Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
HiLe sezdim yanıLıyormuyum ?
Hacettepede 10MN GençLerbirLiğinde o para var ama hepsini "Serkan Çalık"a verecekLerini hiç sanmıyorum.Lunbergde aynı şekiLde.Umarım yanıLıyorumdur ama hiç sanmıyorum...
Quote Originally Posted by sentugo View Post
Yalnız fiyatlar Ytl bazında olduğu için..

Ama benced bir şey var burada...

Bu arada oyunun hangi versiyonu ile oynuyorsunuz...
Quote Originally Posted by malakaci View Post
sattığı oyuncular 10m mehmet güven 7.5m serkan çalık hiç sanmıyorum normal olduğunu inşallah normaldir biz yanılıyoruzdur...
Arkadaşlar ne hilesi ya adam satabiliyorum diye suçlu mu oldum ben siz gibi direk transfer listesine koyarak birisi gelip alacak diye beklemiyorum sadece kaç yıldır bu oyunu oynuyorum ve bir türlü oyuncu satamıyordum fakat bi ara oyuncu satmayı denerken birşey geldi aklıma satmak istediğim oyuncunun fiyatını çok düşük göstererek takımlara önerdim bir sürü takımdan teklif geldi burda amaç oyuncuya ilgi çekmek daha sonra gelen teklifleri kabul etmedim ve fiyatını biraz daha yükselttim ve tekrar takımlara önerdim bu şekilde daha öncesinde bir sürü takım teklif verdiği için teklif veren takımlar oyuncuyu almak için kapışıyolardı yani bir çeşit birbirine düşürme taktiği istediğim fiyata kadar artırabiliyordum fakat her zamanda olmuyordu bazende biraz yüksek bir teklif gelince yönetim kabul ediyordu yani takımları kendime çekerek birbirlerine düşürüyorum onlarda bu oyuncuyu almak için herşeyini veriyolardı hepsi bu kadar yani bu kadar yıl uğraştığım taktiği sizlerle paylaştım işte keşke böle suçlama yapmasaydınız insanları bu şekilde hemen yargılamayın hala da beceremiyorsanız gelin birlikte kariyer açalım göstereyim daha da bişi sölemicem size...

Quote Originally Posted by peluk View Post
Alıp belli bir ücrete satabilir. Transfer listesine koyduğu zaman Ljunberg küser ve teklif eden ilk kulübe de gider. Oyuncu takımda mutsuz ise daha dün gelmiş olsa bile gider. Çarpıtıp da insanların kariyerlerine kesik atmayalım.
Sağol peluk kardeş arka çıktığın için oyundan anlayan biri çıktı sonunda