1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Geçmişte az gol attığını söylemek objektiflik olmuyorsa sen de haklısın.

Mesajımdan anlamak istediğini anladığın için, komple değerlendirme yapmadığın için aslında cevap bile vermeyecektim ama burada transferi kötülüyor durumuna düşmek istemem. Lütfen mesajımı tekrar okuyup, sonra da Güiza'nın attığı kadar golü tüm kariyerinde atmış gibi basit bir sonuç çıkarmazsan sevinirim.

İşinize gelmeyen şeyleri yazdığımızda neden rahatsız oluyorsun, bence çok objektif yorum yaptım. Galatasaray'ın sisteminde önemli bir yer alabilecek bir oyuncu, çok gol atan bir oyuncu olmasa da (bunu nerden çıkardın demezsin herhalde geçmişine baktım) bu sistemin olmazsa olmazlarından olup başarılı olacaktır.

senin yorumuna sadece bir cümleyle karşılık verdim çünkü gerçekten cevap verilecek bir şey değildi..

kötülüyorsun falan demedim sadece güiza ile ilgili kurduğun cümleye cevap verdim baros varken güiza yoktu diye..diğer yorumum senin yorumunla ilgisiz

ayrıca işime gelmeyen şeyler yazıldığında rahatsız falan olmuyorum arkadaşım objektiflikle,taraftarlık duygusu güdülmeden yazılan her yazıya benim alkışım olur..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sağ bek kesin şart bu takıma..gerçek sağ bek olan bir tek Uğur Uçar var kadroda o da sakat..

paf takımda Muhammed Ali Atan var o da çok yetenekli ama daha çok tecrübesiz..Uğur Kavuk transferi olabilir bence çok isterim açıkçası
    Last edited by erdemzorer10 : 26.Ağustos.2008 at 15:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle transferler yapılıcaksa param feda olsun bu kulübe ne diyeyim parayı bi alim direk gs storebu bünye inamotoları cihanları görmüş bırakın şimdi yaşını golünü huyunu canaydın sahidende canımızı almış yürü be can polat kim tutar seni...

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Böyle transferler yapılıcaksa param feda olsun bu kulübe ne diyeyim parayı bi alim direk gs storebu bünye inamotoları cihanları görmüş bırakın şimdi yaşını golünü huyunu canaydın sahidende canımızı almış yürü be can polat kim tutar seni...
    Galatasaray güçlü finans yapısını Canaydın'ın attığı temellere borçludur. Onun çalışmalarını, yaptığı girişimleri küçümsemek kimsenin hakkı değil. Adnan Polat'ın politikası, Canaydın'ınkinin devamıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    Galatasaray güçlü finans yapısını Canaydın'ın attığı temellere borçludur. Onun çalışmalarını, yaptığı girişimleri küçümsemek kimsenin hakkı değil. Adnan Polat'ın politikası, Canaydın'ınkinin devamıdır.
    Canaydın'ın katkıları elbette vardır ama sonuncusunda katılmıyorum Adnan Polat kendi yolunda bildiğini yapıyor bizim Canaydın gibi başkanlara ihtiyacımız yok Adnan Polat geldi kurtardı bu takımı bu kesin ve net...

Mesaj Yetkileri