3-2 oldu Beşiktaş önde. Çok ilginç gerçekten de.
Antalyaspor
Beşiktaş
Beraberlik
3-2 oldu Beşiktaş önde. Çok ilginç gerçekten de.
Antalya'ya çok yazık oldu. Penaltısı verilmedi,direkte patlayan top. Beşiktaş hiçbirşey yapmayarak maçı aldı. Hiçbirşey yapmadı doldur boşalttan başka.
Beşiktaşıda tebrik etmek lazım.2-0 dan maçı cevirmek zordu.bunu bu sıcakda başardılar.Tebrik ederim beşitaktaşı
Antalya 2. lig takımı olduğunu kanıtladı aslında. Karşısında bu kadar güçsüz bir Beşiktaş varken puan alamıyorsa, Antalya 2. lig takımından öte bir şey olamaz.
Ekstradan Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Son dakikaya kadar mücadele ettiler. 78'den sonra 3 gol buldular. Bu gerçekten başarıdır. Kötü oynadığı maçı bile kazanmak önemli bu ligde zaten.
Kötü oynayıp kazanmakta futbolun içinde![]()
daha bitmiş değil ama.
Ondan sonra da diyorlar ki Anadolu'dan şampiyon çıkmıyor çıkmaz.. 12 dakika da kendi seyircinin önünde 3 gol yedikten sonra 1.ligde olsan ne olur olmasan ne olur.. çok mu zor yani kalan 12 dakikayı gol yemeden tamamlamak skoru korumak.. tebrikler beşiktaş'a nolursa olsun büyük iş başardılar..
Snir krizinden sonra 3 gol iyi geldi be
İşte Beşiktaş Bu !
Antalyaspor, ikinci yarıya ilk yarıda ki gibi kazanmak gol atmak için çıksaydı, maçı farklı bile kazanabilridi. Yok çağ dışı kalmış 11 kişi savunma yapayım taktiği ile oyarsan kaybetmeye mahkumsudur. Antalya'ya müstahak olsun diğer takımlara ders olsun.
Murat'a burdan alkışlarımı iletiyorum mükemmel tahmini için. Geride sayfalarda var..![]()
Beşiktaş da 3 puanla başladı. 4 Büyüklerden bir tek Fenerbahçe puansız başlamış oldu böylelikle.
Türk olduğumuz belli oluyor işte![]()
bkz : Türk Milli Takımı
Antalya Beşiktaş a galibiyeti ikram etti resmen..
koca 45 dakikayı 2 sıfıra güvenip 11 kişi defans yapmaya kalkarsan böyle olur
Antalya nın yeni hocası ilginç işler yaptı..
[I]Karşımızda bir takım oLsaydı 3-0 4-0 yeniLirdik ama 11 kişi defans yaptıLar.Kaznmak güzeLdi.![]()
Last edited by meddah : 25.Ağustos.2008 at 03:29 Reason: Böyle lakaplar kullanmayalım.
maçın tekrarını izlemek lazım merak ettim.
Ayrıca bir kaç sayfa önce Delgado'ya bile laf eden arkadaşa geçmiş olsun diyorum.Yanlış anlama rahatlamışsındır o yüzden![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 25.Ağustos.2008 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ıkıncı yarıdakı oyunla galıbıyetı hakettık.. gerrrard verılmeyen penaltıyı merak ettım hangısı? ayrıca hıcbıse yapmayarak dıyorsun da 2-0 gerıde oldugun bır macta baska ne yapabılırsın oyunu rakıp alana yıktık ve kanatlardan calıstık daha ne olsun 2-0 gerıdeyken kontratak mı yapacagız??
Last edited by meddah : 25.Ağustos.2008 at 03:30 Reason: Sözkonusu mesajlar silindiği için.
Rezil ötesi bir zeminde bilmemkaç derece sıcak ve nem'de 2-0'dan son 12 dakikada maçı 2-3 çevirmek kolay iş olmasa gerek
.
.
.
Last edited by meddah : 25.Ağustos.2008 at 03:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bizde bunu yedikKazandık işte, oynayan kazandı, hakeden kazandı.İçine oturduysa direk söyle lafı dolandırma.Onların direk de patladıysa , bizim Holosko ile ilk yarı Bobo ve Nobre ile 2. yarı kaçırdığımız goller ne oluyor.Bırakın bu işleri...Ayrıca o pozisyonda penaltı falan yok, Ali yere düşmüş, elini toptan kaçırmak için elinden geleni yapıyor...
Maç için analizim ; maç boyunca hakim olan bizdik.Ama çok basit defans hataları sonucu golü yedik, Gökhan Zan ve Ali Tandoğan mutlaka yedek kalmalı.Bugün bu ikili ben kanser etti.Yerlerine Zapotocny ve S.Kurtuluş gelmeli.Böylelikle Bobo yerine de Nobre ilk 11 başlamalı.Serdar Özkan girdikten sonra maçın seyri değişti.Rüştü'nün çok harika 2 kurtarışı var.Sivok'u ben beğendim.Zapotocny ile oynarsa çok daha başarılı olacaktır.Tello-Aydın önlü arkalı oynarken o kanat çok aksadı.Ama Serdar girdikten sonra o kanatta daha fazla yardıma geldi ve pek atak vermedik.Uğur ilk yarı takımın en iyisiydi ama çift forvete dönmek zorundaydık ve piyango ona patladı.Cisse de elinden geleni yaptı.Delgado'yu izlemek ayrı zevk, top ayağına yakışıyor bu adamın.Holosko'ya ilk yarıda verdiği paslar harikaydı.Ama malesef değerlendiremedik.Holosko belki de Beşiktaş'a geldiğinden beri en kötü futbolunu oynadı.Sağ çizgiye İnşAllah alışır da eski Holosko'yu izleriz.Bobo çok çalıştı ama vasattı.Yediğimiz 2. golde yaptığı hataya hala inanamıyorum.Hele endirekt serbest vuruşta kaçan gol delirdim resmen.Antalya'nın yabancılarını beğendim.Çok koşuyorlar, klasik Afrika'lı futbolcular...Neyse ilk maçtan bazı arkadaşlar ümitsizliğe kapılmış olabilir ama bu takıma Gökhan Zan yerine Zapo, Ali yerine de Serdar girsin o zaman görün...Tebrikler Beşiktaş'ım...
Hocanın da galiba bir daha Aydın'la maça başlayacağını sanmıyorum.Serdar Özkan ters ayağına rağmen sol kanatta oldukça etkiliydi.
Serdar Özkan bence maçın en iyilerindendi , bir de sol ayağını geliştirse...Mesela top sol ayağına geliyor bomboş orta yapacakken, sağ ayağına çekiyor topu![]()
Bjk'yi tebrik ederim ama Antalya'ya çok yazık oldu.Bobo 2 gol bi asistle oynadı..
Antalyanın verilmeyen çok net bi rpenaltısı var birde serdar kurtulus un uzun topunda topu alan noberinin hafif kambura yattıgını gördüm faoulde çalınabilirdi.Ama bitti Beşiktaş kazandıı
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
O penaLtı dediğin eL pozisyonumu ?
Ali Tandoğan yerde o garip isimLi oyuncu eLine doğru vuruyor topu bu hissi uyandırmak için.Alakası yok penaLtıyLa.Ayrıca yazık oLmadı böyLe bir takımın bu Ligde yeri yok.Skoru korumak dişe diş mücadeLe ve oyunu kontroL aLtına aLma çabasıyLa gerçekLeşir.11 adamLa defans yapmaya çaLışmakLa değiL !
Antalya'nın verilmeyen penaltısı olabilir ama o çift vuruştan sonra yapılan da gayet net bir penaltıydı , maça gelince staddaydımgerçekten harika bir hava ve atmosfer vardı galibiyet de güzel oldu ama maçtan önce Beşiktaş'a edilen küfürler gerçekten çok kötüydü..
Staddaydım.Çok üzüldüm Antalya'nın yenildiğine, iyi oynadılar.Özellikle Ngwenya'yı çok beğendim.Çok teknik bir oyuncu, üç büyüklerde bile oynayabilecek kapasiteye sahip görünüyor.
Antalya taraftarları ise maçın 70 dakikasını Beşiktaş'a küfretmekle geçirdiler.Takımlarına gram katkıları yoktu..
Antalyaspor çağ dışı bir şekilde 11 kişi ile kapanmanın cezasını çekti.Antalyaspor'un bir direkten dönen topu bir de kaleciyle karşı karşıya kaçırmış olduğu pozisyonlar var ama Beşiktaş'ın da Holosko ile ve sanırım Bobo ile kaçırmış olduğu goller var ayrıca penaltı pozisyonunun penaltı olduğuna katılmıyorum.Sonuçta orada futbolcu yerde ve kalkabilecek durumu yok.Antalyasporlu futbolcu da eline çarptırabilmek için topa vuruyor kısaca hakemin kararı doğru.Sonuç olarak Antalyaspor Süper Lig için hazır olmadığını gösterdi hepimize.
Antalyaspor zaten süper ligin en kötü takımı. Beşiktaşın bu kadar uzatmasını beklemiyordum açıkçası.
ÖnceLikLe şunu söyLemek istiyorum. Saygı duruşunda Beşiktaş biLmem ne diye küfür eden, Maçın başından sonuna kadar Beşiktaş taraftarına, futboLcusuna, yöneticisine küfür eden AntaLya taraftarını kınıyorum. Artık Avrupa arenasında yer aLan, ciddi atıLımLar göstermiş bir üLke de böyLe zihniyet yazıkLar oLsun. Ne derdiniz var sizin anLamadım yahu. Daha iLk haftadan sayısı 100 ü geçmeyecen biLmem ne diye bir taraftar topLuLuğu oLuşturmuşLar, Çarşı üzerinden prim yapacakLar ve gündeme geLicekLer. Bak şunLara sen. Yazık, harbiden yazıksınız yani.
Maç için ise şunu söyLemek istiyorum. Dün bu maçı Beşiktaş haketmedi diyen, Beşiktaş oynamadan kazandı diyen adam futboLdan zerre kadar anLamıyordur ve tamamen fanatik yorum yapıyordur. Beşiktaş maçın başından sonuna kadar üstün oLan, pozsiyon buLan taraftır. Oyunu sürekLi kontroL etti ama bir kaç konsantrasyon kaybından goLLeri yedi. Ona rağmen, sıcağa rağmen, sert savunmaya rağmen gitti ve 3 tane goL atma başarısı gösterdi. Bir takım bunu yapabiLiyorsa orada hiç oynamadan, kazanma keLimesi geçemez.
Takımımızı kutLarım. Gökhan Zan hariç hepsi çok iyi oynadıLar. Gökhan yüzünden haLa aynı tas aynı hamam devam ediyoruz. Bence bundan sonra ki maçLarda göbekte Zapo-Sivok ve soLda ÜzüLmez, sağda ALi-Serdar ikiLisinden oLuşan bir savunma kurgusu bizim için daha iyi oLacaktır.
Ayrıca HoLosko ya kimsenin yükLenmeye hakkı yok. O adam o mevkinin adamı değiL. Ha tamam hoca görev vermiş oynayacak, eLinden geLdiği kadar oynadı da. Kaçırdığı goLLeri atsaydı şimdi kraL oLurdu, ama o heLe ikinci yarıda döküLmesine rağmen yaptığı müthiş orta iLe biLe kaLitesini gösterdi. Bu adam o çizgide oynamaz. Oynarsa da eLeştiriLebiLir ama bu kadar da eLeştiriyi haketmez. Bütün eLeştiriyi SağLam a yapmamız gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...