1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen senede belirttiğim ve bugünde 1. haftadan gördüğüm gibi gökhan zan markaj özürlüsü bir insan. geçen yılda çok çok çok yazmıştım bu yılda yazmaya devam edeceğim. insan duran topta duran adamı tutamazsa hareketli topta hareketli adamı nasıl tutar yahu.

ve ancak beşiktaşın yönetimsel komikliğine yakışır bir olayda. yabancı kontejyanını unutmaları yada sayıları bilmemeleri.
    bir takımın sağ bekinde ali tandoğan oynarda yedek kulubesinde stoper zapotoncny otururmu üstelik 4-5 milyon dolar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Geçen senede belirttiğim ve bugünde 1. haftadan gördüğüm gibi gökhan zan markaj özürlüsü bir insan. geçen yılda çok çok çok yazmıştım bu yılda yazmaya devam edeceğim. insan duran topta duran adamı tutamazsa hareketli topta hareketli adamı nasıl tutar yahu.

ve ancak beşiktaşın yönetimsel komikliğine yakışır bir olayda. yabancı kontejyanını unutmaları yada sayıları bilmemeleri.
    bir takımın sağ bekinde ali tandoğan oynarda yedek kulubesinde stoper zapotoncny otururmu üstelik 4-5 milyon dolar
    Zapotocny'nin sakatlığı tam olarak geçmemiş sanırım, hoca da riske atmak istememiş.İlerleyen haftalarda Beşiktaş'ın defans ikilisini Sivok-Zapo oluşturacaktır.Ali konusunda haklısın.Bu takıma yakışmıyor.Serdar Kurtuluş varken oynaması yine ilginç, stoperdeki kadar başarılı olamayacağını bilmeme rağmen Toraman'ı bile tercih ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Zapotocny'nin sakatlığı tam olarak geçmemiş sanırım, hoca da riske atmak istememiş.İlerleyen haftalarda Beşiktaş'ın defans ikilisini Sivok-Zapo oluşturacaktır.Ali konusunda haklısın.Bu takıma yakışmıyor.Serdar Kurtuluş varken oynaması yine ilginç, stoperdeki kadar başarılı olamayacağını bilmeme rağmen Toraman'ı bile tercih ederim
    bir yabancı kesmeden zapo yu oynatamazsın. bunu sende hadi seni es geçtim koskoca beşiktaş yöneticileride es geçiyor. bunu koskoca bir teknik heyetin düşünememesi kadar komik birşey varmıdır.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by extensor View Post

Bence sorun Ertuğrul'da. Tandeme bölge savunması yaptırmaya çalıştı, bu da hareketli Antalya oyuncularının rahatça pozisyon bulmalarına neden oldu. Halbuki iki tane DM özellikli oyuncu kullanıp arkadaki adamlara adam markajı yaptırmak ona savunma anlamında eksi değil artı sağlardı.

Zan'ın marking'de ve positioning'de sorun yaşadığını gördüm ben bu maçta. Umarım Sağlam da bunu görür ve Sivok'un yanında Toraman'a veya Zapo'ya şans tanıt.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri