Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Es-Es'le UEFA'yı Aldık Sıra ŞL'de | 4.SEZON

Exclamation Es-Es'le UEFA'yı Aldık Sıra ŞL'de | 4.SEZON

KARİYER HİKAYELERİ KURALLARI İÇİN TIKLA
    YUKARIDAKİ ADRESTEKİ KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM

[SIZE="4"3.SEZON BİLGİLERİ 3.sayfada[/SIZE]

Şok Şok Şok!
    Sercan ŞANAL şimdi Eskişehirspor da, parola Es-Es ve Es

Takım: Eskişehirspor
    Lig: Trkcll Süper Ligi
    Veritabanı: 2008-2009 update v2.0

Basın Açıklaması:
    Değerli camiamiza ve aziz halkına şunları iletmek isterim ki.Bizi bekleyen bu zor dönemde,hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağıma söz veriyorum.

Merhaba arkadaşlar, bu yeni kariyerimde takipçim olmanızı diliyorum. İnşallar uzun soluklu ve güzel bir kariyer olur.
    Öncelikle bağzı prensiplerimiz var mesela deplasmanda hazırlık maçı yapmamak.Yabancı oyuncu kiralamamak.İşimize yaramayan oyuncuları satmak-satamasak bile kovmak. Daha niceleri.Gelelim konumuza. Hedefimiz ligi onuncu sradan aşağı düşmenden bitirmek. türkiye kupasında Gruplardan çıkmak.Öncelikle bir pilot klup bulduk kendimize.Başvuranlar arasında en uygunu Erzurumspor u seçtik.Bu seneki kadromda düşünmediğim, gelecek vaad eden oyuncuları yolladık.Çoğu oyuncuyu sattık-kovduk. Çok güzel oyuncular aldık. Tabii takıkımımıza göre güzel oyuncular. Hazırlık dönemimizde deplasman prensibim dolayısıyla sadece 2 maç yaptık.
    Lige kötü başlayıp iyi devam ettik.Türkiye Kupasında yaptığımız 1 maçı kazandık.Şimdilik bu kadar ilerledik ve Ekim ayna ayak bastık. İşte Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylul ayının bilençosu.

TRANSFER PAZARI

UĞUR BORAL
    550B€
    TOLGA ZENGİN
    375B€
    GOMEZ ALEJANDO
    85B€
    ALMEYDA MATİAS
    SERBEST
    HAKAN SÖYLER
    150B€
    TURGAY BAHADIR
    750B€

HAZIRLIK DÖNEMİ

LİG BAŞLIYOR

1.HAFTA

2.HAFTA

3.HAFTA

4.HAFTA

5.HAFTA

FTK 1.MAÇ

6.HAFTA
    Kötü bir haftaydı 6. hafta.Galibiyetten başka çıkar yolu yoktu ancak olmadı.

7.HAFTA
    Yine Yenişemedik.Beraberlikler sürüyor, üstün oyunumuzu hakem 90ıncı dakikada verdiği saçma penaltı kararı ile mahvetti.

8.HAFTA
    Çok rahatladık hele 2 averaj aldık çok mutlu olduk.Bierşeylerin yoluna gireceğinin göstergesi bence bu maç çünki harika oynadık.

9.HAFTA
    Çok gol kaçırıyoruz en az 3-0 yenebileceğimiz maçtan 1 golle ayrıldık.3 puan bizim yinede.

10.HAFTA
    Herşey yoluda gidiyor.Trabzon karşısında 30 şut çektik.Harika bir maçtı.Çok etkilendim oyuncularımdan.Yeni taktiğim süper.

FTK 2. MAÇ
    Diyecek söz bulamıyorum 4-2 öndeydim.bir gol daha atayım diye bekledim.Attım 5-2 oldu. 5 defans 2 defansif ortasaha ya döndüm.Yine de 2 gol daha yedik.En nihayetinde müthiş oynadım ve kazanan taraf bizdik.Bu da güzel.

PUAN DURUMU
    Beklentilerimin ne altında ne üstünde.Tam istediğim gibi bir sezon geçiyor.Aramızda pek fark yok ancak şu an çok erken.Daha 24 maç var.Ancak şunu söyliyim ki;ilk beklentilerimiz ilk 10 du ancak tahmin ediyorum ki İnter-Toto ya biz kalacağız.
    Last edited by sanalkaos : 29.Ağustos.2008 at 18:12

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

başarılar ilk msj benden olsun lovreke güvenmeni öneririm burak yılmazla ilhan parlağı kiralayabilirsen ii olur.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kariyerinde basarılar.ben artık esesimle kariyer yapa yapa ustası oldum.herhangi birsey olursa yardım edebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

başarılar transferlerin güzel

Herkeze teşekkürler. Lige iyi başlayamadık maalesef. Devamı yarın gelecek artık. Aceleye gerek yok hayat devam ediyor. Yarın Ara transfere geliriz inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Basarılar Guzel kadro kurmussun
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

başarılar iyi bi takım kurmuşsun

Çok teşekkür ederim sağolun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    başarılar ilk msj benden olsun lovreke güvenmeni öneririm burak yılmazla ilhan parlağı kiralayabilirsen ii olur.
    Sağol, lovreke güveniyorum merak etme. En iyi oyunculardan birisi kadronun.
    Quote Originally Posted by kalarda View Post
    kariyerinde basarılar.ben artık esesimle kariyer yapa yapa ustası oldum.herhangi birsey olursa yardım edebilirim.
    Sağol abi takıldığım bi yer olursa tavsiyeye filan sana danışırım.
    Quote Originally Posted by malakaci View Post
    başarılar transferlerin güzel
    Sağol önerileriniz varsa aliyim.
    Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Basarılar Guzel kadro kurmussun
    Sağol önerin varsa alıyım.
    Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    başarılar iyi bi takım kurmuşsun
    Last edited by sanalkaos : 27.Ağustos.2008 at 02:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Sercan arkandayım kardesım Es-Es'lilerin lafı mı blmiyom Antalyada Stadın orda yazıodu Kalsada son nefes Forewer Es-Es
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Lige süper baaşLamışsın ne kötüsü.

sakary Ali Misafir

lige iyi başlamışsın devamını bekliyoruz

11.HAFTA
    Bursaspor bu yoklukta kazanıyorsa ya bende ye oyuncularda bir sorun var demektir.Önceki maç Trabzona 3 attık bunun intikamı galiba.

12.HAFTA
    Kötü gidiş başladı.Oyuncular çok kötü oynuyor hele Uğur.Ara transferde mutlaka golcü almam lazım.

13.HAFTA
    Yine 3'ün 1'ini aldık. Her maç 3 yamaye başladık.Bu gidiş hayra alamet değil.

14.HAFTA
    Belediyeyi yenmemiz çok güzel oldu.Bizim önümüzdeler ve çok iyi bir takımları var yenmemiz imkansız gibi bişeydi ama 10 dk de 3 gol attık.Oyuncularımı gerçekten tebrik ediyorum.

15.HAFTA
    Bülent kariyerimdeki ilk golunu attı.Doymamış olcak ki bir tane daha attı.İyi bir maç değildi.Kötü oynadık.Bülenti Allah yolladı bize.

16.HAFTA
    Hiç değilse 1 golle 3 puan bekliyordum.Harika oynadık bırakın 1 golü 5 gol bile atardık ancak FORVET eksikliğimiz var.Aldığım oyuncular pek işe yaramıyor.Gelcek sezon böyle olursa satacam bunları.Takımda çok ofansif ortasaha var.Bşuna masraf.Ara transferde 2 tane yollicam.1 defans 1 forvet alıcam.Gelecek vaad eden.

17.HAFTA
    Harika bir maçtı Kocaelinin bir şutu bile yok. 5 defans la çıkmıştım bu maça.
    BÖylece devreyi kapatmış olduk.

FTK 2. GRUP MAÇI
    Allahım bu ne maçtı ya.Öldüm öldüm dirildim resmen.Sonuçta yenemesek bile 1puanı söküp aldık.

PUAN DURUMU
    Yeni çıkan bir takımla 8. sırada olmak güzel bir şey.Şimdilik bir sıkıntımız yok.Gözümüz 6. sırada ve almamızda gayet mümkün.

DEVRE ARASI DEĞERLENDİRMESİ

İlk devreyi beklentilerin ne altında ne üstünde bitirdik.En çok sıkıntıyı golcü olamasından çektik.Acilen bir golcü almalıyız.Yoksa halimiz harab.Aldığım bağzı oyuncular yalan oldu.Çok kötü oynuyorlar.İnanamadım böyle olunca.Acilen bir forvet kiralamalıyım.Serkan Çalık harika olur.İnşallah olur.Sağ kanada da bir takviye lazım. Birde defansın ortasına tabii.

sakary Ali Misafir

ligte iyi yerdesin ikinci yarı avrupa kupaları için mücadele et

Zaten öncelikli hedefim İntet-toto yani 5.cilik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİGDE 2. DEVRE

TRANSFER MARKET
    JORLE PERLAZA ===>200.000 € GELDİ
    --------------------------------------------------------
    TÜRKİYE KUPASI
    4.GRUP MAÇI

5.GRUP MAÇI

ESKİŞEHİR SPOR TÜRKİYE KUPASU ÇEYREK FİNALİNDE!!!!
    -------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------
    TURKCELL SÜPER LİGİ DEVAM EDİYOR...
    18.HAFTA
    Ankaragücü ne ilk maçta berabere kalmıştım ama affetmediler. Geröekten çok güzel oynadık.Biz hakettik ama top yuvarlaktır.

19.HATA
    Yine çoşturduk.bu şimdiye kadarki en büyük galibiyetimiz.Çünki ligin gidişatını bozduk.Çok önemli bir 3 puan aldık.
    Last edited by sanalkaos : 27.Ağustos.2008 at 12:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ıyı gıdıyosun fenerı yenmen buyuk basarı

ŞOK ŞOK ŞOK TRANSFER.

Klübümüzün sol bek açığı için uzun zamandır çalışma içiresinde olan Sercan ŞANAL sonunda bombayı patlattı. Roberto Carlosun özelliklerinin aynısı özellikleri olan 18 yaşındaki flemengolu sol beki açıklıyoruz:::

.......BURUNO LOPEZ........

İŞTE ROBERTO CARLOS UN VELİAHTI.....

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

güzel transfer yeni çıkan bir takım içinde iyi gidiyorsun başarılar

Sağol biraz sonra 25. haftaya kadar oynanan maçlar puan tablosu ve FTK başarıları gelecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    21-22-23-24-25. HAFTA BİLENÇOSU

21.HAFTA
    Harilka bir maçtı.Tolga son zamanlarda penaltı uzmanı oldu.Her penaltıyı çıkarıyor.Şunu söylemeliyim ki en iyi oyuncum Tolga.O olmasa ne yapardım bilmiyorum.Performansı hiç düşmüyor.

22.HAFTA
    Zirve yolunda çok önemli bir puan aldık.Galatasarayın önüne geçtik şu an 7.sıradayız.

23.HAFTA
    Böylesine basit bir maçtan puan kaybetmek istemezdik ancak top yuvarlaktır.Şimdi 8.sıraya düştük tekrar.

24.HAFTA
    Lovrek'in yokluğu çok kötü olcak bunun dışında her şey yolunda.3 puanımızı söküp aldık.

25.HAFTA
    Söylemiştim. TOLGA ZEGİN yine yaptı yapacağın penaltıyı tuttu. 1 puanı onun sayesinde aldık.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 1. MAÇI
    Harika bir maçtı.Beşiktaş dağıldı resmen.Büyük avantaj elde ettik rovanş için.Sakatlıklar 3-5 günlük Allahtan pek sorun yok sakatlık bakımından.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 2. MAÇI
    İşte rovanş diye buna denir. Kalite farkı söylencek başka bir şey yok.

PUAN DURUMU
    Tablo süper, Belediye,Trabzon,Bursa,Beşiktaş,Kayseri ile maçlarımız var. Onların önüne geçmek için süper fırsat. 5. olma hedefimize çok yaklaştık.
    Last edited by sanalkaos : 27.Ağustos.2008 at 16:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bravo kerdeşim iyi gidiyosun .. Ama es es taraftarına bu yetmez avrupa ister =)

1.SEZON BİTİYOR

26.HAFTA
    Çok güzel ve önemli bir galibiyet aldık.Artık bize puan kaybı haram.Her maçı kazanmalıyız.

27.HAFTA
    İşte yenildik.Bize puan kaybı haram dedim yenildik.Çok kötü oldu bu hemde çok.bu 3 puan çok değerliydi.

28.HAFTA
    son 3 maçta sadece 4 puan toplayabildik.Böyle giderse biz 4-5. olmayız.

29.HAFTA
    Harika bir maçtı çok güzel oynadık harikaydık.Bu büyük yolda elimizden geleni yapıyoruz.4 maçta 7 puan oldu.

30.HAFTA
    Yine TOLGA yine TOLGA 90'ıncı dakikada penaltı kurtaran kaleciye yılda kaç para verirsiniz? Aslanım benim bu puan acayip önemliydi.Harika oldu bu 5 maçta 10 ğuan oldu.

31.HAFTA
    Bu maçı mutlaka kazanmalıydık çünki ikimizde 5.lik mücadalesi veriyorduk ve bende 6 puan fazlaları vardı.Lanet olsun ki kazanamadık.Çok ağır darbe aldık.6 maçta 11 puan oldu.

32.HAFTA
    Erken iki gol bulduk sonra bırakın golü pozisyona bile giremedik.Ecel terleri akıttım ama iyi savunma yaptık.7 maçta 14 puan.

33.HAFTA
    Seriimiz devam ediyor bu maçda süper oynadık yine tolgagöz doldurdu.galiba hedefimize ulaşıyoruz.

34.HAFTA
    Ve işte kader maçı.Beşiktaş yenildi Belediye Ankarayı yenerse onlar averajla 5. olcak biz yenilirlerse ve biz de Kocaeliyi yenersek 5. olcaktık.Ve beklenen oldu. 4 adet gol attık ve 5'nciliği kaptık.Beklentilerimizin üstünde bir sezonudu.

PUAN DURUMU
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [CENTER]Sezon başında ilk onda bitirmekti amacımız ama biz 5.sırada tamamladık.

FTK da amacımız gruplara kalmaktı ve biz çeyrek finalin direğinden döndük.

En çok gol yollarında sıkıntı çektik.Büyük bir değişikliğe gidecem takımda bu sezon çok iyi bir Santrafor alacam.Genç oyuncularım gelişti bayağı.Bağzı ihtiyar oyucularla yollarımı ayırıcam.

Neyse ben oyuna dönüyorum yeni sezonda görüşürüz.

!!!DİKKAT!!!
    Arkadaşlar ilgi beklediğimden az.Anlatırım çok güzel.Kariyer eylenceli.Daha ilk sayfadayız.
    Last edited by sanalkaos : 27.Ağustos.2008 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

uğur boral ve almeyda ilk sezonda nasıl aldın es-es 'e yahu...

Transferler çok iyi, sezonu mükemmel denecek bir yerde tamamlamışsın.

Bu sezon bomba transferler bekliyoruz

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    uğur boral ve almeyda ilk sezonda nasıl aldın es-es 'e yahu...

Transferler çok iyi, sezonu mükemmel denecek bir yerde tamamlamışsın.

Bu sezon bomba transferler bekliyoruz
    Kardeş isteyen denesin. 2008-2009 v2.0 update yamasında uğur boral oyunun başlangıcında direk satılık listesinde ve 550€ değer biçilmiş. haftada 5B€ istiyo uğur. Almeynada serbestti.

yanlış anlama ben o yamayı indirmedim bilmiyorum sadece sordum

Yanlış anlamadım zaten.Sadece bilgilendirdim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Çok iyi gidiyorsun es-es avrupada esecek seneye.St ye bir transfer yaparsan 4lüğü zorlayabilirsin.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

BOMBA TRANSFERLER!

SERKAN ÇALIK
    1.5 MN € + SONRAKİ SATIŞTAN %50

EMRE AŞIK
    4 BİN €

TUNA ÜZÜMCÜ
    150 BİN €

SERHAT GÜLPINAR
    275 BİN €

ALİ ÖZTÜRK
    SERBEST

SEZER SEZGİN
    55 BİN €

KORAY ÇÖLGEÇEN
    1.5 MN €

YENİ SEZON KADROMUZ..
    GK: TOLGA ZENGİN
    DR: ÖZGÜR ÖÇAL
    DL: BURUNO LOPES
    DC: EMRE AŞIK
    DC: KORAY ÇÖGEÇEN
    DC: TUNA ÜZÜMCÜ
    DMC: DOGA KAYA
    MR: LOVREK
    ML: UĞUR BORAL
    AMC: GOMEZ
    ST: SERKAN ÇALIK
    S1: ANDREAS RUMMENİGGE
    S2: SEZER SEZGİN
    S3: TAYFUN TÜRKMEN
    S4: SERHAT GÜLPINAR
    S5: SERDAR ÖZBAYRAKTAR
    S6: ALİ ÖZTÜRK
    S7: PERZALA JORGE

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan Çalık o kadar iyi değildi özellikler olarak ve tek forvet oynayabileceğini düşünmüyorum..Başarılar.

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Serkan Çalık o kadar iyi değildi özellikler olarak ve tek forvet oynayabileceğini düşünmüyorum..Başarılar.
    Yanılıyorsun Serkan Çalık'ı ilk sezondan beri kadroma katmak için çaba harcıyorum. Oyun stili taktiğime uygun. Sezonda en az 25 gol atacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

GeneLde iyisn hedefinin üstünde bitirmişsin önündeki sezon Avupa kupaLarına katıLacagına eminim.

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    GeneLde iyisn hedefinin üstünde bitirmişsin önündeki sezon Avupa kupaLarına katıLacagına eminim.
    Geçen sezon defansım kötü, forvetim kötüydü. Bu sezon defansı baştan aşağı yeniledim. Tuna üzümcü, Emre Aşık, Koray Çölgeçen gibi isimleri kadroma dahil ettim.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri