1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: FM2008-2009 Güncellemesi V1

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

8.0.2 yaması sende aktif olmadığı için oyuna başlarken güncelleme dosyasını seçebileceğin panel çıkmıyor. yüklemede bir sorun olabilir sanırım.
    yamayı tekrar yükle eğer olmazsa oyunu silip tekrar yamayla birlikte kur sorun çözülebilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ÖNERİLERİNİZE SUNULUR:

Transfer dönemi bittikten sonra yayınlamayı düşündüğüm beetlejuice arkadaşımızın yapmış olduğu "FM 2009 Güncelleştirmesi" adındaki güncelleştirme ile kendi güncellememden oluşturduğum ortak yapıp olan güncellemenin yeni versiyonunda bir çok yenilik olması yönünde çalışmalar yapıyorum elimden geldiği kadarıyla.
    Bu yenilikler çerçevesinde uygulamak istediğim başka bir yeniliği yapıp yapmama konusunda tereddütte kaldığım için sizlere danışmak istedim. Eğer sizde uygun görüp olumlu bakarsanız güncelleştirmeye bu yeniliğide ekliycem.

*Bilindiği gbi geçtiğimiz haftalarda Galatasaray takımı türkiyenin öncü kuruluşlarından olan Türk Telekom ile yapmış olduğu sponsorluk anlaşması ile önümüzdeki 10 yıl süresinde seyrantepe stadının isim telif hakkını 70 milyon dolar gbi bir meblaya satın almış bulunmaktadır. Bu gelişme doğrultusunda oyun editöründen "seyrantepe stadının" ismini "türk telekom stadı" olarak değiştirdim fakat sponsorluk gelirlerinde herhangi bir oynama veya değiştirilme yapılamadığı için galatasarayın sponsorluk gelirlerine bunu yansıtamadım. Aklıma gelen bir başka yöntem ile bunu başka bir şekilde çözmek istiyorum tabi sizde görüşünüzü belirtip onay verirseniz.
    Oyunda Klüplerin bankalardan ve başkandan aldıkları kredi ve borç tutarlar olduklarını hepiniz bilmektesinizdir. Bu paralar klüplerin gelişimleri açısından çok önemlidir. Bende Galatasarayın 10 yılda alacağı 70 milyon dolarlık bu parayı oyunda bankadan kredi çekmiş gbi gösterip 120 aylık bir geri ödeme planı oluşturmak istiyorum.

* Aynı düşüncemi beşiktaşın başkanı olan yıldırım demirörenden almış olduğu 40 milyon dolarlık borcuda yansıtıp uygun bir dönemle geri ödeme planı oluşturmak istiyorum.

* Ve fenerbahçenin yıllık olağan mali kongresinde açıklamış olduğu gelir-gider kapsamında elindeki parasal gücü gerçekçi bir seviyeye çekmek istiyorum.

Eğer sizede olumlu gelirse bu uygulamayı güncellemeye yansıtıcam. Sizden istediğim şey bu yenile nasıl baktığınızı belli etmeniz ve eğer olumlu bakıldığında bana bu rakkamlar konusunda en doğru rakkamları bilgilendirmek için yardımcı olmanızdır.

Not: Gerekli çalışmaları sürdürmekteyim klüplere bu paraların nasıl yansıdığını oyunda gözlemliyip sizlerin görüşleri doğrultusunda sizlerle paylaşıcam.
    Last edited by *(DEFOE)* : 26.Ağustos.2008 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri