ÖnceLikLe şunu söyLemek istiyorum. Saygı duruşunda Beşiktaş biLmem ne diye küfür eden, Maçın başından sonuna kadar Beşiktaş taraftarına, futboLcusuna, yöneticisine küfür eden AntaLya taraftarını kınıyorum. Artık Avrupa arenasında yer aLan, ciddi atıLımLar göstermiş bir üLke de böyLe zihniyet yazıkLar oLsun. Ne derdiniz var sizin anLamadım yahu. Daha iLk haftadan sayısı 100 ü geçmeyecen biLmem ne diye bir taraftar topLuLuğu oLuşturmuşLar, Çarşı üzerinden prim yapacakLar ve gündeme geLicekLer. Bak şunLara sen. Yazık, harbiden yazıksınız yani.

Maç için ise şunu söyLemek istiyorum. Dün bu maçı Beşiktaş haketmedi diyen, Beşiktaş oynamadan kazandı diyen adam futboLdan zerre kadar anLamıyordur ve tamamen fanatik yorum yapıyordur. Beşiktaş maçın başından sonuna kadar üstün oLan, pozsiyon buLan taraftır. Oyunu sürekLi kontroL etti ama bir kaç konsantrasyon kaybından goLLeri yedi. Ona rağmen, sıcağa rağmen, sert savunmaya rağmen gitti ve 3 tane goL atma başarısı gösterdi. Bir takım bunu yapabiLiyorsa orada hiç oynamadan, kazanma keLimesi geçemez.

Takımımızı kutLarım. Gökhan Zan hariç hepsi çok iyi oynadıLar. Gökhan yüzünden haLa aynı tas aynı hamam devam ediyoruz. Bence bundan sonra ki maçLarda göbekte Zapo-Sivok ve soLda ÜzüLmez, sağda ALi-Serdar ikiLisinden oLuşan bir savunma kurgusu bizim için daha iyi oLacaktır.

Ayrıca HoLosko ya kimsenin yükLenmeye hakkı yok. O adam o mevkinin adamı değiL. Ha tamam hoca görev vermiş oynayacak, eLinden geLdiği kadar oynadı da. Kaçırdığı goLLeri atsaydı şimdi kraL oLurdu, ama o heLe ikinci yarıda döküLmesine rağmen yaptığı müthiş orta iLe biLe kaLitesini gösterdi. Bu adam o çizgide oynamaz. Oynarsa da eLeştiriLebiLir ama bu kadar da eLeştiriyi haketmez. Bütün eLeştiriyi SağLam a yapmamız gerek.