Originally Posted by
extensor
Geçen senede belirttiğim ve bugünde 1. haftadan gördüğüm gibi gökhan zan markaj özürlüsü bir insan. geçen yılda çok çok çok yazmıştım bu yılda yazmaya devam edeceğim. insan duran topta duran adamı tutamazsa hareketli topta hareketli adamı nasıl tutar yahu.
ve ancak beşiktaşın yönetimsel komikliğine yakışır bir olayda. yabancı kontejyanını unutmaları yada sayıları bilmemeleri.
bir takımın sağ bekinde ali tandoğan oynarda yedek kulubesinde stoper zapotoncny otururmu üstelik 4-5 milyon dolar
Bence sorun Ertuğrul'da. Tandeme bölge savunması yaptırmaya çalıştı, bu da hareketli Antalya oyuncularının rahatça pozisyon bulmalarına neden oldu. Halbuki iki tane DM özellikli oyuncu kullanıp arkadaki adamlara adam markajı yaptırmak ona savunma anlamında eksi değil artı sağlardı.
Zan'ın marking'de ve positioning'de sorun yaşadığını gördüm ben bu maçta. Umarım Sağlam da bunu görür ve Sivok'un yanında Toraman'a veya Zapo'ya şans tanıt.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi