Maç için analizim ; maç boyunca hakim olan bizdik.Ama çok basit defans hataları sonucu golü yedik, Gökhan Zan ve Ali Tandoğan mutlaka yedek kalmalı.Bugün bu ikili ben kanser etti.Yerlerine Zapotocny ve S.Kurtuluş gelmeli.Böylelikle Bobo yerine de Nobre ilk 11 başlamalı.Serdar Özkan girdikten sonra maçın seyri değişti.Rüştü'nün çok harika 2 kurtarışı var.Sivok'u ben beğendim.Zapotocny ile oynarsa çok daha başarılı olacaktır.Tello-Aydın önlü arkalı oynarken o kanat çok aksadı.Ama Serdar girdikten sonra o kanatta daha fazla yardıma geldi ve pek atak vermedik.Uğur ilk yarı takımın en iyisiydi ama çift forvete dönmek zorundaydık ve piyango ona patladı.Cisse de elinden geleni yaptı.Delgado'yu izlemek ayrı zevk, top ayağına yakışıyor bu adamın.Holosko'ya ilk yarıda verdiği paslar harikaydı.Ama malesef değerlendiremedik.Holosko belki de Beşiktaş'a geldiğinden beri en kötü futbolunu oynadı.Sağ çizgiye İnşAllah alışır da eski Holosko'yu izleriz.Bobo çok çalıştı ama vasattı.Yediğimiz 2. golde yaptığı hataya hala inanamıyorum.Hele endirekt serbest vuruşta kaçan gol delirdim resmen.Antalya'nın yabancılarını beğendim.Çok koşuyorlar, klasik Afrika'lı futbolcular...Neyse ilk maçtan bazı arkadaşlar ümitsizliğe kapılmış olabilir ama bu takıma Gökhan Zan yerine Zapo, Ali yerine de Serdar girsin o zaman görün...Tebrikler Beşiktaş'ım...