Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

7 15.56%
  • Beşiktaş

34 75.56%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 161 arası toplam 161 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antalya son 45 dakika çok kapandı O maçın 2-0 bitmeyeceği kesindi ama son 10 dakikada o kadar sıcak altında ve o zemin şartlarında 3 gol beklemiyordum Beşiktaş için çok çok önemli 3 puan oldu bu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar 45 dakika kapandılar diyorsunuz.Evet 2.yarı kapandılar ama Delgado'nun golünden hemen sonra adamlar bastırmaya başladı benim seyredebildiğim kadarıyla.Zaten öyle geriye yaslansalardı Bobo'nun 2.golü biraz zor atardık.Çünkü orta açmaya gelen adama 2 kişi basıyordu.Orta açıncada stoperleri kesiyordu.Yani 45 dakika kapanmadılar bence.33 dakika kapandılar diyelim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maçtan önce Antalyaspor yönetimi taraftarlarının baskısıyla Beşiktaş'lılara 675 bilet ayırdı kale arkasının en köşesinde bir yerde.
    Bütün rakip takım taraftarları o tribüne alınıyor.Beşiktaş'a özel bir uygulama değil bu.

sakary Ali Misafir

GenÇ KaRTaL maça gittin mi gittiysen hiç forma kapabildinmi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

en iyi stoperini çıkarıp orhan akı aldılar dedim iş bitti şimdi Golden öncede orhan topu sektirdi zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by rsa07 View Post
    Bütün rakip takım taraftarları o tribüne alınıyor.Beşiktaş'a özel bir uygulama değil bu.
    2 sene önceki maçta tüm kale arkası verilmişti Beşiktaşlılara.Aynı sezon açık tribün Fenerbahçelilere verilmişti.Türkiye'de taraftar dağılımı malum.Benim takımım senede 1 kere geliyor buraya ve benim takımımı seyretme hakkım kadar doğal bir hak olamaz.Büyük takımlara bu konuda taraftar dağılımından dolayı iltimas yapılması gerektiğini düşünüyorum.Benim asıl merak ettiğim ise aynı uygulamanın rakiplerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'yede uygulanıp uygulanmayacağı..

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    GenÇ KaRTaL maça gittin mi gittiysen hiç forma kapabildinmi?
    Maça gittim ama üstlerde oturduğum için forma kapamadım.En fazla orta sıradakilere kadar geldi formalar.Çünkü oturduğumuz tribünü kafes gibi tellerle kapatmışlardı.Aslında fena olmadı böyle yapmaları.Çünkü Antalyalılar dışarıdan taş,su şisesi felan attılar.Teller sayesinde bunlar bize gelmedi..
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Maça gittim ama üstlerde oturduğum için forma kapamadım.En fazla orta sıradakilere kadar geldi formalar.Çünkü oturduğumuz tribünü kafes gibi tellerle kapatmışlardı.Aslında fena olmadı böyle yapmaları.Çünkü Antalyalılar dışarıdan taş,su şisesi felan attılar.Teller sayesinde bunlar bize gelmedi..
    evt ya spikerde kafes dedi zaten görünce dedim sıcakta orda durulurmu die ama BJK için durulur dimi abi

2 sene önceki maçta tüm kale arkası verilmişti Beşiktaşlılara.Aynı sezon açık tribün Fenerbahçelilere verilmişti.Türkiye'de taraftar dağılımı malum.Benim takımım senede 1 kere geliyor buraya ve benim takımımı seyretme hakkım kadar doğal bir hak olamaz.Büyük takımlara bu konuda taraftar dağılımından dolayı iltimas yapılması gerektiğini düşünüyorum.Benim asıl merak ettiğim ise aynı uygulamanın rakiplerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'yede uygulanıp uygulanmayacağı..

..
    antalyaspor başkanı açıklamasında tüm takımlara aynı kontejanın veriliceğini söyledi
    takımını izleme hakkını kullanmak istersen sana bi tavsiyede bulunıyım atla otobüse maç günü istanbula git al biletini gir izle,kimse bu hakkını elinden almaz sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    evt ya spikerde kafes dedi zaten görünce dedim sıcakta orda durulurmu die ama BJK için durulur dimi abi
    Valla sucuk gibi terledik orada ama değdi dediğin gibi.

Quote Originally Posted by Paolo Di Canio View Post
    antalyaspor başkanı açıklamasında tüm takımlara aynı kontejanın veriliceğini söyledi
    takımını izleme hakkını kullanmak istersen sana bi tavsiyede bulunıyım atla otobüse maç günü istanbula git al biletini gir izle,kimse bu hakkını elinden almaz sanırım
    Bir tek Kocaeli hariç.(: Hocam sen 20 yaşındasın.Atlarsın otobüsüne gidersin deplasmana.Ben dünkü maçın geç saatte olması sebebiyle zor izin aldım.Birde atla otobüse istanbula git diyorsun.(:
    So what?
    Saike

Bir tek Kocaeli hariç.(: Hocam sen 20 yaşındasın.Atlarsın otobüsüne gidersin deplasmana.Ben dünkü maçın geç saatte olması sebebiyle zor izin aldım.Birde atla otobüse istanbula git diyorsun.(:
    ben 17 yaşımdayken izmire erciyese deplasmana gitmiştim tabi kiminin ailesi izin verir kiminin vernez şans meselesi biraz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Geçen sezon ultraslan Bursa'da taşaldnı, Fenerbahçe taraftarı ligin ilk maçında Antep'te saldırıya uğradı.Bunlar da mı yanlışlarının cezasını çekiyor.Mantığa gel mantığa...
    Kusura bakmayın ama keremcim mantıga geleyim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri