1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: Bursaspor'la Amaç ŞL kupası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Bence kazanırsın kupayı kardes.ara transfer döneminde 1-2 takviye ile dahada başarılı olursun.
    malatyAdana!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Bence kazanırsın kupayı kardes.ara transfer döneminde 1-2 takviye ile dahada başarılı olursun.

Zaten transfer döneminde yardımınızı isticem.. Sol bek arıyorum ve bir tane sağlam defans...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sol bek transferi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Kupasi Grup Maçlari - Sivas-Bursa: 0-1

Yusuf'a faul yapildi, kimse hareket etmedi.. Hakem çalmadi yani.. 1 saniye sonra Yusuf topu doksanlara çakti.. Ondan sonra 5 defans ile savunmaya çekildim, iki de ön libero

Bu arada Sivas iki genç oyuncuyu kiralik olarak almis.. Biri Ilhan Parlak digeride Burak ikiside fenerli..

10. Lig Maçı - Bursa-Kocaeli: 3-1

11. Lig Maçı - Denizli-Bursa: 2-2

Ah Fatih ahhh.. Oynattım sana güvendim beni 2 puandan ettin

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    FENERBAHÇE İLE TÜRKİYE KUPASI MAÇI!!!!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-1 kaldık...

Gruplarda 2 puanımız var, geriye yenebileceğimiz maçlar kaldı.. Yenebilirsek hepsini çıkarız..
    Last edited by sentugo : 25.Ağustos.2008 at 16:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri