1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar yukarıdaki player preferred moves (sanırım) olayında eklemek istediğim birşey var, eğer gerçekten "kaleciyle karşı karşıya kalma" olayı yansıtılmak isteniyorsa herhalde en uygun ppm "try to beat the ofside trap" olmalı. bunun dışında bence Boboya ppm verilecekse (ki verilmeli rakip takımların paflarında bile ppmler var fbde önüne gelen uzaktan kavisli ve sert vuruyor) verilecek ppmler bence "try to round goalkeeper" ve "moves into channels" olmalı. elim değmişken Bjk için kendi ppm fikirlerimi toptan yazayım.

S. Kurtuluş : Does Not Dive Into Tackles (şart değil, bir şey verilecekse)
    İ. Toraman: Marks Opponent Tightly
    Gökhan Zan: Does Not Dive into Tackles
    A. Karabulut: Runs With Ball Down Left
    İ.Üzülmez: Argues With Officials / Dwells On Ball
    U. İnceman: Shoots from distance / Dictates Tempo
    Cisse: Shoots with power/ hits freekicks with power
    Delgado: Tries Killer Balls Often/ Shoot from distance /Curls Ball
    Tello: Try long range passes/ shoots with power
    S. Özkan: Cuts inside/ stops play/ likes to beat opponent repedeatly
    Nobre: play with back to goal / winds up opponents
    Bobo: like to round keeper/ moves into channels
    Holosko: Runs With Ball Through Centre / Places Shots / Knocks Ball Past Opponent

Sivok, Zapo gibi oyuncuları en az yarıms ezon izlemeden karar vermek doğru değil zaten her ikisi de kendi ppmlerine sahiplerdi yanılmıyorsam.

Bunlar öneriler hepsi mutlaka olması gereken hareketler değil elbette ama mesela Nobre gibi rakibi rahatsız edici bir forvete yıllardır doğru düzgün ppm neden eklenmez bilemem.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    önce de belirttim Aydın ve Holosko için daha tam çözemediğim konular var, bunun nedeni de çok fazla izleyememiş olmamız, şuandan sonra müdahele etme şansım yok sanırım zaten devre arasına kadar çözüp daha doğru yorumlar ve değişiklikler yapabilirim. Bir de oyuncuyu baştan abartıp sonra düşürmelere gitmeyi sevmiyorum, oyuncu kendini geliştirirken bizim de o doğrultuda profilini geliştirmemiz daha doğru olacaktır.
    Oyuncuları abartıp sonradan düşürme olayına karşı olmanız çok doğru bir yaklaşım ama yıllardır Türkiyede oynayan Holoskoyu tam olarak izleyememiş olmanıza şaşırdım. Türkcell Süper liginde 81, kupada 12 maça çıkmış, bu maçlarda 33 gol atmış bir oyuncuyu bence yeterince analiz etmiş olmanız lazım. Bir süperstar beklemiyoruz ama umarım top sürme, sürat, fiziksel dayanıklılık ve golcülük özellikleri oyuna layıkıyla yansıtılır. Bu sene de Burak Yılmazdan kötü bir Holosko ile başlamayacağımıza inanyorum FMye.
    Last edited by mozar : 24.Ağustos.2008 at 17:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri