1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: FM2008-2009 Güncellemesi V1

Hybrid View

kimse yardım etmiiyecek mi beyler? Bilsek herhalde sizden yardım istemeyiz. ama görüyoırumki sadece yama yapıp siteye upload etmekle iş bitiyior. Yardım =0
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bnm oyun orjinal bende de ayno hatayı veriyor cd takalım korsana hayır falan !!! bu neyden kaynaklanıyor o zaman !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hocam sen bana şunu msn de anlatırmısın burda hiç bişey anlamadım .... [email protected] oke bekliyorum !!! yardımlarınızıııı
    Last edited by manager2112 : 25.Ağustos.2008 at 14:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager2112 View Post
    kimse yardım etmiiyecek mi beyler? Bilsek herhalde sizden yardım istemeyiz. ama görüyoırumki sadece yama yapıp siteye upload etmekle iş bitiyior. Yardım =0
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bnm oyun orjinal bende de ayno hatayı veriyor cd takalım korsana hayır falan !!! bu neyden kaynaklanıyor o zaman !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hocam sen bana şunu msn de anlatırmısın burda hiç bişey anlamadım .... [email protected] oke bekliyorum !!! yardımlarınızıııı

"fernandez" arkadaşın dediği gbi senn sorunun " oyununun kopya olmasından kaynaklanıyor C.ra.ck istiyorsun" ama bu forumda bu konuda açıkça yardım alamazsın farklı yollar denemen lazım ama sen bunu en son mesajında denemişsin...
    Oyunun orjinal olduğu halde böyle bir sorunla karşılaşmışsın ama benim böyle bir konuda bilgim yok diğer arkadaşların bilgisi varsa eğer yardımcı olurlar umarım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yardım istediğiniz konulara lütfen dikkat edelim arkadaşlar. Forum kuralları gereğince "İllegal içerik hakkında bilgi istemek,paylaşım yapmak yasaktır.". Eğer probleminiz yamanın indirilememesinden veya yamanın kendinden kaynaklanan bir problem varsa bu konuda elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bu foruma konu açmak veya yama yayınlamak istendiğinde forum yöneticileride yamayı sunan kişilere bir takım kurallar belirtiyor ve bu kurallar arasında "yama hakkında yardımcı olmalısınız" kuralıda mevcut. O yüzden yayınladığım yama hakkında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım fakat FORUM KURALLARI ÇERÇEVESİNDE.

Teşekkürler...
    Last edited by *(DEFOE)* : 25.Ağustos.2008 at 15:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri