1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: Bursaspor'la Amaç ŞL kupası

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5. Lig Maçı - Bursa-Ankara: 2-2

Volkan Şen'in sakalanması bizi üzdü.. İdeale yakın kadroyu kurmakta güçlük çekiyorum...

Türkiye Kupası Eleme Maçı - Bursa-İstanbulspor: 3-0
    Kolay bir galibiyet ile yüzlerimiz güldü.. Morallerimiz arttı. Takım müthiş oynadı zayıf rakip karşında
    [/COLOR][/B]
    6. Lig Maçı - Sivas-Bursa: 0-0

Zorlu deplasmanda şanslıydık.. Maç boyu Sivas oynamasına rağmen pozisyonları yediler...

7. Lig Maçı - Bursa-Gençlerbirliği: 2-0

Sonunda ligte galibiyetlere başladık.. Herkes mutlu...

8. Lig Maçı - Trabzon-Bursa: 1-1

Güncellemede en zorlu takımlardan biri olan Trabzon ile Deplasmanda 1 puana sevinmedim değil.. Gökhan Ünal'a sıkı markaj ve güçsüz ayağıyla topa vurdurmak zorunda bırakmam onu kitledi..

AYRICA BU MAÇTA EREN ALBAYRAK'I OYNATARAK YENİ BİR REKORA İMZA ATTIM

9. Lig Maçı - Bursa-Eskişehir: 4-0

Bu galibiyet takımımın kaliteli olduğunu gösterdi... 4 golde farklı oyuncularımdan gelince sevindim... BU takım ileride gol sorunu yaşamayacak dedim.. Her maç gol atabilecekseviyeye getirdim.. Taktik oturdu sanırım...

----------------------------------------------------------------------------------
    TÜRKİYE KUPASI GRUBUM.. BİR DAHAKİ TURA GEÇEBİLECEĞİMDEN EMİNİM... Zorlu Rakipler

Fener ve Sivas!!

İşte ilk maçımda Sivas ile.. Zorlu olacak.. Maçlarını izleyip ona göre taktik belirlicem şimdi..

Not: Ligte 8. ciydim bunlar olurken.. Resim ekleyemiyorum ama 11. haftanın lig tablosu olacak...
    Last edited by sentugo : 24.Ağustos.2008 at 15:13
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri