.2008 at 12:55
So what?
Saike
Kötü oynadık ama kazanmasını bildik buda önemli bence![]()
Maçı kazandıran sorumsuz Denizlili futbolcu oldu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Galatasaryı tebrik ederim.Lige iyi bir başlangıç yaptılar ama denizliyide iyi gördüm kesin düşerler diye görüyordum ben ama çokta kötü değiller
sadece 2 şey söyleyeceğim 1.aykut artık kaleyi de sanctis'e bırakmalı
2.mustafa denizli'yi galatasaray maçlarında istemiyorum . benim gibi düşünen herkesin de ligtv'ye bu konu hakkındaki şikayetini bildirmesini istiyorum .