Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

21 87.50%
  • Ankaraspor

2 8.33%
  • Beraberlik

1 4.17%
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Trabzonspor - Ankaraspor [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

maça gidenlere soruyorum maraton aj sırası nerde bilen varmı bir çok taraftar yerini bulamadı elindeki kombinesine rağmen başka yerlere oturdu benimkindede e/f blok aj sıra 46 yazıyodu bulamadım adama sordum bilmiyom dedi bir kaç kişiye daha sordum bilmiyom dedi.en son kafam attı görevliye kartı gösterip kartın üzerinde yazan 9 bilinmeyenli denklemi çözermisin dedim adamı gülme tuttu maça giden ve bilen varsa sölesin.
    maça gelirsek ankaraspor 10 kişi kalınca trabzon oyunu karşı sahaya kurdu tabi dün de takım istekliydi ama bazı atak organizasyonları yapamadı bunda colmanın çok heyecenlı olmasına bağlıyorum çok tedirgindi ama yinede ben beğendim ilk hafta olmasına rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    maça gidenlere soruyorum maraton aj sırası nerde bilen varmı bir çok taraftar yerini bulamadı elindeki kombinesine rağmen başka yerlere oturdu benimkindede e/f blok aj sıra 46 yazıyodu bulamadım adama sordum bilmiyom dedi bir kaç kişiye daha sordum bilmiyom dedi.en son kafam attı görevliye kartı gösterip kartın üzerinde yazan 9 bilinmeyenli denklemi çözermisin dedim adamı gülme tuttu maça giden ve bilen varsa sölesin.

Kardeşim öncelikle blok olarak belirtilen E/F Blok 'Maraton Özel' adı altında biliniyor tabelalar buna göre yazılmış..ama A/J olayını anlamadım..Maraton Özel kapısından giriş yaptıktan sonra tribün alfabe harfleri ile numaralandırılmış yani tek harf var..A/J olayını anlamadım.. klübe mail istersen ya da Ts Club'a git kombine için üst katta ilgililerle konuş..

Belkide bu yazdıklarımı sende biliyorsun ama olsun yazayım yine..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Kardeşim öncelikle blok olarak belirtilen E/F Blok 'Maraton Özel' adı altında biliniyor tabelalar buna göre yazılmış..ama A/J olayını anlamadım..Maraton Özel kapısından giriş yaptıktan sonra tribün alfabe harfleri ile numaralandırılmış yani tek harf var..A/J olayını anlamadım.. klübe mail istersen ya da Ts Club'a git kombine için üst katta ilgililerle konuş..

Belkide bu yazdıklarımı sende biliyorsun ama olsun yazayım yine..
    sağol kardeşim en iyisi ts club a gitmek kombinenin üstünde aj sırası yazıyo bitişik harf ae ye kadar var aj yok benim gibi bir çok taraftar aj sırasını aradı yav

Mesaj Yetkileri