1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: FM2008-2009 Güncellemesi V1

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Emegine sagLık Cok TEsekkurLer
    You'll Never BeatThe Irish !

Default yardım lutfen

arkadaslar bende aynın dosyayı yukledım ve rarından cıkarttıktan sonra aynen db klasorunun ıcıne yukledım ve oyuna gırıp verıtabanı sec dedıgım zaman 8.0.2 versıyonunu ve varsayılanı gorebılıyorum bunun dısında yukledıgım guncellemeyı goremıyorum neden olabılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anaykh View Post
    arkadaslar bende aynın dosyayı yukledım ve rarından cıkarttıktan sonra aynen db klasorunun ıcıne yukledım ve oyuna gırıp verıtabanı sec dedıgım zaman 8.0.2 versıyonunu ve varsayılanı gorebılıyorum bunun dısında yukledıgım guncellemeyı goremıyorum neden olabılır
    Sanırım problem db klasörünün içersine tekrar db klasörü adı altında yamanın atılmasından dolayı oyun içerisinde gözükmüyor.
    eğer problem bundan kaynaklanıyorsa şimdi dediklerimi inceleyip düzeltebilirsen sorunu çözebiliriz:

"Belgelerim => Sports Interactive => Football Manager 2008 => db " içerisine girdiğinde "FM2008-2009 Güncellemesi V1" adında bir klasör mü yoksa "db" adında bu yamayı içerisinde barındıran bir klasör mü var? eğer böyle bir şey varsa 2.db klasörünün içerisinden yamanın klasörünü tekrar 1.db klasörüne kopyalarsan problemin çözülücektir.

arkadaşlar benim sorunum şu ; yeni oyun dedğimde veri tabanı seç diye bir ekran gelmiyo, direkt seçilecek ligler geliyo bunun için ne yapmalıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serkanhorozcu View Post
    arkadaşlar benim sorunum şu ; yeni oyun dedğimde veri tabanı seç diye bir ekran gelmiyo, direkt seçilecek ligler geliyo bunun için ne yapmalıyım
    8.0.2 yaması yüklü mü?

mrb defoe ıstersen nasıl yaptıgımı tekrar anlatayım rarlı dosyayı rarından cıkarttım ve rardan cıkan klasoru belgelerım-sport interactive-football manager2008-db klasorune attım
    atmıs oldugum klasorun adı fm2008-2009 guncellemesıV1 ve bu klasorun ıcındede 9 klasor var ama hepsının ıcı bos ve bır kac tanede dosya mevcut ve toplam klasor boyutu ıse 102 mb falan neyse dedıgım gıbı gorunurde hıc bı problem yok yanı ama yenı oyun dedıgım zaman bunu goremıyorum

Mesaj Yetkileri