TSL 3.HAFTA
Parola : Deplasman fobisi
Z.A : Tolga naber koçum ?
Tolga : İyidir hoca... senden
Z.A : Lan sen benle dalga mı geçiyosun maç esnasında eldiven çıkartmak da ne oluyor?
Tolga : Ya hoca şimdi ben top taca çıktı diye su içiyim dedim eldivenle de içilmiyo biliyomusun bende napiyim 2 dk lık çıkarmıştım eldivenleri baktım gol olmuş(Tolga dan ne salladım bakışı
)
Z.A : Ah Onur 1-2 yaş daha büyük olsaydı görürdüm ben seni
Z.A : Songgg..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Song : I'm Coming
Z.A : Yerim ingilizceni yabancı ayağı yapıyo gel lan buraya
Song : eeee....şeyy..Geldim
Z.A : Song cum Emrah GS nin başına geçmeden önce sevdiğim takım olan GS de çok severdim seni.!
Song : Ben sevilmicek adammıyım
Z.A : Ukalalık yapma....!
Song:Tamam
Z.A : Olum defansta, kalecinin önünde ilhan mansız hareketi yapmaya neden çalışıyosun a benim kafasız oyuncum ???
Song : Hocam aslında ben geri pas vercektim baktım Emrah da tribünde bir kaç hareketle hava atiyim dedim ama sandro kaptı
Z.A : Ulan emrah , song 'umun hiç suçu yokmuş hep senin yüzünden...Song Diğer maça sol beksin hadi bakiyim
Song : Hönk.!
NOT: Bu maçtan sonra taktiğimi değiştirdim 4-4-2 nin kendim modifiye ettiğim şekline döndürdüm yedekte ise 3-5-2 taktiğim var artık bu taktiklerle ilerliycem ayrıca GÖKHAN yedek Umut ilk onbirde
İmageshack sorun yaptı SS ler duruyo fakat upload yavaş oluyor yarım saat aralıklarla verebilirim SS leri...
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.!