5. Lig Maçı - Bursa-Ankara: 2-2
Volkan Şen'in sakalanması bizi üzdü.. İdeale yakın kadroyu kurmakta güçlük çekiyorum...
Türkiye Kupası Eleme Maçı - Bursa-İstanbulspor: 3-0
Kolay bir galibiyet ile yüzlerimiz güldü.. Morallerimiz arttı. Takım müthiş oynadı zayıf rakip karşında
[/COLOR][/B]
6. Lig Maçı - Sivas-Bursa: 0-0
Zorlu deplasmanda şanslıydık.. Maç boyu Sivas oynamasına rağmen pozisyonları yediler...
7. Lig Maçı - Bursa-Gençlerbirliği: 2-0
Sonunda ligte galibiyetlere başladık.. Herkes mutlu...
8. Lig Maçı - Trabzon-Bursa: 1-1
Güncellemede en zorlu takımlardan biri olan Trabzon ile Deplasmanda 1 puana sevinmedim değil.. Gökhan Ünal'a sıkı markaj ve güçsüz ayağıyla topa vurdurmak zorunda bırakmam onu kitledi..
AYRICA BU MAÇTA EREN ALBAYRAK'I OYNATARAK YENİ BİR REKORA İMZA ATTIM
![]()
9. Lig Maçı - Bursa-Eskişehir: 4-0
Bu galibiyet takımımın kaliteli olduğunu gösterdi... 4 golde farklı oyuncularımdan gelince sevindim... BU takım ileride gol sorunu yaşamayacak dedim.. Her maç gol atabilecekseviyeye getirdim.. Taktik oturdu sanırım...
----------------------------------------------------------------------------------
TÜRKİYE KUPASI GRUBUM.. BİR DAHAKİ TURA GEÇEBİLECEĞİMDEN EMİNİM... Zorlu Rakipler
Fener ve Sivas!!
İşte ilk maçımda Sivas ile.. Zorlu olacak.. Maçlarını izleyip ona göre taktik belirlicem şimdi..
Not: Ligte 8. ciydim bunlar olurken.. Resim ekleyemiyorum ama 11. haftanın lig tablosu olacak...