http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
Kuralları Okudum ve Onaylıyorum.
Her zaman ki gibi heyecanla yatağımdan kalkmıştım çünkü sevgilimle buluşacaktım bugün daha bir hızlı atıyordu kalbim heyecanla üstümü giyindim kahvaltımı yapıp evden fırladım her zaman ki yerimize gittim ve beklemeye başladım tam o sırada bir mesaj geldi.Aşkım:"Emrah ben bugün gelemicem başka bir işim cıktı!" diyordu mesajda o an sanki kalbim durdu onu 1 gün bile görememek beni öldürüyordu ve yarına kadar bekleyemezdim.Hemen evinin önüne gittim tam sokağı dönerken birden kapı açıldı çıkan aşkımdı acaba nereye gidiyordu...Bekledim yanına gitmedim yürümeye başladı nereye gittiğini çok merak etmiştim takip ettim bir cafeye girmişti ve içerde birde ne göreyim!..2 yıldır beraber olduğum kız beni aldatıyordu.Hemde en yakın arkadaşım Zafer'le bu sahenye daha fazla dayanamazdım o an na***amı şaşırdım şeytan diyordu ki al silah vur ikisinide ama ne yazık ki silah yoktu ortalıkta ne bilirdim böyle birşey olacağını cebimde küçükken oynadığım su tabamcam vardı.Su tabancamı aldığım gibi en yakın çeşmeye gittim ve doldurmaya başladım bir yandan da 2 sinin de beni aldatışını düşünüyordum.Su tabancamı elime aldığım gibi ALLAH ALLAH diyerek içeri daldım 1 tane Ex-aşkıma 1 tane Zafer'e sıktım son olarakta kendime sıktım galiba ölüyordum...
1 Hafta sonra...
Uyandığımda kendimi cennette zannetmiştim başımda çok güzel bir hemşire bana gülümsüyordu ama hastanede olduğumu farkettim daha sonra 1 haftadır su komasındaymışım doktorlar zor kurtarmışlardı.Ağzımı açtığım an ilk sorduğum şey yine aşkımdı.Ben: "Merhaba tatlım benim ex'i gördün mü?" dedim.Hemşire bana baktı ve ne yazık ki onu kaybettik dedi kafasına çok fazla su darbesi almıştı.Bunun üzerine rahatlamıştım.
"Peki diğerine noldu?" dedim.Hemşire:"O beyefendi hastanemizden ayrılalı 2 gün oldu" demişti.Nasıl yani o hain ölmedi mi dedim içimden...
Birkaç gün sonra....
İyileşmileşmiştim doktor beni taburcu ediyordu bir yandan da askerler beni bekliyorlardı.Taburcu olmuştum.Koluma kelepçeyi taktılar ve doğru cezaevine...Mahkemedeydim.
Hakim bey:Niye yaptın oğlum?
Ben:Sanane
Hakim bey:Sanane demek he 10 yıl hapiz cezası...
Ben:10 yıl az be dedim dalgacı bir tavırla...
Hakim bey:Demek öyle 25 yıl yatta görelim bakalım....
Evet başlamıştı mapus hayatı beni kadın kovuşuna atmışlardı yanlışlıkla bende sesimi çıkarmadım doğal olarak...
10 yıl sonra...
Gardiyan beni çağırıyordu ziyaretcin var diyordu.Allah Allah dedim içimden kim acaba diye...Salona gittiğimde sandalyede orta yaşlı bir adam oturuyordu.Kalktı ve bana doğru kafasını eçvirdi birde kimi göreyim Adnan Polat gelmiş...
Adnan Polat:Merhaba evladım.
Ben:Merhaba Adnan abi hayrola sen beni nerden tanıyorsun?
Adnan Polat:Ben senin küçüklüğünü bilirim sümüklünün biriydin
Ben:Sen nerden biliyon benim sümüğümü?
Adnan Polat:Evladım ben senin dedenim...
Ben:Ne!!!!!!!!!!
Adnan Polat:Ne değil deden!
Küçük Emrah:Dalgamı geçiyorsun sen ya benim hiç dedem olmadı....
Adnan Polat:Artık var torunum ilk iş seni Galatasaray'ın başına geçireceğim.
Ben:Valla mı?Yalan söylemiyorsun dimi moruk?
Adnan Polat:Yok be oğşum ne yalanı bu yaştan sonra yalan mı söleyecem bide.
Ben:Tamam tamam inandım yalnız dede öyle hemen imzalamam.Önce istedikelrimi yerine getir yok sa çocuğu göremezsin ne çocuğu ya cocuk nerden cıktı.
Adnan Polat:Peki evladım ne istiyosun söyle!
Ben:1.Öss yi kaldıracaksın2.Bana bir kız bul
3.birazda bütçe falan ver yeterli şimdilik
Adnan Polat:Kabul hepsini kabul ediyorum....
Ben:Ok anlaştık o zmn.
Sözleşmeyi imzalamıştım bütün basın beni çekiyordu o arada bir haber duymuştum Trabzonspor'un başına baş düşmanım Zafer getirilmişti belki su tabamcamla öldürememiştim ama onu burda ligde gömecektim.Çok kararlıydım 1 gece hiç uyumadım ve takım üstüne düşündüm ve herşeyi ayarlamıştım artık lige hazırdık ve işte Lig Başlıyor!..........